Halil İbrahim Ceyhan din “Moștenirea” surprinde cu o ținută casual. Actorul, așa cum de puține ori a fost văzut

Publicat pe 29.08.2022 la 10:28 Actualizat pe 29.08.2022 la 11:15

Halil İbrahim Ceyhan din "Moștenirea" surprinde cu o ținută casual. Actorul s-a afișat așa cum de puține ori a fost văzut. Cum arată.

Halil İbrahim Ceyhan poart[ă o maletă neagră cu mâneci lungi și are o privire încruntată

Halil İbrahim Ceyhan din “Moștenirea”

Happy Channel

Halil İbrahim Ceyhan se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. A reușit de-a lungul timpului să-și câștige o reputație serioasă în mai multe țări ale lumii datorită rolului din celebrul serial “Moștenirea”. La fel ca pe micul ecran, vedeta se arată și în mediul online, acolo unde obișnuiește să posteze fotografii și filmulețe în diferite ipostaze.

Halil İbrahim Ceyhan din “Moștenirea” surprinde cu o ținută casual

Obișnuit să fie văzut doar la costum în cadrul celebrului serial turcesc “Moștenirea”, Halil İbrahim Ceyhan a surprins cu cea mai recentă ipostază în cadrul profilului personal de Instagram. Actorul a îmbrăcat o ținută casual și s-a lăsat fotografiat pe un balcon, locul în care a ales să se relaxeze. Îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de vară, cămașă albă subțire, dar și adidași deschiși la culoare, așa a decis protagonistul îndrăgite producții să apară în fața urmăritorilor săi.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18:00, doar la Happy Channel

Ca de obicei, Halil İbrahim Ceyhan nu a uitat de mina serioasă pe care o afișează în cele mai multe dintre fotografiile sale. Cu peste 800 de mii de internauți care îi apreciază postările pe internet, actorul rămâne la fel de retras când vine vorba despre viața sa personală. Are peste 50 de fotografii și filmulețe postate până acum, însă cei care îi urmăresc activitatea știu că acesta este reținut în exprimarea sentimentelor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă la începuturile producției “Moștenirea” toată lumea credea că Halil İbrahim Ceyhan și Sıla Türkoğlu formează un cuplu, pe parcurs s-a dovedit că cei doi au fost doar colegi de platou. În cele din urmă actrița a părăsit serialul și astăzi protagonistul lucrează cu o altă vedetă. De asemenea, acesta nu a uitat să le reamintească fanilor că sezonul 3 al serialului urmează să fie redat pe micile ecrane.

“Moștenirea sezonul 3, e timpul să ne revedem”, a scris Halil İbrahim Ceyhan pe contul său. Cu toate că este reținut în ceea ce privește relațiile personale, despre munca depusă nu uită niciodată.

Detalii despre Halil İbrahim Ceyhan din “Moștenirea”

Cu toate că multă lume îl cunoaște pe celebrul Halil İbrahim Ceyhan, există și cei care abia acum îl descoperă pe actorul din “Moștenirea”. Într-unul dintre puținele interviuri oferite, acesta spune că s-a născut în Sivas, Turcia, și a crescut acolo.

“Sunt cel mai mare dintre cei trei frați. Tata a lucrat într-o fabrică. În copilărie îmi plăcea să schimb versurile cântecelor pe care le auzeam în loc să ies să joc fotbal. Îmi plăcea să imit actorii pe care îi vedeam pe atunci la televizor.”, a spus Halil İbrahim Ceyhan. Deși a fost complimentat întotdeauna pentru vocea sa, acesta spune că nu și-a propus să devină cântăreț.

Citește și: Bergüzar Korel din “1001 de nopți” oferă sfaturi mamelor de fete. Ce a postat actrița în mediul online

“Am scris multe melodii pentru cântăreți populari în Turcia printre care și Suat Aydogan. Chiar el m-a împins către cântat.”, a mai spus actorul. Acesta mărturisește că cel mai mult preferă să achiziționeze ceasuri, mașini și încălțări. Cea mai folosită platformă socială a vedetei este Instagram, locul în care postează cele mai multe imagini din serialul “Moștenirea”, dar și din studio, atunci când înregistrează melodii.

În articolul

Halil İbrahim Ceyhan din “Moștenirea” surprinde cu o ținută casual. Actorul, așa cum de puține ori a fost văzut

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x