Informația surprinzătoare despre İrem Altuğ din Golden Boy – Dragoste rebelă. A jucat și în seria Legea familiei

Publicat pe 19.04.2024 la 15:37 Actualizat pe 19.04.2024 la 16:51

İrem Altuğ face parte din distribuția seriei Golden Boy - Dragoste rebelă. Află informații surprinzătoare despre viața sa privată.

actriță pe platourile de filmare

Informația surprinzătoare despre İrem Altuğ din Golden Boy – Dragoste rebelă

Happy Channel

İrem Altuğ face parte din distribuția seriei Golden Boy – Dragoste rebelă alături de actori precum Buçe Buse Kahraman, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Emre Altuğ, Gözde Kansu. De când au devenit cunoscuți în lumea întreagă, viețile personale le-au fost luat cu asalt. Astfel, despre cea care joacă rolul Sultan în celebra producție s-a aflat un detaliu extrem de picant.

Informația surprinzătoare despre İrem Altuğ din Golden Boy – Dragoste rebelă

Are peste 300 de mii de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente o arată în viața personală sau profesională, așa cum își dorește de altfel să apară în fața publicului din lumea întreagă.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cariera sa a început de multă vreme. A fost aleasă în copilărie să apară într-o revistă de copii cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani. Ulterior, părinții i-au înregistrat numele în cadrul unei agenții. Până astăzi a jucat în nenumărate producții de succes. A apărut în mai mult de 40 de reclame în copilărie și a studiat teatru în cadrul unei facultăți de profil.

Citește și: Cunoaște-o pe Şerif Sezer din Golden Boy – Dragoste rebelă. Fiica sa, Deniz Arna, este de asemenea o actriță îndrăgită

Ulterior s-a specializat în străinătate. A absolvit departamentul de teatru în cadrul San Francisco State University și în timpul petrecut în America a făcut parte din 20 de scurt metraje, dar și 3 lung metraje independente. După cinci ani s-a reîntors în țara natală și a pus în aplicare toate lucrurile pe care le-a învățat.

Printre producțiile care au făcut-o faimoasă se numără Karılar Koğuşu, Eve Giden Yol and the TV series Ihlamurlar Altında, Kalp Yarası, Çukur și The Devil is Hidden in the Details. Actrița, care a reușit să atragă atenția atât cu viața profesională cât și cu cea personală, a menționat. A fost surprinsă de către jurnaliști în cadrul unui eveniment și i-a uimit pe toți cu declarațiile sale. A ieșit în oraș cu doi prieteni și a oferit un răspuns cel puțin interesant.

“Domnul este fostul meu soț, iar celălalt noul meu soț, locuim împreună.”, a spus aceasta.

İrem Altuğ a scris o carte în care a vorbit despre experiențele din America. “M-am judecat foarte mult”

A înființat împreună cu mai mulți prieteni un ONG pentru ajutorarea animalelor fără stăpân sau cele abandonante. De asemenea, a punctat faptul că a scris o carte despre experiența pe care a trăit-o în America. Pe vremea studenției a plecat împreună cu alți prieteni prin cadrul programului Work and Travel.

“Este o poveste adevărată. Am fost în America cu prietenul meu în 2000 cu Work and Travel. Cele mai tragice lucruri care atunci ne făceau să plângem, acum mi se par foarte amuzante. Pe de-o parte, s-a întâmplat acum 20 de ani. În timp ce scriam cartea, eram foarte critică și nu am folosit niciun fel de cenzură. De exemplu m-am îngrijorat pentru ce o să spună familia mea când o să citească cartea. Ei știu că am fost acolo timp de 4 ani, am studiat și am muncit. Însă doar eu știu prin ce-am trecut, doar Dumnezeu știe și acum și cei care au citit. Tatăl meu a fost foarte nervos.”, a spus vedeta, arată ntv.com.tr.

În articolul

Informația surprinzătoare despre İrem Altuğ din Golden Boy – Dragoste rebelă. A jucat și în seria Legea familiei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x