Gizem Arıkan din Păsări rănite revine pe micile ecrane. În ce serial va juca și care este povestea

Publicat pe 21.01.2024 la 21:00 Actualizat pe 21.01.2024 la 16:48

Gizem Arıkan revine pe micile ecrane într-o nouă poveste turcească. Vedeta joacă rolul de protagonistă în serialul Păsări rănite.

Gizem Arıkan poartă un palton verde și un fular roz

Gizem Arıkan din Păsări rănite revine pe micile ecrane.

Happy Channel

Gizem Arıkan, actrița de origine turcă ce a jucat rolul de protagonistă în serialul Păsări rănite difuzat și pe Happy Channel, se întoarce pe platourile de filmare într-o nouă poveste. Vedeta a mai jucat și în producția “În bătaia inimii” ( Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ).

Gizem Arıkan din Păsări rănite revine pe micile ecrane

Aceasta s-a alăturat actorilor din tânăra generație încă din 2018, atunci când a jucat pentru prima oară într-o producție turcească. Cel mai nou proiect profesional al său este “Kod Adı Kırlangıç” (Code Name Swallow). Împarte rolul de protagonistă alături de actorul Serkan Şenalp, cunoscut pentru variile proiecte în care a fost implicat de-a lungul timpului.

Urmărește Păsări rănite, de luni până vineri de la 15.30, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gizem Arıkan și-a luat de data aceasta o misiune extrem de dificilă, arată presa din Turcia. Ea va spune povestea unor tineri îndrăgostiți atât de viață cât și de tehnologie, astfel că numele său a devenit recent foarte căutat printre fanii de pretutindeni.

Citește și: Gizem Arıkan din Păsări rănite își surprinde fanii cu noi proiecte profesionale. Ce fotografii a postat pe internet

Atât rolul Meryem cât și Didem au reușit să îi surprindă pe internauți și telespectatori care au ajuns să-i fie urmăritori fideli în mediul online. Cel mai nou serial în care joacă rolul de protagonistă este proiectul perfect ca vedeta să revină în atenția tuturor. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Mine Teber, Ayhan Taş și Zeynep Kankonde, Korhan Herduran, Cemil Şahin și Eray Kaman.

Emir Khalilzadeh este regizorul seriei, ceea ce atrage și mai mult atenția asupra a ceea ce va fi în viitor pe micile ecrane. Subiectul principal este interesul comun pe care îl au copii dintr-o comunitate pentru tehnologie. Aceștia vor construi drone, însă vor exista și personaje negative care vor încerca să prevină acest fenomen să se răspândească. Primele imagini care apar astfel pe internet cu vedeta celebră o arată îmbrăcată într-un mod cu totul diferit față de ceea ce am văzut în Păsări rănite.

Poartă un pulover maro, tricou alb, geacă verde și părul desprins, coafat într-o manieră relaxată. Ca și accesorii, de data aceasta apelează la cercei rotunzi și un coler simplu.

Ce proiecte profesionale mai are la activ faimoasa Gizem Arıkan

În 2022, îndrăgita vedetă din Turcia a făcut parte din proiectul Focul din noi - The İçimizdeki Ateş ( fire inside). Nu a avut un debut de excepție, însă Gizem Arıkan rămâne la fel de îndrăgită și în prezent. Are peste 300 de mii de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 90 de fotografii și filmulețe.

Citește și: Gizem Arikan impresionează cu frumusețea ei pe platourile de filmare. Cum arată actrița din “Păsări rănite” în viața reală

Cea mai recentî dintre acestea o arată în vacanță, acolo unde a petrecut clipe de poveste, după cum putem vedea. Printre actorii care au făcut parte din distribuție se numără și Burak Sevinç, Ceren Benderlioğlu, İpek Filiz Yazıcı, Atakan Hoşgören, Demirhan Demircioğlu.

Cifrele au fost o adevărată dezamăgire atât pentru echipă cât și pentru actorii principali. Finalul a fost mai mult decât previzibil. Cu toate că este îndrăgită de fani din toată lumea, nu se cunoaște dacă formează un cuplu în prezent sau dacă este singură. Multe dintre fotografiile pe care le-a publicat sunt de pe platourile de filmare sau chiar din vacanțe.

În articolul

Gizem Arıkan din Păsări rănite revine pe micile ecrane. În ce serial va juca și care este povestea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x