Gizem Arikan impresionează cu frumusețea ei pe platourile de filmare. Cum arată actrița din “Păsări rănite” în viața reală

Publicat pe 01.01.2023 la 20:00 Actualizat pe 01.01.2024 la 18:20

Gizem Arıkan impresionează cu frumusețea ei pe platourile de filmare, iar în viața reală este la fel de atrăgătoare. Cum arată actrița din “Păsări rănite” atunci când poartă haine lejere și nu este înconjurată de o armată de stiliști.

Gizem Arikan poartă o bluză transparentă și are părul lung, desprins și ondulat

Gizem Arikan din serialul "Păsări rănite"

Happy Channel

Gizem Arıkan impresionează cu frumusețea ei pe platourile de filmare, iar în viața reală reușește cu ușurință să-și atragă fanii din mediul online. Dacă în serialul “Păsări rănite” poartă haine simple, fără să iasă în evidență, în timpul liber vedeta este total schimbată.

Cum arată Gizem Arıkan atunci când poartă haine lejer și nu este înconjurată de o armată de stiliști care îi schimbă în permanență look-ul.

Gizem Arıkan impresionează cu frumusețea ei pe platourile de filmare

Gizem Arıkan a devenit cunoscută în întreaga lume într-un timp foarte scurt, asta după ce vedeta a jucat rolul de protagonistă în drama “Păsări rănite”. Cu toate că în celebra producție actrița poartă haine simple care nu reușesc să o scoată din anonimat, iată că în viața de zi cu zi această este total schimbată.

Urmărește Păsări rănite, de luni până vineri de la 15:30, la Happy Channel

Cu un tricou larg și lejer, dar și cu blugi, așa apare Gizem Arıkan în cele mai noi fotografii din mediul online. Părul prins în codițe împletite a devenit deja un obicei în rutina zilnică a vedetei, iar zâmbetul de pe față nu îi lipsește niciodată. De asemenea, Gizem Arıkan și-a accesorizat coafura cu un batic în culori multiple.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Hei, uitați-vă ce puternică sunt”, a scris Gizem Arıkan în dreptul fotografiei. Mai mult de 11 mii de aprecieri și sute de comentarii au fost lăsate în cadrul postării vedetei.

“Felicitări pentru rolul din Păsări rănite”, „Frumoasă”, “Ești foarte frumoasă”, “Foarte puternică”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți pentru Gizem Arıkan. Cu toate că are doar 120 de postări pe contul personal de Instagram, actrița este întotdeauna surprinsă în vacanțe, acolo unde își alege să petreacă momentele de liniște.

Înainte de a juca în serialul “Păsări rănite”, Gizem Arıkan a interpretat mai multe roluri în piese de teatru pentru copii. Ulterior a jucat într-un film produs de Mustafa Mert Koç și Gizem Karaca.

Cine este Gizem Arıkan, actrița din “Păsări rănite”

Gizem Arıkan s-a făcut remarcată în celebrul serial “Păsări rănite”. Această dramă spune poveste unui băiețel orfan pe nume “Omer” care este răpit și obligat să trăiască o altă viață față de cea cu care a fost obișnuit. Cu toate acestea, el nu-și cunoaște trecutul și nu poate afla cu exactitate unde a trăit în trecut.

Atunci când ajunge în familia tinerei “Meryem”, băiețelul pare a fi salvat, căci frumoasa fată încearcă să-i creeze un trai cât mai decent. Cu toate acestea, totul pare să ia o întorsătură neașteptată atunci când tatăl lui “Meryem” iese din închisoare și își dorește cu disperare să aibă din ce în ce mai mulți bani.

Gizem Arıkan și-a început cariera pe scenele teatrelor, însă ulterior și-a dorit să pășească pe platourile de filmare alături de mari actori din industrie. De cealaltă parte, “Meryem”, personajul său, este abuzat[ de tatăl ei vitreg după moartea mamei sale. Aceasta este obligată să renunțe la studii pentru a fi stâlpul care susține familia. Atunci când “Meryem” călătorește la Instanbul, toată viața i se schimbă.

În articolul

Gizem Arikan impresionează cu frumusețea ei pe platourile de filmare. Cum arată actrița din “Păsări rănite” în viața reală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: „M-am hotărât!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x