Halil İbrahim Ceyhan a revenit pe platourile de filmare ale serialului “Moștenirea”. Ce fotografie a postat actorul

Publicat pe 26.07.2022 la 10:37 Actualizat pe 26.07.2022 la 11:11

Halil İbrahim Ceyhan a revenit pe platourile de filmare ale serialului "Moștenirea" și a lăsat prima fotografie în mediul online. Cum arată.

Halil İbrahim Ceyhan poartă un tricou negru și își ține mâna stângă în dreptul feței

Halil İbrahim Ceyhan din "Moștenirea"

Happy Channel

Halil İbrahim Ceyhan se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Datorită rolului de protagonist pe care l-a avut în serialul “Moștenirea” a reușit să-și creeze o întreagă armată de fani care îl urmăresc atât pe micile ecrane, cât și în mediul online. După o vacanță binemeritată, acesta s-a întors în locul ce l-a făcut cunoscut în lumea întreagă.

Halil İbrahim Ceyhan s-a întors în cadrul filmărilor pentru serialul “Moștenirea”

Numele lui este asociat cu serialul “Moștenirea”, însă de-a lungul timpului a reușit să-și demonstreze talentul atât ca interpret cât și ca model. Cu toate acestea, fanii îl vor în continuare pe micile ecrane, loc în care poate intra în pielea personajelor sale. Deși nu a fost încă de la început un adept al rețelelor sociale, Halil İbrahim Ceyhan a devenit mult mai activ în mediul online.

Le-a arătat tuturor momente inedite din vacanță, iar acum este gata să se întoarcă pe platourile de filmare. Cu peste 800 de mii de fani pe pagina personală de Instagram, protagonistul din “Moștenirea” a postat până acum peste 50 de fotografii și filmulețe, cele mai multe fiind încadrate la partea profesională. În prezent, actorul și-a anunțat fanii că va noua lui piesă este disponibilă pe internet. De asemenea, cea mai nouă fotografie sugerează că Halil İbrahim Ceyhan se află acum în pregătirea celui de-al treilea sezon al serialului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Özge Yağız s-a lăsat fotografiată la plajă într-o ținută lejeră de culoare neagră. Frumusețea vedetei nu este pusă la îndoială

Un artist versatil, a reușit în repetate rânduri să-și demonstreze talentul atât în muzică în rolul de compozitor și chiar interpret, dar și în actorie sau fotografie. Numele lui Halil İbrahim Ceyhan a devenit cunoscut odată cu concursul de frumusețe Best Model of Turkey în 2007, acolo unde a reușit să facă o impresie de neegalat. A câștigt titlul de “Best Promising Male Model” ( Cel mai promițător model masculin). Ca urmare a succesului său, actorul din “Moștenirea” și-a urmat norocul în muzică, atunci când din 2009 i s-au putut asculta piesele chiar în mediul online.

Traiectoria lui Halil İbrahim Ceyhan de la începuturi până în prezent

Halil İbrahim Ceyhan a împărtășit cu fanii din mediul online melodia sa proprie “Kaybettim” ( Am pierdut) și a reușit să strângă peste 1 milion de vizualizări. Ulterior, și-a încercat norocul cu piesa “Kendini Bana Bırak” ce a reușit să strângă peste 2 milioane de vizualizări. Acesta nu a ezitat să-și încerce norocul și în lumea actoriei.

A urmat cursuri în domeniu și prima sa apariție într-un film a fost în 2019, atunci când a jucat în “ Hemen Döneriz” ( Vom reveni imediat). Producătorii i-au remarcat talentul, așa că de atunci până în prezent Halil İbrahim Ceyhan a continuat cu proiectul “Emanet” ( Moștenirea). Cât despre viața personală, aceasta pare a fi ascunsă, sau cel puțin atât de ascunsă pe cât dorește actorul să lase la iveală.

Citește și: Sıla Türkoğlu a răspuns întrebărilor adresate de fani. Cum i-a schimbat viața serialul “Moștenirea”

Pe pagina de Instagram, acesta nu postează niciodată fotografii și filmulețe care să sugereze altceva decât planurile profesionale pe care le are deja în desfășurare. În viitor, se așteaptă ca Halil İbrahim Ceyhan să continue în cariera de actor și să surprindă cu alte roluri inedite.

În articolul

Halil İbrahim Ceyhan a revenit pe platourile de filmare ale serialului “Moștenirea”. Ce fotografie a postat actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Doliu în lumea milionarilor din România! Un afacerist celebru, inclus în topul Forbes, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani / FOTO
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x