Hande Erçel și-a surprins fanii cu un aspect natural într-o nouă ședință foto. Despre ce este vorba

Publicat pe 09.06.2022 la 11:45 Actualizat pe 09.06.2022 la 12:25

Hande Erçel s-a lăsat fotografiată într-o nouă ședință foto și a surprins audiența cu un aspect natural. Despre ce este vorba și cum arată lenjeria intimă purtată de vedetă.

Hande Erçel poartă părul prins în coadă, se află pe o plajă și este gânditoare

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

Hande Erçel se numără printre cele mai iubite vedete din Turcia la momentul actual. După despărțirea de Kerem Bürsin, vedeta din “Dragostea plutește în aer” a ținut să apară în mediul online în cele mai inedite ipostaze. Recentele sale fotografii postate au uimit pe toată lumea. Dacă în celebrul serial este văzută ca o femeie simplă, care poartă același stil întotdeauna, pe rețelele sociale putem vede o transformarea surprinzătoare.

Hande Erçel și-a surprins fanii cu un aspect natural într-o nouă ședință foto

O prezență constantă pe Internet, Hande Erçel nu ezită să-și arate formele de zeiță în haine cât mai sumar sau excentrice. Așa putem numi și aparițiile sale recente, asta pentru că vedeta a pozat în cadrul unei noi campanii Vogue Turcia.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

Dacă pentru o altă publicație s-a lăsat dezgolită la propriu, de data aceasta a purtat o lenjerie intimă atipică. Mai precis, în partea de sus, aceasta a optat pentru un sutien de forma unei flori.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mai întâi culorile, apoi dansul”, a scris Hande Erçel pe pagina personală de Instagram, acolo unde își expune cele mai multe dintre apariții. Cu părul natural de data aceasta, ondulat, dar și cu un zâmbet timid pe față, așa a fost surprinză actrița în câteva cadre. Cu peste 20 de milioane de fani, aceasta a reușit să strângă mai mult de 13 mii de comentarii și peste un milion de aprecieri.

Citește și: Halit Ergenç din “1001 de nopți” își continuă cariera profesională. Unde va putea fi urmărit actorul

Prietena și colega sa de platou, Bige Önal, a ținut să fie prima care și-a făcut simțită prezența. Internauții au apreciat-o spunând că este foarte frumoasă, perfectă, dar și că arată exact ca o prințesă. În interviul acordat celebrei reviste, Hande Erçel a subliniat că în fiecare an poți învăța lucruri noi, asta dacă ești dispus să schimbi ceea ce nu ți-a convenit în trecut. Pentru numărul din iunie-iulie al publicației, vedeta a simțit nevoia să se prezinte cât mai natural.

Hande Erçel, despre lecțiile învățate până în prezent

Hande Erçel spune că de-a lungul timpului a învățat foarte multe lucruri, atât în carieră, cât și pe plan personal. De asemenea, vedeta din “Dragostea plutește în aer” spune că pe măsură ce timpul trece, visele se schimbă, se metamorfozează de fiecare dată.

“În fiecare an, în fiecare zi, fiecare dintre noi capătă noi învățăminte. Eu personal învăț lucruri noi despre viață, mă hrănesc cu oprtunități, îmi lărgesc orizonturile, mă entuziasmez și muncesc din greu pentru ca tot ce îmi doresc să se îndeplinească.”, a spus vedeta pentru Vogue Turcia, conform turkishtvclub.com.

Citește și: Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” își susține colegii actori din Turcia. Ce a declarat recent

Protagonista din “Dragostea plutește în aer” nu a uitat să o menționeze și pe nepoțica sa, Mavi. Hande Erçel a mărturisit că i-ar plăcea să găsească mai mult timp pentru a o vedea cum crește.

“Anul ăsta am putut să petrec mai mult timp cu Mavi. Mi-era frică de faptul că va crește și nu vom putea crea amintiri împreună. Nu am avut o rutină specifică de ieșit în oraș, am lucrat aproape tot timpul până vara trecută. Dacă vara asta o să fiu în oraș, plănuiesc să petrec timp cu ea, să explorez părți ale orașului pe care nu le-am mai văzut.”, a spus vedeta.

În articolul

Hande Erçel și-a surprins fanii cu un aspect natural într-o nouă ședință foto. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x