Demet Özdemir a optat pentru o schimbare de look. Cum arată vedeta cu părul ondulat

Publicat pe 10.06.2022 la 15:54 Actualizat pe 10.06.2022 la 16:56

Demet Özdemir și-a uimit fanii cu o schimbare de look. Actrița din “Vis de iubire” și-a ondulat părul și a ținut să apară așa în mediul online.

Demet Özdemir se numără printre cele mai iubite actrițe din Turcia la momentul actual. Alături de Can Yaman a reușit să-i surprindă pe fani în serialul “Vis de iubire” și a demonstrat de-a lungul timpului că este o actriță versatilă și se mulează ușor pe rolurile sale.

Dacă pe platourile de filmare este extrem de naturală, în viața de zi cu zi nu are nevoie de niciun artificiu pentru a-și îmbunătăți frumusețea.

Demet Özdemir a optat pentru o schimbare de look

Nu mai este niciun secret faptul că Demet Özdemir poartă cu sine eticheta de actriță renumită. La momentul actual lucrează pe platourile de filmare în cadrul producției “ Dünyayla Benim Aramda”, iar pe viitor la păși din nou alături de colegul său Şükrü Özyıldız pentru sezonul 2 al “Love Tactics 2”. Actrița se găsește la momentul actual într-o luptă aprigă între viața personală și cea profesională.

Urmărește "Vis de iubire", de luni până vineri de la 23.00, doar la Happy Channel

După o perioadă agitată, o singură zi de odihnă a reușit să-i dea viața peste cap celebrei vedete: „Am avut o singură zi liberă și am fost într-o stare îngrozitoare. Mă ocup de pregătirile pentru nuntă, pentru filmări, multe lucruri în același timp.”, a spus aceasta, conform Seriesturkish.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate că jurnaliștii au insistat asupra detaliilor legate de serialul “ Dünyayla Benim Aramda”, clauzele contractuale nu au lăsat-o pe vedetă să ofere mai multe detalii. Tot ceea ce a subliniat vedeta a fost că filmările continuă într-un ritm alert, însă nu joacă rolul unei jurnalistei.

Citește și: Hande Erçel și-a surprins fanii cu un aspect natural într-o nouă ședință foto. Despre ce este vorba

De asemenea, numele său din serial este cu adevărat “İlkin”: “Am început filmările acum ceva timp, ne-a mai rămas foarte puțin timp. Ne distrăm, lucrăm cu plăcere, dar cea mai importantă parte este aprecierea primită din partea publicului.” Vedeta a menționat că între filmări își poate lua cel mult două zile libere. Aparițiile sale din mediul online îi arată și de această data implicarea în cucerirea publicului de pretutindeni. Aceasta s-a lăsat fotografiată cu părul ondulat, optând pentru o nouă schimbare de look ce a fost primită foarte bine.

Demet Özdemir vorbește despre relația de iubire cu Oğuzhan Koç

Demet Özdemir și Oğuzhan Koç urmează să se căsătorească. Cu toate acestea, cei doi își continuă programul profesional încărcat și așteaptă ziua când vor păși pe drumu vieții împreună. Până atunci, protagonista din “Vis de iubire” spune că trăiește cea mai aglomerată, însă cea mai frumoasă perioadă din viața sa de până acum.

“Trăiesc o perioadă foarte bună. O relație înseamnă să te înțelegi cu partenerul indiferent de situație, noi am avut noroc, totul este în favoarea noastră. De aceea suntem fericiți.”, a spus Demet Özdemir. Cât despre ceremonia nunții, aceasta va avea loc în Istanbul, însă actrița nu a oferit detalii în plus despre situația fericită în care se află la momentul actual.

Citește și: Halil İbrahim Ceyhan a trecut de la actorie la modelling. Protagonistul din “Moștenirea” este imaginea unui brand renumit din Turcia

Celebrul scenarist de origine turcă, İbrahim Büyükak spune că va fi alături de cei doi îndrăgostiți în ziua nunții. Ba mai mult, bărbatul îi ajută pe cei doi cu pregătirile și vrea ca totul să fie perfect în cea mai importantă zi a vieții lor.

În articolul

Demet Özdemir a optat pentru o schimbare de look. Cum arată vedeta cu părul ondulat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x