Halil İbrahim Ceyhan își promovează cea mai nouă piesă. Ce fotografii a postat vedeta in mediul online

Publicat pe 20.07.2022 la 10:30 Actualizat pe 20.07.2022 la 11:35

Halil İbrahim Ceyhan își promovează cea mai nouă piesă și uimește fanii cu o nouă apariție în mediul online. Ce fotografii a postat vedeta pe pagina de socializare.

Halil İbrahim Ceyhan poartă o maletă neagră și își ține mâna dreaptă puțin ridicată

Halil İbrahim Ceyhan în rolul din "Moștenirea", sezonul 2

Happy Channel

Halil İbrahim Ceyhan se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. A reușit să cucerească inimile fanilor de pretutindeni atât cu rolul său din “Moștenirea”, cât și cu aparițiile din mediul online. Se pare că pentru acesta arta vine în tot mai multe forme, având în vedere capacitatea sa de a se mula pe tot mai multe proiecte diferite. De data aceasta, actorul cucerește inimi cu vocea sa inconfundabilă.

Halil İbrahim Ceyhan își promovează cea mai nouă piesă

Pentru Halil İbrahim Ceyhan cariera artistică își continuă drumul natural și astfel protagonistul din “Moștenirea” demonstrează faptul că imaginea de interpret nu a pierit în detrimentul actoriei. Acesta își promovează cea mai nouă piesă și de aceea a ținut să posteze mai multe imagini pe pagina personală de Instagram, acolo unde are peste 800 de mii de fani din lumea întreagă. Deși nu a completat nicio descriere în dreptul imaginilor, internauții s-au grăbit să-i lase comentarii de apreciere și astfel se poate observa încă o dată impactul pe care Halil İbrahim Ceyhan îl are asupra tuturor.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18.00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“O altă operă de artă”, “Îți sărbătoresc succes, frate”, “El e mereu frumos, va distruge toate recordurile”, “Toate cele bune, aștept noua ta melodie”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. Acesta a primit peste cinci mii de comentarii și mai mult de 60 de mii de aprecieri, însă nu este de mirare având în vedere expunerea sa din ultima perioadă. Odată cu finalizarea filmărilor pentru serialul “Moștenirea”, acesta a simțit nevoia să posteze tot mai multe imagini pe internet și să fie mult mai vizibil în mediul online.

Citește și: Alp Navruz se pregătește să se întoarcă pe platourile de filmare. Cum s-a lăsat fotografiat actorul în vacanță

Îmbrăcat într-o bluză lejeră, de vară și cu un lănțic la gât, așa apare Halil İbrahim Ceyhan în cele mai recente imagini din mediul online. Ca în orice altă ipostază a sa, actorul este gânditor și nu zâmbește. În cea de-a doua imagine, vedeta stă cu mâinile împreunate aduse spre bărbie. Deși este recunoscut pentru modalitatea în care pozează de cele mai multe ori, protagonistul din “Moștenirea” reușește să-i mai surprindă pe fani cu un zâmbet în colțul gurii.

Halil İbrahim Ceyhan revine pe podium ca model

Nu mai este niciun secret faptul că Halil İbrahim Ceyhan a fost model la începuturile carierei sale și a continuat în acest fel o bună perioadă de timp. Cu toate că a renunțat la această pasiune pentru o vreme și s-a dedicat complet actoriei, acesta a revenit la vechea sa pasiune și s-a lăsat fotografiat de profesioniști pentru a promova un brand important din Turcia, țara sa natală.

Pasionat de tot ceea ce realizează pe plan profesional, Halil İbrahim Ceyhan rămâne întotdeauna discret în ceea ce privește viața sa personală și încearcă să păstreze distanța între ceea ce se întâmplă în viața sa și deopotrivă în carieră. Astfel acesta a reușit să rămână imparțial după ce colega sa de platou a decis că renunță la filmările pentru sezon 3 al serialului “Moștenirea”.

Citește și: Demet Özdemir a postat o nouă fotografie în mediul online după ce a fost diagnosticată cu COVID-19. În ce ipostază a fost surprinsă vedeta

Mesajul pe care l-a transmis Halil İbrahim Ceyhan a venit să arate fericirea pe care acesta o simte pentru proiectul în care s-a implicat atât de multă vreme, dar și dezamăgirea pe care o simte la momentul actual nemaiputând împărți bucuria succesului și cu Sıla Türkoğlu.

În articolul

Halil İbrahim Ceyhan își promovează cea mai nouă piesă. Ce fotografii a postat vedeta in mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Horoscop săptămânal 01-07 aprilie 2024. Mai multe zodii au parte de o conexiune profundă cu partenerul de cuplu
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x