Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” a ieșit la picnic. Deși este o vedetă de succes, alege să-și petrească astfel timpul liber

Publicat pe 09.08.2022 la 15:11 Actualizat pe 09.08.2022 la 16:11

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” a ieșit la picnic și a postat mai multe fotografii inedite în mediul online. Cum a decis vedeta să-și petreacă timpul liber.

Hande Erçel poartă un tricou verde și o cămașă albă

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momemtul actual. Odată cu rolul său din celebrul serial a reușit să-și facă numele cunoscut în lumea întreagă și astfel a devenit îndrăgită de fani și în mediul online. Deși nu este singurul său proiect în care a fost implicată, cei mai mulți o recunosc din prezent.

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” a ieșit la picnic

Numele faimoasei Hande Erçel se aude acum mai proeminent ca oricând, fiindcă alături de Kerem Bürsin a uimit fanii din lumea întreagă în comedia romantică “Dragostea plutește în aer”. Serialul este difuzat în peste 80 de țări, fiind doi dintre cei mai cunoscuți actori din Turcia la momentul actual. După finalizarea proiectului, alte câteva seriale în care joacă Hande Erçel au început să fie arătat publicului larg. Este vorba despre “Aşk Laftan Anlamaz”, acolo unde are rol principal alături de faimoasul Burak Deniz.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", joi și vineri de la 20:00, doar la Happy Channel

Producția turcească a început să ajungă la inimile oamenilor și cei mai mulți dintre aceștia abia așteaptă să vadă noi seriale cu actrița iubită în rol principal. La momentul actual, serialul este difuzat în Bolivia, acolo unde fanii s-au arătat nerăbdători să o vadă pe vedetă. Acesta a avut premiera pe 1 august și este difuzat sub numele de “Red Uno”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: 7 momente în care Hande Erçel și Kerem Bürsin și-au surprins fanii în ipostaze romantice. Cu ce amintiri au rămas cei care îi îndrăgesc

Regizorul serialului este Müge Uğurlar și le-a arătat tuturor capodopera cinematografică între 2016 și 2017. A fost difuzat pe vremea când cei doi actori distribuți în rolurile principale nu erau atât de faimoși ca în prezent. De asemenea a avut 31 de episoade în total. Producția i-a ajutat pe actori să calce pe culmile succesului și să se încoroneze drept vedete.

În prezent, vedeta se bucură de succes însă nu uită niciodată de micile momente simple ale vieții. Astfel, s-a fotografiat recent la picnic. Cu un coș plin cu bunătăți, pe o păturică, așa s-a lăsat fotografiată Hande Erçel. Îmbrăcată în pantaloni albi, cu un top tip sutien, a reușit să impresioneze fanii.

După “Dragostea plutește în aer”, Hande Erçel impresionează cu roluri din trecut

Hande Erçel reușește să impresioneze cu rolurile sale din trecut, odată cu succesul pe care l-a avut alături de Kerem Bürsin în “Dragostea plutește în aer”. În țările din America Latină au început deja să apară producții mai vechi ale actriței, asta pentru a-i întregi succesul pe care l-a avut de-a lungul timpului.

Deși Hande Erçel nu a procedat ca și fostul său partener și nu a călătorit în Spania pentru a-și întâlni fanii, cei mai mulți dintre aceștia se află în mediul online, acolo unde vedeta este în continuare activă. “Güneşin Kızları” este unul dintre serialele în care vedeta a jucat acum mai bine de 6 ani. În prezent, vedeta se bucură de recunoaște atât pe micile ecrane, cât și în mediul online.

Citește și: Burak Deniz și Hande Erçel sunt din nou în atenția publicului. În ce serial au jucat cei doi împreună

Cei de la Nubia Magazine au creat un sondaj denumit “Cea mai frumoasă actriță din Turcia” în 2022, iar fanii au răspuns. Se pare că pe podium se află și frumoasa Hande Erçel. De asemenea, Demet Özdemir este la fel de recunoscută și urmează să se căsătorească în curând cu artistul de origine turcă, Oğuzhan Koç. “Dragostea plutește în aer” este un serial care datează de mai bine de doi ani, fiind unul dintre cele mai îndrăgite producții din Turcia la momentul actual.

În articolul

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” a ieșit la picnic. Deși este o vedetă de succes, alege să-și petrească astfel timpul liber

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x