Lucruri pe care nu le știai despre Gökhan Alkan din serialul fenomen “Inimă Rănită”. Detalii inedite despre îndrăgitul actor

Publicat pe 27.09.2022 la 15:09 Actualizat pe 27.09.2022 la 15:38

Lucruri pe care nu le știai despre Gökhan Alkan din serialul fenomen “Inimă Rănită”. Detalii inedite despre îndrăgitul actor.

Gökhan Alkan poartă o cămașă ablastră deschisă la gât și privește curios

Gokham Alkan în rolul din serialul fenomen “Inimă Rănită”

Happy Channel

Gökhan Alkan este un actor de origine turcă ce la începuturile carierei sale și-a dovedit iscusința în toate ariile ce au implicat muzica, dar și interpretarea. A avut o relație cu actrița Nesrin Cavadzade, însă în cele din urmă dragostea lor nu a trecut testul timpului. Cu toate că păreau cuplul perfect, în cele din urmă cei doi au luat-o pe drumuri separate ale vieții. Se pare că frumoasa vedetă s-a arătat întotdeauna nefericită de faptul că era nevoită să concureze cu partenerul său în ceea ce privește dragostea fanilor.

Lucruri pe care nu le știai despre Gökhan Alkan din serialul fenomen “Inimă rănită”

Fiul unei familii de imigranți, a reușit încă de la început să-și găsească un drum în viață datorită faptului că actoria și muzica i-au stat mereu alături. Deși suferă de o boală autoimună, a învățat să-și țină sub control anumite porniri și acum se numără printer cei mai îndrăgiți actori din țara sa natală. Este actor, dar știe să cânte și este foarte pasionat de sport, în general. Este interesat de poezie și tot ceea ce implică arta în general.

Urmărește "Inimă rănită", de luni până miercuri de la 20:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A jucat atât în piese de teatru, cât și în seriale și filme de succes, dar a reușit să cânte și pe scenele mari ale țării sale, acolo unde publicul l-a ascultat întotdeauna live. În 2011 a jucat pentru prima oară într-un serial și de atunci cariera sa a fost în continuă ascensiune. Printre alte producții de succes, serialul “Inimă rănită” a fost transmis în multe țări și astfel numele Gökhan Alkan a început să prindă contur.

Citește și: Bige Önal din “Dragostea plutește în aer” a postat o fotografie din copilărie. Cum arăta vedeta pe vremea când celebritatea îi era străină

Rolul său din celebra producție turcească l-a ridicat pe primele locuri în topurile preferințelor fanilor și astfel s-a arătat interesat să-i țină în continuare pe internauți aproape de viața sa profesională, dar și personală. Are peste 3 milioane de fani pe contul personal de Instagram și doar 80 de postări arătate până acum celor care îl îndrăgesc.

Cine este Kalp Yarası Ferit, personajul său din serialul “Inimă rănită”

Ferit este cel mai tânăr fiu al familiei Sancakzade. Tânăr, frumos, generos, bun la suflet, pasionat, acesta are un caracter ce poate fi ușor descoperit de cei care îl țin aproape. Cu toate că a trecut prin dezastre emoționale care ar fi ținut la pământ pe oricine, el reușește de fiecare dată să se ridice mai puternic. Dacă la început a dorit să devină un avocat de primă mână, visele sale nu au devenit realitate, așa că a început să se ocupe de afacerea familiei.

Meseria de avocat o exercită doar pentru a-și ajuta semenii și de cele mai multe ori. Este întotdeauna gelos pe cei care reușesc să-și împărtășească sentimentele și să fie plini de compasiune. Cu toate acestea, aceste calități le deține în adâncul sufletului său.

Citește și: Özge Yağız s-a lăsat fotografiată pentru prima dată cu animalul de companie al lui Gökberk Demirci. Ce mesaj a lăsat vedeta pe internet

Atunci când o întâlnește pe Ayşe, viața sa se schimbă și începe să prindă aripi și să-și exprime sentimentele într-un mod cu totul constructiv. Serialul este unul dintre cele mai urmărite din Turcia și a reușit încă de la început să aibă cifre record.

În articolul

Lucruri pe care nu le știai despre Gökhan Alkan din serialul fenomen “Inimă Rănită”. Detalii inedite despre îndrăgitul actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x