Hande Erçel s-a pozat într-un yacht de lux în Grecia. Actrița continuă să promoveze produsele în care crede

Publicat pe 05.08.2024 la 13:00 Actualizat pe 05.08.2024 la 13:59

Hande Erçel a ales ca destinație Grecia pentru vacanța din luna august. Nu au lipsit fotografiile specifice publicate pe pagina personală de socializare.

actriță zâmbește

Hande Erçel s-a pozat într-un yacht de lux în Grecia

Getty Images

Hande Erçel nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cunoscută pentru rolul de protagonistă din Dragostea plutește în aer, vedeta a continuat cu proiectele profesionale. După o scurtă perioadă în care s-a iubit cu colegul său de platou, a decis să formeze un cuplu cu un celebru om de afaceri din Turcia.

Hande Erçel s-a pozat într-un yacht de lux din Grecia

Pe lângă imaginile specifice pe barcă, vedeta nu a uitat să-și prezinte noile bijuterii. Este imaginea mai multor campanii în mediul online, astfel că nu ratează nicio ocazie de a-și pune în valore achizițiile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A declarat că pentru această vară, culoare albastru o va reprezenta. De asemenea, a îmbrăcat o rochie albă ce i-a pus în evidență bronzul. Nu mai este de mirare faptul că numele său a ajuns cunoscut la nivel internațional.

Pentru o cină romantică pe barcă, vedeta a optat pentru o rochie albastră, scurtă. Și-a lăsat părul desprins și s-a burat de briza care o răcorea. Născută pe 24 noiembrie 1993 în Turcia, aceasta și-a demonstrat talentul în mai multe proiecte în care a fost implicată de-a lungul timpului. În cel mai recent proiect profesional al său o vedem în filmul Rüzgara Bırak.

Citește și: Hande Erçel și Barış Arduç sunt așteptați împreună în același proiect. Fanii din toată lumea vor să-i vadă pe micile ecrane

Filmările s-au finalizat la momentul actual, astfel că atât Hande Erçel cât și Barış Arduç se pot bucura de o vacanță binemeritată. Pentru fani e bine de știut faptul că filmările au avut loc în Çeşme și Alaçatı. Barış Arduç joacă rolul Ege, un personaj care locuiește în Çeşme și este instructor de surf.

Actorul a punctat faptul că a avut o conexiune excelentă cu Hande Erçel încă de la început. Acesta este motivul pentru care fanii vor fi încântați să vadă noua poveste pe micile ecrane. Dacă despre Hande Erçel cunoaștem mai multe informații personale, iată că în ceea ce-l privește pe Barış Arduç, acesta este căsătorit cu Gupse Özay din 2020.

“Este un film care conține toată energia pozitivă pe care o creează vara într-o persoană într-o locație unică. Sperăm că va evoca sentimente plăcute în rândurile fanilor. Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce spun fanii.”, a declarat actorul.

Ce spune Hande Erçel despre rolul său din noua producție turcească

În ceea ce o privește pe actriță, aceasta joacă rolul Aslı, o femeie de carieră care locuiește în marele oraș. A vorbit de asemenea despre personajul său și cum așteaptă să fie întâmpinat de către fani.

Citește și: Ce spune Hande Erçel despre zvonurile legate de separare. S-a fotografiat cu un alt bărbat la cină

“Sunt bucuroasă să aduc personajul Aslı cu o poveste care m-a captivat încă de la început. Am terminat filmările, a fost o plăcere diferită în fiecare zi cu o echipă minunată. Sper ca bucuria și entuziasmul pe care l-am avut când l-am filmat să se transfere către audiență.”, a declarat vedeta, arată seriesturkish.com. Povestea filmului a fost scrisă de Ceylan Naz și regizat de Engin Erden.

Hande Erçel are peste 31 de milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 700 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea o aduc pe barcă, alături de oameni dragi.

În articolul

Hande Erçel s-a pozat într-un yacht de lux în Grecia. Actrița continuă să promoveze produsele în care crede

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x