Halil Ibrahim Ceyhan din Moștenirea apare pe străzile din Turcia și își surprinde fanii cu o fotografie din vacanță. Cum arată în prezent

Publicat pe 23.12.2023 la 20:00 Actualizat pe 22.12.2023 la 21:50

Halil Ibrahim Ceyhan a luat o pauză de la filmări și se află în vacanță ca și alți colegi de breaslă. Actorul s-a fotografiat pe străzile din Turcia.

Halil Ibrahim Ceyhan poartă o cămașă albă

Halil Ibrahim Ceyhan din Moștenirea apare pe străzile din Turcia și își surprinde fanii cu o fotografie din vacanță

Happy Channel

Halil Ibrahim Ceyhan și-a încântat fanii timp de două sezoane alături de faimoasa Sıla Türkoğlu. Până la data de 7 septembrie 2020, cei doi au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de pe micile ecrane.

Halil Ibrahim Ceyhan apare pe străzile din Turcia și își surprinde fanii cu o fotografie din vacanță

Cel de-al treilea sezon l-a adus pe Halil Ibrahim Ceyhan în fața fanilor cu o altă parteneră, însă aceasta a adus rapid o altă formă serialului care a cucerit fanii din întreaga lume. După despărțirea de Sıla Türkoğlu în episodul 416, Nana Stambolishvili s-a bucurat de acest privilegiu. Mulți au spus că noul cuplu a fost încă de la început cu mult mai reușit.

Citește și: Cele mai frumoase imagini cu Halil Ibrahim Ceyhan din „Moștenirea” – Galerie FOTO

În prezent, Moșteniera a luat sfârșit, iar Halil Ibrahim Ceyhan se bucură ca și alți colegi de breaslă de o vacanță binemeritată. Actorul se află în Turcia, acolo unde s-a fi fotografiat de altfel, pe străzile din țara sa. Îmbrăcat într-un tricou maro și cu o șapcă pe cap, așa îl putem vedea acum.

Dacă pe micile ecrane apare întotdeauna la costum, de data aceasta și-a surprins fanii fără doar și poate. Are peste 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat 70 de fotografii și filmulețe.

A devenit rapid unul dintre cei mai populari actori, iar lecția pe care a primit-o odată cu serialul Moștenirea, va rămâne fără doar și poate în istorie. Cu toate că a fost gândit încă de la început ca un serial difuzat zilnic, a reușit să se mențină pe cele mai bune locuri în topurile preferințelor. În ciuda mai multor dezavantaje, s-a clasat pe locul 1 bune perioade de timp.

“Vă mulțumesc tuturor pentru contribuție. Am lăsat în urmă un sezon bun. Am acumulat prieenii și experiențe. Mulțumesc întregii echipe Moștenirea, cu dragoste și respect.”, a declarat Halil Ibrahim Ceyhan.

Halil Ibrahim Ceyhan, pe primul loc într-un top realizat recent

Într-un top realizat de cei de la DigiLup, se pare că Halil Ibrahim Ceyhan se află pe primul loc. I-a depășit pe Akın Akınözü, care a ajuns pe cel de-al doilea loc, dar și alți actori faimoși. Protagonistul din Moștenirea a câștigat inimile a peste 2 milioane de fani care au votat.

Citește și: Halil İbrahim Ceyhan a îmbrăcat o ținută lejeră și s-a lăsat fotografiat în vacanță. Cum se relaxează actorul din “Moștenirea”

Engin Akyürek, care este pe listă în cel de-al cincilea loc cu proiectul Numele meu este Farah, se află la fel în inimile fanilor. Cu toate acestea, curios este faptul că Halil Ibrahim Ceyhan este singurul actor care apare într-o serie difuzată zilnic și care a reușit totuși să-și mențină locul în acest top.

Cu alte cuvinte, dacă alți actori s-au implicat în proiecte difuzate pe canalele de streaming unde audiența este mai mare, Halil Ibrahim Ceyhan a rămas la același număr de fani, în ciuda faptul că serialul pentru care joacă rolul de protagonist se difuzează pe micile ecrane în fiecare zi. Nu se cunoaște însă nicio informație despre viața sa personală. Nu a declarat niciodată că are o parteneră și nici tabloidele nu l-au surprins.

În articolul

Halil Ibrahim Ceyhan din Moștenirea apare pe străzile din Turcia și își surprinde fanii cu o fotografie din vacanță. Cum arată în prezent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x