Primele declarații în favoarea actriței Sıla Türkoğlu. Ce spune avocatul vedetei despre plecarea acesteia din cadrul serialului "Moștenirea"

Publicat pe 18.05.2022 la 12:04 Actualizat pe 18.05.2022 la 12:57

Au apărut în mediul online primele declarații în favoarea actriței Sıla Türkoğlu din “Moștenirea”. Aceasta a postat pe rețelele sociale mesajul lăsat de avocatul său.

Sıla Türkoğlu poartă o bluză verde cu mâneci lungi și are părul desprins

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea”

Happy Channel

Dacă la început fanii au sperat ca zvonurile despre plecarea actriței Sıla Türkoğlu din cadrul serialului “Moștenirea” să rămână doar atât, iată că recent informații oficiale au apărut în mediul online. Comunicatul de presă lansat de producători nu i-au încântat pe fani, aceștia fiind cu totul de partea vedetei lor preferate.

Acum a venit rândul avocatului actriței să-și spună punctul de vedere. Sıla Türkoğlu a distribuit la scurt timp mesajul acestuia și internauții au reacționat în consecință.

Primele declarații în favoarea actriței Sıla Türkoğlu

Sıla Türkoğlu se numără printre cele mai iubite actrițe din Turcia la momentul actual. De-a lungul timpului a declarat că este încântată de rolul pe care îl are în serialul “Moștenirea”. Alături de Halil İbrahim Ceyhan a format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de pe micile ecrane și a încercat întotdeauna să-și păstreze totuși o atitudine umilă față de cei care o îndrăgesc.

În toate interviurile oferite și-a exprimat dorința de a-și continua activitatea de actriță și motivele pentru care și-a ales această meserie. Cu toate acestea, cele mai recente știri i-au îngrijorat pe fanii de preutindeni, asta pentru că protagonista din serialul „Moștenirea” a renunțat la filmările pentru cel de-al treilea sezon al celebrei producții.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Primele declarații ale companiei producătoare au venit să sublinieze faptul că vedeta a încălcat drepturile stipulate în contract. Cei care o apreciază pe Sıla Türkoğlu i-au luat imediat apărarea și au declarat că există un motiv bine determinat pentru care aceasta a luat decizia de a părăsi platourile de filmare.

Citește și: Happy Blitz cu Vlad Vîlciu din “Adela”. Cum a răspuns actorul celor mai arzătoare curiozități

“Clienta mea, Sıla Türkoğlu, a interpretat rolul principal în serialul Moștenirea produsă de Karamel timp de doi ani. În condiții foarte grele, aceasta și-a continuat munca plină de determinare și devotament. Clienta mea, împreună cu ceilalți colegi ai săi de proiect au rămas devotați seriei, lucrând în condiții greu de imaginat.

Deși clienta mea i-a informat pe producători că nu mai poate continua munca în astfel de condiții, nu a fost efectuată nicio îmbunătățire.”, au fost cuvintele transmise de avocatul vedetei, conform Seriesturkish.com.

Ce spune avocatul vedetei Sıla Türkoğlu despre plecarea acesteia din cadrul serialului “Moștenirea”

Mesajul lăsat de avocatul vedetei a continuat și toate motivele plecării acesteia au fost expuse în clar pe rețelele sociale.

“Chiar și în zilele în care clienta mea era bolnavă era forțată să muncească. Aceasta a informat producătorii în ianuarie 2022 că nu mai poate continua în aceste modalități traumatizante, atât psiholog cât și fizic și că nu va lua partea la filmările pentru sezonul 3 al serialului. Clienta mea și producătorii au căzut de acord verbal că totul va lua sfârșit la finalizarea filmărilor pentru sezonul 2.

Cu toate acestea, în timpul filmărilor pentru ultimul episod al sezonului 2, producătorii au uitat de aranjamentul verbal și au prelungit filmările către sezonul 3 al producției. Mai mult decât atât, filmările urmau să se întindă pe o perioadă nedeterminată de timp.

Citește și: Primele declarații ale producătorilor seriei “Moștenirea”. Ce spun despre plecarea subită a faimoasei Sıla Türkoğlu

Clienta mea nu a primit până acum nicio copie a contractului pe care l-a semnat la început și ulterior a solicitat atât verbal cât și în scris o copie după acesta pentru a evalua condițiile impuse pentru filmările celui de-al treilea sezon. La scurt timp, compania producătoare a început o campanie de defăimarea în numele clientei mele. Această companie a încercat să-mi pună clienta într-o situație extrem de dificilă, deși aceasta se afla la momentul respectiv pe platourile de filmare. Fiind nemulțumiți, producătorii au îndreptat către clienta mea false acuzații aduse în fața colegilor de platou.

În timp ce clienta mea căuta o rezolvare onorabilă în cadrul acestei probleme, a aflat că pe data de 16.05.2022, compania producătoare Karamel Yapım a îndreptat false acuzații la adresa ei.”, a continuat avocatul actriței în scrisoarea deschisă.

În articolul

Primele declarații în favoarea actriței Sıla Türkoğlu. Ce spune avocatul vedetei despre plecarea acesteia din cadrul serialului "Moștenirea"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x