Gökberk Demirci a revenit în sala de forță. Cu cine s-a fotografiat celebrul actor din “Jurământul”

Publicat pe 04.08.2022 la 08:08 Actualizat pe 04.08.2022 la 08:56

Gökberk Demirci a revenit în sala de forță și s-a lăsat fotografiat alături de partenerul său de nădejde. Despre cine este vorba și cum arată în prezent actorul din "Jurământul".

Gökberk Demirci poartă o maletă neagră și își ține mâna dreaptă în dreptul buzelor

Gökberk Demirci din "Jurământul"

Happy Channel

Gökberk Demirci se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Cu toate că incursiunea sa în lumea actoriei a început de-a dreptul odată cu rolul său din serialul “Jurământul”, acesta este pregătită pentru noi provocări pe plan profesional. De asemenea, vorbește și despre viața sa amoroasă din prezent.

Gökberk Demirci din “Jurământul” a revenit în sala de forță

În afară interviurilor pe care le-a oferit de-a lungul timpului și a lucrurilor pe care fanii le-au observat pe rețelele sociale, despre Gökberk Demirci nu mai sunt multe lucruri de spus în prezent. A devenit cunoscut în toată lumea odată cu rolul său de protagonist din serialul “Jurământul”. A dat dovadă de perseverență și a rămas în cadrul proiectului până la final, ceea ce l-a făcut cel mai longeviv actor implicat în cadrul proiectului.

După ce fosta sa parteneră a renunțat la rolul său ce i-a adus faima, fanii s-au întrebat imediat dacă actorul nu va lua aceeași decizie. Cu toate acestea, totul s-a petrecut firesc, iar Gökberk Demirci a continuat pe același drum. De asemenea, după o perioadă de timp relația cu Özge Yağız s-a destrămat, iar la momentul actual actorul nu se află implicat în nicio relație emoțională.

Urmărește "Jurământul", de luni până miercuri de la 20:00, doar la Happy Channel

De altfel, ultima fotografie postată în mediul online îl arată implicat în multe alte planuri ce îi ocupă timpul liber. Acesta a revenit în sala de forță și nu singur, ci însoțit de patrupedul său ce îi este prieten bun de ceva timp. Cât despre ideea de a iubi pe cineva la momentul actual, Gökberk Demirci a răspuns fără niciun artificiu acestei întrebări.

Citește și: Başak Gümülcinelioğlu din “Dragostea plutește în aer” și-a petrecut vacanța în Italia. Ce spune vedeta despre întoarcerea pe platourile de filmare

“Sunt bine”, a spus actorul, potrivit Yasemin.com. Născut pe 20 octombrie 1989 în Izmit, a devenit cunoscut datorită carierei de model și apoi actoria a devenit pasiunea sa. Actorul și-a pierdut mama acum 2 ani, însă acest lucru nu l-a oprit din a-și exercita talentul pe micile ecrane.

Gökberk Demirci, actor în videoclipuri muzicale

Gökberk Demirci nu este cunoscut doar pentru participarea sa în cadrul serialelor de succes de pe micile ecrane. De asemenea, atunci când este nevoie, actorul își ajută prietenii și se implică activ în cadrul proiectelor lor. Așa a fost și cazul îndrăgitei cântărețe de origine turcă Nalan Tokyürek.

Citește și: Serialul “Moștenirea” este unul dintre cele mai urmărite producții din Turcia. Ce premiu a ținut în mâini Halil Ibrahim Ceyhan

Protagonistul din “Jurământul” a avut șansa de a juca în videoclipul piesei “Deli Deli”. Aceasta a avut premiera pe internet în data de 22 iulie 2022. Cunoscut ca “Emir”, acesta se numără printre cele mai populare nume pronunțate de fani în ultima vreme. Cu peste 1 million de fani pe contul personal de Instagram, actorul este recunoscut pentru discreția cu care abordează viața personală. De altfel, atunci când a survenit despărțirea de Özge Yağız, nu a oferit nicio declarație oficială. Cu toate acestea, cele mai recente imagini postate îl arată pe Gökberk mult mai relaxat în ceea ce privește expunerea în mediul online.

Acesta le-a arătat internauților ipostaze din vacanță, dar și de la anumite ședințe foto care l-au surprins în ipostaze mult diferite față de ceea ce au văzut aceștia până acum.

În articolul

Gökberk Demirci a revenit în sala de forță. Cu cine s-a fotografiat celebrul actor din “Jurământul”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x