Gökberk Demirci din “Jurământul” surprinde cu o fotografie rară în care apare fără tricou. Cum arată vedeta

Publicat pe 22.08.2022 la 20:00 Actualizat pe 21.08.2022 la 23:46

Gökberk Demirci din “Jurământul” își surprinde fanii cu o fotografie rară în care apare fără tricou. Cu toate că a optat pentru o imagine alb-negru, actorul a obținut la fel de multă apreciere.

Gökberk Demirci poartă costum de motociclist și ține o cască în mână

Gökberk Demirci din “Jurământul”

Happy Channel

Gökberk Demirci din “Jurământul” se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia. Odată cu rolul său din celebrul serial a reușit să pătrundă în inimile a milioane de fani de pretutindeni. Cu toate că viața sa privată a rămas întotdeauna într-un con de umbră, de când s-a despărțit de frumoasa Özge Yağız, acesta a început să fie mult mai activ în mediul online.

Dovadă stau ultimele fotografii postate de îndrăgitul actor pe internet, dar și numărul de internauți care crește pe zi ce trece.

Gökberk Demirci din “Jurământul” surprinde cu o fotografie rară în care apare fără tricou

Gökberk Demirci are peste un milion de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde postează fotografii și filmulețe, atât de pe platourile de filmare, cât și din viața reală. Cele mai recente ipostaze ale sale îl înfățișează pe acesta în planuri personale, în vacanță sau alături de patrupedul său pe nume “Odin”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă până acum vedeta nu obișnuia să se arate într-o notă prea intimă pe internet, iată că ultima fotografie a demontat această credință. Gökberk Demirci s-a fotografiat fără tricou și a postat imaginea alb-negru imediat. Peste patru mii de comentarii și mai mult de 70 de mii de aprecieri au fost lăsate de fani. Nu au lipsit astfel inimioarele din partea fanelor.

Citește și: Demet Özdemir a optat pentru o schimbare de look. Cum arată vedeta cu părul ondulat

“Un bărbat perfect”, “Frumos bărbat”, “Charismă, respect, bun la suflet. Sper să fii protejat de rele, asta pentru că ai un suflet bun”, au fost doar câteva dintre cuvintele lăsate de fani. Cu toate că imaginile alături de fosta sa parteneră au dispărut din online, fanele continuă să-i acorde la fel de multă atenție ca și până acum. Recent, bărbatul a postat în cadrul InstaStory un cadru în care apare înconjurat de femei. Se pare că perioada în care Gökberk Demirci se putea declara singur s-a sfârșit. Prima fotografie cu Ozge Yagiz a apărut în mediul online.

Lucruri mai puțin cunoscute despre Gökberk Demirci din “Jurământul”

Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia, însă există multe lucruri pe care fanii încă nu le cunoscu despre Gökberk Demirci din “Jurământul”. Este de la sine înțeles faptul că iubește animalele, plimbările în natură și adrenalina.

Urmărește "Jurământul", de luni până miercuri de la 20.00, doar la Happy Channel

Cu toate că este pasionat de motociclism, acesta a renunțat pentru o perioadă la hobby-ul său din cauza unei tragedii personale. Atunci când nu se află pe platourile de filmare, Gökberk Demirci obișnuiește să practice sport, în toate nuanțele sale. Joacă baschet, dar optează și pentru sala de forță, asta pentru a-și menține cât mai îndelungat trupul perfect.

Citește și: Gizem Arıkan din “Păsări rănite” uimește cu ținutele simple și cu zâmbetul sincer. Cum apare vedeta în cea mai nouă postare din mediul online

Practică artele marțiale și deține mai multe certificări pentru utilizarea săbiilor de autoapărarea. Atunci când fratele său a murit, a renunțat pentru o perioadă la motociclism, însă recent a fost văzut din nou deplasându-se pe două roți. Chiar dacă nu a dorit niciodată să devină actor, în cele din urmă ideea i-a surâs, iar acum poate spune că această meserie îi cade ca o mănușă.

Deși pare că viața sa este perfectă, Gökberk Demirci din “Jurământul” a mai suferit o pierdere tragică, atunci când mama sa s-a stins din viață la scurt timp după ce fratele său a părăsit această lume.

În articolul

Gökberk Demirci din “Jurământul” surprinde cu o fotografie rară în care apare fără tricou. Cum arată vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x