Halil İbrahim Ceyhan și-a dezvăluit planurile de viitor. Cum vede actorul din “Moștenirea” proiectele sale profesionale

Publicat pe 28.09.2022 la 12:14 Actualizat pe 28.09.2022 la 13:00

Halil İbrahim Ceyhan și-a dezvăluit planurile de viitor. Cum vede actorul din “Moștenirea” proiectele sale profesionale.

Halil İbrahim Ceyhan poartă o cămașă albă și își ține mâna stângă în dreptul bărbii

Halil İbrahim Ceyhan din "Moștenirea"

Happy Channel

Halil İbrahim Ceyhan a reușit fără doar și poate să-și facă simțită prezența pe micile ecrane odată cu rolul său din serialul “Moștenirea”. Deși a cochetat cu celebritatea cu câțiva ani înainte, după ce rolul de protagonistul i-a adus o mai mare vizibilitate, a reușit să-și strângă mai ușor o întreagă armată de fani. Ca o continuare a succesului său, acesta a ținut să împărtășească cu fanii mai multe melodii cu compoziție proprie în cadrul unui concert.

Halil İbrahim Ceyhan din “Moștenirea” și-a dezvăluit planurile de viitor

De-a lungul celor două sezoane din serialul “Moștenirea”, Halil İbrahim Ceyhan i-a ținut pe fani cu sufletul la gură și a expus povestea lui “Yaman” așa cum a știut mai bine. De altfel, toate sentimentele transmise pe micul ecran i-au venit acestuia ca o mănușă, iar aprecierea nu a întârziat să apară. Cu toate acestea, cel de-al treilea sezon nu pare să aibă la fel de mult succes, arată Seriesturkish.com. Proiectele profesionale alui actorului de origine turcă sunt în continuare la ordinea zilei.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cea mai recentă apariție a sa a fost pe o scenă în cadrul unui concert susținut pentru un public venit din mai multe țări pentru a-i vedea prestația. Fotografiile din cadrul evenimentului au fost postate chiar de către actor pe contul personal de Instagram, pagină ce are până acum peste 800 de mii de fani. După plecarea faimoasei Sıla Türkoğlu din cadrul serialului, mai multe voci au susținut-o pe vedetă și i-au oferit suportul necesar pentru a continua în carieră.

Citește și: Özge Yağız s-a lăsat fotografiată pentru prima dată cu animalul de companie al lui Gökberk Demirci. Ce mesaj a lăsat vedeta pe internet

Cât despre Halil İbrahim Ceyhan, acesta este determinat să-și continue cariera muzicală. De asemenea, acesta cercetează în prezent mai multe proiecte ce vor fi prezente pe micul ecran în viitor. Piesele pe care le-a interpretat în cadrul festivalului sunt compoziție proprie, așa cum a specificat de fiecare dată. Mesajul pe care l-a lăsat în mediul online cu această ocazie, a reușit să elucideze misterul locației în care actorul a performat.

Halil İbrahim Ceyhan din “Moștenirea”, despre viitorul său profesional

Deși este cunoscut pentru rolul său din serialul “Moștenirea”, Halil İbrahim Ceyhan nu neagă faptul că ar putea continua pe viitorul cu alte proiecte pe micul ecran.

“Este ceva ce spun mereu, există probleme și în această industrie. Când vorbești despre o meserie, te gândești automat și la problemele care există acolo. Eu am avut foarte mult noroc în cariera de actor.”, a transmis actorul. Cu aceste cuvinte, Halil İbrahim Ceyhan a subliniat faptul că fiecare proiect în care se implică este cu adevărat decisiv pentru cariera sa. Acesta a mărturisit că își oferă toată energia și puterea în ceea ce face.

Peste 6 mii de comentarii și mai mult de 90 de mii de aprecieri au fost lăsate pe contul personal de Instagram, în dreptul fotografiilor postate din cadrul festivalului. Printre cei care au ținut să îl susțină, a fost și micuțul Berat Rüzgar Özkan, cel care îl interpretează pe “Yusuf” în „Moștenirea”.

Citește și: Lucruri pe care nu le știai despre Gökhan Alkan din serialul fenomen “Inimă Rănită”. Detalii inedite despre îndrăgitul actor

“A fost mult mai bine decât m-am așteptat. M-am distrat, el a fost foarte drăguț, talentat, dansatoarele au fost drăguțe”, “Pur și simplu minunat”, au fost câteva dintre cuvinte.

În articolul

Halil İbrahim Ceyhan și-a dezvăluit planurile de viitor. Cum vede actorul din “Moștenirea” proiectele sale profesionale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x