Gökberk Demirci a îmbrăcat o ținută casual și a reușit încă o dată să-și impresioneze fanele. Cum arată vedeta din “Jurământul”

Publicat pe 16.06.2022 la 08:49 Actualizat pe 16.06.2022 la 09:30

Gökberk Demirci din "Jurământul" nu se dezice de la aparițiile tot mai dese în mediul online. De data aceasta, starul turc a îmbrăcat o ținută casual și a reușit să-și impresioneze fanele cu aspectul său rustic.

Gökberk Demirci poartă o maletă neagră și își ține mâna dreaptă în fața feței

Gökberk Demirci din "Jurământul"

Happy Channel

Gökberk Demirci se numără printer cei mai iubiți actori din Turcia la momentul actual. De-a lungul timpului a reușit să-și construiască un nume, atât în țara natală cât și peste hotare. Grație manierei în care i-a dat viață personajului din “Jurământul” a reușit să-i aducă pe fani mai aproape de proiectul sufletului său. În viața personală, a reușit să-și manifeste iubirea față de colega sa de platou, însă atunci când toată lumea credea că va exista o continuare a poveștii reale, iată că deznodământul a fost altul.

Gökberk Demirci a îmbrăcat o ținută casual și a reușit încă o dată să-și impresioneze fanele

În prezent, Gökberk Demirci nu se dezice de la aparițiile tot mai dese în mediul online, acolo unde se vede cu ochiul liber că postează fotografii cu mult diferite față de cele cu care și-a obișnuit până acum fanii. Dacă recent l-am văzut în vacanță, bucurându-se de o vreme frumoasă și fiind îmbrăcat adecvat pentru starea în care se găsea, acum vedeta surprinde din nou.

Protagonistul din “Jurământul” a îmbrăcat o ținut casual și a reușit încă o dată să-și impresioneze fanele de pretutindeni. Mesajele nu au întârziat să apară pe pagina de socializare a acestuia, iar aprecierile au fost de asemenea într-un număr foarte mare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Foarte frumos”, “Rege”, “Bine ai revenit”, “Te iubim”, “Ești cel mai bun”, au fost câteva dintre cuvintele lăsate de internauți. Peste 4 mii de mesaje și mai mult de 50 de mii de aprecieri au lăsat internauții, însă nu este de mirare având în vedere că actorul are peste 1 milion de fani care îl urmăresc la fiecare pas. După o perioadă îndelungată în care a avut o relație cu frumoasa Özge Yağız, actorul din “Jurământul” a rămas din nou burlac, iar imaginile lăsate pe internet stau mărturie a situației sale actuale.

Declarațiile lui Gökberk Demirci despre Özge Yağız

La momentul prezent nu mai formează un cuplu, însă au existat momente în care Gökberk Demirci și Özge Yağız spuneau unul despre celălalt că sunt suflete pereche. Dacă actrița declara că a devenit o bucătăreasă excelentă pentru a-i face pe plan partenerului său, Gökberk Demirci își dorea să o privească pe aceasta chiar și atunci când se ocupa cu îndeletniciri obișnuite.

Potrivit Seriesturkish.com, Özge Yağız punea la îndoială relația cu Gökberk Demirci, însă de fiecare dată se întorcea cu asigurarea că totul merge bine între ei. Chiar până în ultima clipă, cei doi au rămas discreți din acest punct de vedere, în ciuda presiunii arătate asupra lor. Dacă acum cei doi nu ezită să-și expună imaginea cât mai des pe internet, în trecut aceștia ezitau să facă acest lucru.

Citește și: Dulce María s-a transformat în Roberta Pardo pentru o zi. Cum arată vedeta în rolul care a consacrat-o

Özge Yağız s-a născut pe 26 septembrie 1997 în Turcia. A studiat în cadrul Başkent University, specializarea comunicare. A debutat ca și actriță în 2017 cu rolul lui „Zeliha” în „Adını Sen Koy”. În 2019, vedeta a fost distribuită ca și protagonistă în “Yemin” ( Jurământul”), serial difuzat de Happy Channel, de luni până miercuri de la 20.00. Este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia, la fel ca și fostul său partener.

În articolul

Gökberk Demirci a îmbrăcat o ținută casual și a reușit încă o dată să-și impresioneze fanele. Cum arată vedeta din “Jurământul”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x