Gökberk Demirci și Özge Yağız vorbesc pentru prima oară despre împăcare. Cum s-au regăsit protagoniștii din “Jurământul”

Publicat pe 01.09.2022 la 11:21 Actualizat pe 01.09.2022 la 12:59

Gökberk Demirci și Özge Yağız vorbesc pentru prima oară despre împăcare. Evenimentul i-a luat prin surprindere pe fani. Cum s-au regăsit protagoniștii din "Jurământul".

Gökberk Demirci și Özge Yağız stau unul lângă celălalt și sunt îmbrăcați în hainele pe care le-au purtat în Jurământul

Gökberk Demirci și Özge Yağız în "Jurământul"

Happy Channel

Gökberk Demirci și Özge Yağız formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual. S-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului “Jurământul” și au reușit să-și construiască o viață împreună atât pe micul ecran cât și în viața reală. Deși s-au despărțit la un moment dat, acum au revenit la sentimente mai bune.

Gökberk Demirci și Özge Yağız vorbesc pentru prima oară despre împăcare

Protagoniștii din “Jurământul” au format un cuplu acum ceva timp. După ce și-au anunțat despărțirea, fanii nu au mai văzut nicio șansă de reconciliere. Cu toate acestea, surpriza venită din partea celor doi a venit chiar în mediul online. Cei doi urmau să se căsătorească, însă chiar înainte de marele evenimente au dispărut toate fotografiile de cuplu de pe rețelele sociale. În prezent se vorbește despre faptul că îndrăgostiții și-au rezolvat problemele pe timpul verii.

Urmărește "Jurământul", joi și vineri de la 20:00, doar la Happy Channel

Un singur detaliu a reușit să atragă atenția și acela este faptul că Gökberk Demirci și Özge Yağız s-au regăsit pe stradă, în același oraș. În cel mai recent interviu acordat revistei Gazete Magazin, protagonistul din “Jurământul” spune că despărțirea a venit din pricina unui „spirit malefic”.

„Lasă-mă să-ți spun că au fost implicate spirite malefice, așa am auzit. Am avut o perioadă de odihnă. Ne-am oferit spațiu unul altuia, ne-am oferit timp. Am ascultat, ne-am gândit și am crescut în cadrul acestui proces. Natural, viața ne-a adus din nou împreună.”, a spus Gökberk Demirci potrivit Seriesturkish.com. Cât despre Özge Yağız, aceasta a declarat că “soarta” i-a adus din nou pe aceleași meleaguri.

Citește și: Imagini inedite de la nunta faimoasei Demet Özdemir. Ce a postat vedeta din “Vis de iubire” în mediul online

„Nimic nu poate sta în calea sorții. Am avut o relație frumoasă, cred că va continua bine din acest punct. Câteodată există mici pauze în viață, așa se întâmplă cu fiecare eveniment.”, a spus vedeta din “Jurământul”. Gökberk Demirci a povestit momentul în care a regăsit-o pe frumoasa vedetă și cum s-a petrecut împăcarea.

“Mi se face pielea de găină de fiecare dată când mă gândesc la asta. Ne-am întâlnit și a fost o întâlnire surprinzătoare. Dacă Özge ar fi părăsit casa un minut mai devreme sau mai târziu, nu ne-am fi întâlnit. S-a întâmplat ceva incredibil.”, a continuat faimosul Gökberk Demirci. Cei doi s-au întâlnit întâmplător pe stradă și au căzut de acord să meargă împreună la o cafea.

Özge Yağız are parte de surprize pe platourile de filmare ale serialului “Baba”

După ce a părăsit platourile de filmare “Jurământul”, faimoasa Özge Yağız a intrat alături de echipa serialului “Baba”. Se pare că producătorii anunță un al doilea sezon cu mult diferit față de primul. Actori precum Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş și Özge Yağız vor fi alături pe platourile de filmare. Pe lângă serialul de succes unde a jucat alături de Gökberk Demirci, s-au numărat și Sol Yanım și İçimizden Biri.

Citește și: Gökberk Demirci apare în sala de forță și fură toate privirile fanelor. Cum arată în prezent actorul din “Jurământul”

“Crede-mă, nu știu cine a participat. Am auzit de Levent Ülgen, însă nimeni nu știe numele celorlalți actori. Povestea s-a schimbat un pic, așteptăm să vedem și reacția publicului.”, a spus Özge Yağız. Participarea extraordinară a lui Levent Ülgen i-a surprins pe fani.

În articolul

Gökberk Demirci și Özge Yağız vorbesc pentru prima oară despre împăcare. Cum s-au regăsit protagoniștii din “Jurământul”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x