Între Doinița Oancea și Augustin Viziru este o chimie, dar nu a fost mereu așa: ”Nu mi-a plăcut de el, părea foarte arogant”

Publicat pe 12.09.2017 la 11:51 Actualizat pe 14.09.2017 la 17:17

Doinita Oancea vorbeste despre relatia ei cu Augustin Viziru.

Doinița Oancea și Augustin Viziru au o chimie aparte, motiv pentru care nu puțini au fost cei care au crezut că între ei este vorba de ceva mai mult decât o prietenie.

De altfel, chiar și actrița Happy Channel recunoaște că între ea și colegul ei este o... chimie. Întrebată de reporterul emisiunii ”Happy Night” ce puncte comune sunt între ea și personajul pe care îl interpretează în primul serial din România filmat integral cu telefonul, ea a răspuns sincer:

”Între Doinița și Pamela nu știu ce puncte comune ar fi... poate, chimia asta între ea și Augustin Viziru (n.r. care îl interpretează pe Doruleț în aceeași producție)”.

Și, dacă tot a adus vorba despre această chimie, Doinița a povestit cum s-a cunoscut cu Augustin și care a fost prima ei impresie despre el:

Pe Augustin l-am cunoscut acum foarte mulți ani, pe platourile de filmare. Inițial, nu mi-a plăcut de el. Părea foarte arogant, un înfumurat, sau așa mi se părea mie. Apoi, am început să-l observ de pe margine și mi-am dat seama că toate alea erau niște impresii greșite. Deci, Augustin este un băiat extraordinar și atât”.

Pe Doinița și pe Augustin îi puteți urmări din nou la Happy Channel în noul proiect ”O grămadă de caramele”, difuzat, în premieră, pe 17 septembrie, la Antena 1, de la ora 17.50, iar din 18 septembrie, exclusiv pe Happy Channel, de la ora 19.00, în zilele de luni și marți.

Cel mai așteptat serial al toamnei îi aduce în atenția publicului pe unii dintre cei mai talentați și îndrăgiți actori din România. Din distribuție fac parte: Carmen Tănase (buni Smaranda), Marian Râlea (Tănase Găleata zis Tănase Șapte Case), Cristina Ciobănașu (Miruna Șerban), Vlad Gherman (Victor Morante), Virginia Rogin (Zorica Găleata), Alina Chivulescu (Nora Șerban), Ioana Ginghină (Geanina Găleată), Dana Dembinski (Carla Morante), Ion Ion (Geanni Morante), Andrei Aradits (George), Andreea Ibacka (Paula), Andreas Petrescu (Emil Șerban), Doinița Oancea (Pamela), Augustin Viziru (Doruleț), Silviu Mircescu (Mirciulică), Rapha (Radu), Mihai Bubu Cernea (Micky Goga), Tatiana Șelaru (Ema), Elisa Ciocan (Eva Șerban), Tiberiu Herdea (Luca Șerban), Tudor Roșu (Victoraș), VictorȚăpeanu (Leo), Mihai Marinescu (Porumbelu), Elena Șeulean (Mona), cu participarea specială, în roluri episodice, a actorilor Rodica Negrea și Mihai Călin.

“O grămadă de caramele” continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă”, iar modalitatea de înregistrare a rămas aceeași (se filmează integral cu telefonul mobill). Produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore, “O grămadă de caramele” va fi difuzat, din 18 septembrie, în fiecare luni și marți, de la ora 19.00, numai la Happy Channel.

Dar, pe cei doi îi mai puteți vedea și pe tvhappy.ro, în SEZONUL 2 al iSerialului ”Când mama nu-i acasă”.


Aici ai episodul 1 din sezonul 2 de iSerial.

Aici ai episodul 2 din sezonul 2 de iSerial.

Aici ai episodul 3 din sezonul 2 de iSerial.

Aici ai episodul 4 din sezonul 2 de iSerial.

Aici ai episodul 5 din sezonul 2 de iSerial.

Aici ai episodul 6 din sezonul 2 de iSerial.

Toate cele șase episoade din sezonul 2 al iSerialului ”Când mama nu-i acasă” pot fi vizionate, de acum, și pe tvhappy.ro, cu sprijinul celor de la Tymbark România.
iSerialul ”Când mama nu-i acasă” a fost lansat, pe Happy Channel, în primăvara acestui an. Proiectul, ce portă semnătura inconfundabilă a Ruxandrei Ion, reprezintă o premieră în televiziunea din România. Este primul serial filmat integral cu telefonul mobil. Primul sezon s-a bucurat de un succes uriaș, el fiind urmărit, doar pe canalul de YouTube Happy Channel de peste opt milioane de ori. Iar cel de-al doilea sezon a fost lansat pe 19 iulie, exclusiv pe antenaplay.ro.

În articolul

Între Doinița Oancea și Augustin Viziru este o chimie, dar nu a fost mereu așa: ”Nu mi-a plăcut de el, părea foarte arogant”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cine a fost românul celebru care a fost febleţea lui Naomy: „Cel mai drăguţ!” Ce a putut spune despre Adrian Mutu
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x