Halil Ibrahim Ceyhan și Nanuka Stambolishvili apar într-o fotografie pe platourile de filmare. Cum arată cel mai iubit cuplu din serialele turcești

Publicat pe 31.07.2023 la 16:17 Actualizat pe 31.07.2023 la 14:16

Halil Ibrahim Ceyhan și Nanuka Stambolishvili apar într-o fotografie pe platourile de filmare. Cum arată cel mai iubit cuplu din serialele turcești.

Halil Ibrahim Ceyhan poartă o maletă neagră și are un costum negru

Halil İbrahim Ceyhan din "Moștenirea"

Happy Channel

După plecarea faimoasei Sila Turkoglu din serialul “Moștenirea”, a fost Nanuka Stambolishvili cea care i-a luat locul. Formează acum alături de Halil Ibrahim Ceyhan unul dintre cele mai apreciate cupluri din serialele turcești.

Halil Ibrahim Ceyhan si Nanuka Stambolishvili apar într-o fotografie pe platourile de filmare

Dacă Sila Turkoglu a devenit protagonista serialului Kızılcık Şerbeti, acum vorbim despre cuplul Halil Ibrahim Ceyhan si Nanuka Stambolishvili care au reușit să câștige simpatia publicului încă de la primele secvențe. Modelul georgian este la prima apariție pe micile ecrane de acest gen, fiind o surpriză plăcută pentru fanii de pretutindeni. Are peste 90 de mii de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate că la început i-a fost dificil să preia locul faimoasei Sila Turkoglu, în cele din urmă s-a integrat pe platourile de filmare, dar și în inimile tuturor fanilor. Primele imagini din spatele camerelor au fost postate în mediul online, acolo unde Nanuka apare zâmbind alături de Halil Ibrahim Ceyhan.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18:00, la Happy Channel

Sila Turkoglu a părăsit serialul Moștenirea la finalul celui de-al doilea sezon. Primele două capitole au avut 416 episoade în Turcia și a avut ca protagonistă pe îndrăgită actriță. Nanuka este la prima experiență de acest gen, însă nu i-a fost câtuși de puțin teamă că nu va face față presiunii. Yaman și Seher, adică Halil și Sila au fost cuplul favorit de telespectatori, asta până când actrița din Georgia a reușit să fure inimile tuturor.

Citește și: Halil İbrahim Ceyhan a postat o nouă fotografie de pe platourile de filmare “Moștenirea”. Ce au observat fanii

Nanuka joacă rolul surorii lui Aziz ( Birhan Tut ). Aceasta este o persoană extrovertită care va reuși să-l facă pe Yaman să se îndrăgostească încă o dată. Prin frumusețe și teribilism, două calități care i se atribuie și protagonistului, reușește să se integreze în viața familiei din celebra vilă.

Cine este Nanuka Stambolishvili

Designer de modă, aceasta are propria linie de îmbrăcăminte, denumită Kartveli Nana. Nu știe atât de bine limba turcă, ceea ce i-a făcut pe producători să-i aducă o dublură vocală în unele dintre scene. Este căsătorită din anul 2011 cu Lasha Mgeladze și trăiește în Batumi, chiar orașu în care s-a născut.

Serialul “Moștenirea” a reușit să atragă atenția asupra sa atât în Turcia, cât și în afară, iar personajele principale au reușit să cucerească inimile fanilor încă de la început. De-a lungul a două sezoane, Sıla Türkoğlu, dar și Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler și Melih Özkaya au reușit să surprindă cu talentul lor.

Citește și: Halil İbrahim Ceyhan a îmbrăcat o ținută lejeră și s-a lăsat fotografiat în vacanță. Cum se relaxează actorul din “Moștenirea”

Nanuka Stambolishvili este mămică, iar fotografiile emoționante de familie apar tot mai des în mediul online, pe pagina sa personală de Instagram. Atunci când nu se află pe platourile de filmare, actrița preferă să petreacă timpul în natură.

În articolul

Halil Ibrahim Ceyhan și Nanuka Stambolishvili apar într-o fotografie pe platourile de filmare. Cum arată cel mai iubit cuplu din serialele turcești

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x