Cele mai frumoase imagini cu Halil Ibrahim Ceyhan din „Moștenirea” – Galerie FOTO

Publicat pe 15.07.2023 la 15:11 Actualizat pe 15.07.2023 la 13:18

Halil Ibrahim Ceyhan este unul dintre cei mai iubiți actori din Turcia și fanii așteaptă întotdeauna cu nerăbdare noi detalii despre acesta. Care sunt cele mai frumoase imagini cu Halil Ibrahim Ceyhan din "Moștenirea".

Halil Ibrahim Ceyhan poartă o maletă neagră și un sacou de aceeași culoare

Halil Ibrahim Ceyhan în cele mai frumoase ipostaze din "Moștenirea"

Happy Channel

Halil Ibrahim Ceyhan s-a născut în 1982 în Sivas, într-o familie care i-a vrut întotdeauna binele. A crescut alături de cinci surori și a știut întotdeauna că își dorește să fie un bărbat de succes, asta pentru ca cei care îl iubesc să fie mândri de el.

Are 1.82 înălțime, ochii negri și părul la fel de negru. Este unul dintre cei mai carismatici bărbați din showbiz și fanele sunt întotdeauna primele atunci când se află informații noi despre acesta.

Deși cei mai mulți îi cunosc viața vedetei, iată că recent acesta a făcut câteva dezvăluiri inedite.

Cele mai frumoase imagini cu Halil Ibrahim Ceyhan din “Moștenirea”

Se numără printre cei mai iubiți actori din Turcia, dar a cochetat multă vreme cu modelling-ul și cu interpretarea pieselor pe scene mari din țara natală.

În 2007, Halil Ibrahim Ceyhan a primit premiul pentru “Cel mai promițător model” în cadrul competiției “Best Model of Turkey”. Ulterior, a lăsat acest vis pe margine și s-a concentrat pe compunerea unor piese de succes și transformarea lor în hit-uri.

A scris mai multe versuri pentru colegi de breaslă, însă la la un moment dat a decis că dorește să-și schimbe complet cariera.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A început să joace în filme și seriale din 2019, asta după ce a luat mai multe lecții de actorie. În 2019, a jucat în filmul “Hemen Doneriz”, iar apoi a urmat unul dintre cele mai bune seriale turcești, “Emant”, acolo unde îl interpretează pe “Yaman”.

“Am fost foarte independent în copilărie. M-am născut în Sivas și am crescut acolo. Tatăl meu a lucrat într-o fabrică.”, a spus Halil Ibrahim Ceyhan.

Halil Ibrahim Ceyhan mai are cinci surori, două dintre ele mai mici decât celebrul actor. “Atunci când eram mic obișnuiam să schimb versurile pieselor pe care le auzeam la televizor, în loc să mă joc fotbal.”, a continuat.

Halil Ibrahim Ceyhan, despre proiectul “Moștenirea”

“Mereu mi-au spus că am voce frumoasă. Niciodată nu mi-am dorit să fiu cântăreț. Scriu versuri pentru nenumărați artiști din Turcia.”, a mărturisit actorul.

Dacă ar fi să aleagă între cântat și actorie, Halil Ibrahim Ceyhan ar alege întotdeauna actoria, asta pentru că i se pare că atunci când se află pe platourile de filmare, se poate purta diferit, în funcție de rolurile primite.

Deși se înțelege bine cu colega lui de platou, Sila Turkoglu, actorul din “Moștenirea” spune că nu există niciodată timp de vorbă atunci când muncesc. De câteva ori, atunci când este cazul, se critică pe marginea scenelor interpretate.

“Yaman folosește limbajul corpului foarte mult, nu se aseamănă cu niciun personaj din Turcia. Practic lecții de wing chun care mă ajută foarte mult.”, a mai spus Halil Ibrahim Ceyhan.

Halil Ibrahim Ceyhan își dorește să devină o vedetă internațională. Știe deja că “Moștenirea” a fost difuzat în 18 țări și acest lucru l-a făcut să fie din ce în ce mai fericit.

“Dragostea pentru mine este pasiune. Mă gândesc la cei care sunt abandonați. Este un loc în care te simți bine.”, a menționat.

În articolul

Cele mai frumoase imagini cu Halil Ibrahim Ceyhan din „Moștenirea” – Galerie FOTO

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x