Hilal Yyldiz din “Moștenirea” vorbește despre cariera sa actoricească. Ce altă meserie a luat actrița în considerare

Publicat pe 05.08.2022 la 11:39 Actualizat pe 05.08.2022 la 12:19

Hilal Yyldiz din “Moștenirea” vorbește despre cariera sa actoricească. Cum a reușit să se abată de la drumul pe care l-a ales prima dată. Ce altă meserie a luat actrița în considerare.

Hilal Yyldiz poartă o bluză fără mâneci și are părul prins în coc

Hilal Yyldiz din “Moștenirea”

Instagram

Hilal Yıldız din “Moștenirea” se numără printre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. Cu toate că rolul său de antagonistă i-a adus și multe replici dure din partea telespectatorilor, cei mai mulți dintre aceștia i-au apreciat talentul și punerea în scenă a ceea ce avea să reprezinte până la sfârșit “Zuhal”.

Hilal Yıldız din “Moștenirea” vorbește despre cariera sa actoricească

Deși este cunoscută publicului larg ca “Zuhal” din “Moștenirea”, Hilal Yıldız nu a fost până la acel moment străină de prezența pe scenă. Actriță de teatru, și-a petrecut timpul pe marile scene alături de colegi ce i-au împărtășit întotdeauna din secretele lor. Dacă în celebrul serial personajul său incită la violență și face pe toată lumea să se îndepărteze, în viața reală actrița este o femeie perfectă, frumoasă, simplă și neatinsă de faima publicității.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu rolul din “Moștenirea”, Hilal Yıldız s-a aflat la prima experiență într-o dramă difuzată pe micile ecrane. Absolventă a Conservatorului, a jucat pe scenele teatrelor mai bine de 13 ani. Pentru a-și duce mai departe talentul, i-a ajutat pe elevii care mai apoi au optat pentru aceste studii și a început să-i pregătească așa cum și ea a fost pregătită la rândul său.

Înainte de a păși pe platourile de filmare ale serialului “Moștenirea”, actrița a demonstrat în nenumărate rânduri că își merită locul pe scenă. Ca urmare a talentului său, a urmat seria “Safety”. Hilal Yıldız spune că ritmul de lucru nu este dificil, cel puțin pentru ea.

“Nu pot să spun că este dificil sau ușor, pentru că fiecare muncă are nivelul său de dificultate. Mă bucur când lucrez. Mă enervez dacă am puține scene de repetat. În teatru personajele mele se dezvoltă mai repede.”, a spus vedeta, potrivit Oncevatan.com.tr. Deși actrița nu se regăsește în caracterul său ca și comportament, spune că oportunitatea de a-i da viață lui “Zühal” i-a adus multe oportunități.

Citește și: Gökberk Demirci a revenit în sala de forță. Cu cine s-a fotografiat celebrul actor din “Jurământul”

“Este o femeie care trăiește în centrul răutăților. A trecut printr-o viață grea, a avut-o doar pe sora ei care este mult mai rea. După ce o trimite pe Zühal în străinătate, o cheamă înapoi pentru a-i cere să se căsătorească cu Yaman. Nu face ceea ce trebuie, dar îmi place să joc acest personaj.”, a mai spus vedeta.

Cât despre succesul pe care “Moștenirea” l-a avut pretutindeni, actrița este de părere că munca pe care au depus-o ca și echipă a făcut ca totul să meargă mai bine decât și-ar fi dorit. Cât despre continuare, aceasta va rămâne în picioare un timp nedeterminat de acum înainte.

Cum a ajuns Hilal Yıldız o actriță de succes

De mic copil a avisat să ajungă pe scenele importante din țara sa natală, iar visul i s-a îndeplinit nu după multă vreme. Deși nu multă lume ajunge să-și îndeplinească obiectivele, îndrăgita actriță a avut șansa de a trece prin această etapă.

“Mereu am fost un copil care a căutat ceea ce și-a dorit. După ce-am început teatrul, căutarea s-a terminat, știam ce îmi doresc.”, a transmis celebra vedetă din “Moștenirea”.

În articolul

Hilal Yyldiz din “Moștenirea” vorbește despre cariera sa actoricească. Ce altă meserie a luat actrița în considerare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x