Golden Boy – Dragoste rebelă aduce schimbări majore în cel de-al doilea sezon. Nimic nu va mai fi la fel!

Publicat pe 18.09.2023 la 10:25 Actualizat pe 18.09.2023 la 11:32

Serialul Golden Boy – Dragoste rebelă a readus cel de-l doilea sezon în Turcia. A reușit încă o dată să fie urmărit de cei mai avizi fani și din nou se așteaptă a fi un succes.

Afra Saraçoğlu poartă o rochie neagră și părul prins în coc

Golden Boy – Dragoste rebelă aduce schimbări majore în cel de-al doilea sezon

Happy Channel

Serialul Golden Boy – Dragoste rebelă se “luptă” cu Șerbet de afine în Turcia. Cele două producții și-au început o nouă cursă cu un alt sezon de poveste. Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir continuă să se numere printre cei mai îndrăgiți actori la momentul actual, reușind fără doar și poate să se afle pe cele mai importante locuri în topuri.

Golden Boy – Dragoste rebelă aduce schimbări majore în cel de-al doilea sezon

Çetin Tekindor continuă să joace în cel de-al doilea sezon Golden Boy – Dragoste rebelă, iar printre actorii care fac parte din distribuție se numără Şerfi Sezer, Emre Altuğ, Gülçin Santırcıoğlu și Gözde Kansu. Se pare că participarea actriței Binnur Kaya în noua poveste va contribui la dezvoltarea acesteia pe parcurs.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, miercuri de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre surprizele ce vor apărea pe micile ecrane se numără actorul Tarık Emir Tekin. Va juca rolul Kaya, alături de Binnur Kaya ca Nükhen. Primele imagini care au apărut în mediul online cu cel de-al doilea sezon al seriei au strâns 5 milioane de vizualizări în doar două zile.

Citește și: Cum arată Afra Saraçoğlu din “Golden Boy – Dragoste rebelă” fără sprâncene. Stilul pe care l-a abordat vedeta a uimit fanii

Printre interviurile pe care le-au oferit actorii din Golden Boy – Dragoste rebelă s-a numărat cel în care Gülçin Santırcıoğlu. Aceasta a povestit o amintire pe care a trăit-o alături de actorul Çetin Tekindor pe platourile de filmare.

“În general primesc reacții pozitive. Nu contează ce rol joc, cât de negativ este prezentat, atunci când anti-eroul își ia slujba în serios, audiența privește situația cu o sclipire în ochi. Nu am primit nicio reacție exagerată, în afara câtorva incidente minore destul de amuzante.”, a declarat vedeta, potrivit hurriyet.com.tr. Vedeta este de părere că serialul Golden Boy – Dragoste rebelă este un proiect grandios, indiferent că faci parte sau nu din poveste, trebuie să o iubești.

Gülçin Santırcıoğlu, despre serialul Golden Boy – Dragoste rebelă

Un proiect ambițios, Gülçin Santırcıoğlu recunoaște că în ciuda muncii asidue, există și distracția care nu lipsește de pe platourile de filmare.

“Ne distrăm, într-adevăr. Știai că suntem o familie? Nu există așa ceva pe fiecare platou de filmare. Aici există oameni care își iau munca în serios și sunt disciplinați. Înțeleg faptul că nu este vorba doar despre a fi în fața camerei. Suntem fericiți încă de la început. De aceea încercăm să ajungem în fața camerei înainte de a rămâne fără energie.”, a mărturisit vedeta.

Citește și: Beril Pozam, încrezătoare în cel de-al doilea sezon al seriei Golden Boy – Dragoste rebelă. Ce a declarat vedeta într-un interviu recent

Gülçin Santırcıoğlu și Çetin Tekindor au mai avut șansa de a lucra împreună și în trecut, iar Golden Boy – Dragoste rebelă le-a oferit șansa de a experimenta încă o dată acest lucru.

“Am avut șansa de a lucra cu fratele Çetin acum mai multă vreme. Am fost incredibil de fericită când i-am văzut numele.”, a spus aceasta. În timpul liber, vedeta se ocupă de creșterea celor două pisici.

“Avem două pisici. Sunt încă foarte surprinsă față de aceste animale. Pot să găsească un loc ascuns într-o casă și să rămână acolo pentru multă vreme. Sunt dominante, în funcție de starea fiecăreia. Aș putea să le urmăresc ore în șir. Sunt uimită de pisici.”, a povestit vedeta din Golden Boy – Dragoste rebelă.

În articolul

Golden Boy – Dragoste rebelă aduce schimbări majore în cel de-al doilea sezon. Nimic nu va mai fi la fel!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x