Halil İbrahim Ceyhan din “Moștenirea” și-a surprins fanii cu o apariție inedită pe covorul roșu. Cum arată

Publicat pe 19.12.2022 la 21:00 Actualizat pe 19.12.2022 la 11:30

Halil İbrahim Ceyhan și-a surprins fanii cu o apariție inedită pe covorul roșu. Protagonistul din "Moștenirea" a postat mai multe imagini în mediul online. Cum arată și ce a declarat.

Halil İbrahim Ceyhan poartă o maletă neagră și un sacou de aceeași culoare. Actorul își ține mâinile pe sacou

Halil İbrahim Ceyhan din “Moștenirea”

Happy Channel

Halil İbrahim Ceyhan se numără printre cei mai apreciați actori din Turcia. Odată cu rolul din serialul “Moștenirea” a reușit să-și construiască un nume pretutindeni. A fost asociat ca și cuplu cu colega de platou Sıla Türkoğlu și tot mai multe informații despre viața sa personală au fost căutate în mediul online.

Cu toate acestea, fanii au observat că vedeta lor preferată este rezervată în ceea ce privește viața sa personală. Recent, acesta i-a surprins cu câteva imagini realizate în cadrul unui eveniment important.

Halil İbrahim Ceyhan din “Moștenirea” și-a surprins fanii cu o apariție inedită pe covorul roșu

Halil İbrahim Ceyhan nu mai are nevoie de nicio prezentare, asta pentru că fanii care l-au urmărit deja de-a lungul episoadelor în serialul “Moștenirea” știu totul despre el. Desigur că mici sublinieri ale vieții lui nu strică niciodată.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18:00, doar la Happy Channel

Născut pe 13 decembrie 1982 în Turcia, Halil İbrahim Ceyhan a dezvoltat rapid o pasiune pentru artă. Este atât actor, cât și cântăreț și reușește cu orice ocazie să își impresioneze fanii cu aparițiile sale, atât în mediul online, cât și pe micile ecrane. A fost fotografiat recent într-un studio de înregistrări alături de oameni importanți din industrie. Protagonistul din “Moștenirea” a declarat că și-a expus talentul în scrierea unor noi piese ce vor ieși în curând pe piață.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, cea mai recentă postare din mediul online l-a găsit pe Halil İbrahim Ceyhan pe covorul roșu, acolo unde a participat în cadrul decernării unor premii importante în cariera sa. Actorul nu a plecat cu mâna goală și a lăsat câteva cuvinte de mulțumire în dreptul fotografiilor postate pe contul personal de Instagram.

Citește și: Joacă cu dieta! Filmulețul care a surprins pe toată lumea și a amuzat în același timp. Cum “fentează” Giovanna Antonelli dieta

“Aș dori să mulțumesc tuturor celor care au împărțit cu mine această bucurie de-a lungul timpului. Cu ajutorul vostru am reușit să câștig acest premiu. Sunt atât de bucuros și vă voi dedica întotddeauna toate reușitele mele. Le mulțumesc și celor care m-au ajutat să mă pregătesc pentru acest eveniment.”, a scris Halil İbrahim Ceyhan.

Halil İbrahim Ceyhan impresionează cu fotografii din viața personală

Despre Halil İbrahim Ceyhan știm că atunci când era doar un copil încerca să imite artiștii vremurilor și să se pună în pielea acestora atunci când simțea nevoia. Ulterior a realizat că meseria de actor este cea care îi aduce bucurie în viață și a reuși să pășească pe acest drum fără nicio piedică.

După ce a fost distribuit în serialul “Moștenirea” a reușit să capete o notorietate cum nu și-ar fi imaginat până atunci. Deși nu este foarte activ în mediul online, cei peste 500 de mii de fani îi apreciază constant fotografiile postate. După mai multe apariții de pe platourile de filmare, câteva ipostaze din viața personală au fost ulterior arătate tuturor.

Citește și: Cum arăta Demet Ozdemir în copilărie. Imaginea care a înduioșat inimile tuturor fanilor

Vestea că protagonistul serialului “Moștenirea” va scoate pe piață o piesă alături de Alişan Günay Yıldırım a venit de asemenea ca o surpriză plăcută. Până acum, actorul nu a vorbit despre plecarea colegei sale de platou Sıla Türkoğlu, dar nici despre mesajul pe care compania producătoare l-a transmis tuturor. Fanii serialului sunt de partea actriței.

În articolul

Halil İbrahim Ceyhan din “Moștenirea” și-a surprins fanii cu o apariție inedită pe covorul roșu. Cum arată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x