Ioana Ginghină a venit cu o invitată specială la avanpremiera producției ”O grămadă de caramele”

Publicat pe 08.09.2017 la 15:48 Actualizat pe 08.09.2017 la 17:12

Caramele, actori, invitati de seama, zambete si aplauze la avanpremiera productiei ”O gramada de caramele”.

Pentru prima oară, echipa noi producții marca Happy Channel și reprezentanții presei au vizionat primul episod din ”O grămadă de caramele”. Sala de premieră a devenit, practic, neîncăpătoare, iar curiozitatea a fost mare chiar și pentru protagoniștii acestui proiect ce poartă semnătura Ruxandrei Ion. Și asta pentru că ei nu l-au văzut până la avanpremira seriei ce urmează să se difuzeze, din 18 septembrie, la Happy Channel. De ce? A explicat chiar Ioana Ginghină, cea care o interpretează pe Geanina în această serie.

Am văzut promouri și văd că arată foarte bine. Până acum, când se filma cu camerele clasice, mai puteai să vezi cadrele. Dar așa, la filmările cu telefonul mobil e mai greu să le urmărești”, a declarat ea la avanpremiera seriei ”O grămadă de caramele”.

La eveniment, Ioana a venit alături de o invitată specială, fiica sa, Ruxandra, care a spus că s-a bucurat că a primit caramele. Însă, Ioana a mărturisit că fiica sa a venit cam tristă la avanpremieră. Motivul: s-a supărat când, la finalul celui de-al doilea sezon al iSerialului ”Când mama nu-i acasă”, a văzut că Miruna și Victor nu s-au împăcat. Însă, răspunsul l-a aflat la vizionare.

Ce spun ceilalți actori din ”O grămadă de caramele” și cum a fost la avanpremiera din 7 septembrie poți afla din clipul de mai jos.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările


“O grămadă de caramele” continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă”, iar modalitatea de înregistrare a rămas aceeași (se filmează integral cu telefonul mobil). Produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia Ruxandrei Ion și a lui Radu Grigore, “O grămadă de caramele” va fi difuzat, din 18 septembrie, în fiecare luni și marți, de la ora 19.00, numai la Happy Channel. Bubu Cernea și Cristi Comaroni semnează piesa de generic, dar și coloana sonoră.

Din distribuție fac parte: Carmen Tănase (buni Smaranda), Marian Râlea (Tănase Găleată, zis Tănase Șapte Case), Cristina Ciobănașu (Miruna Șerban), Vlad Gherman (Victor Morante), Virginia Rogin (Zorica Găleată), Alina Chivulescu (Nora Șerban), Ioana Ginghină (Geanina Găleată), Dana Dembinski (Carla Morante), Ion Ion (Geanni Morante), Andrei Aradits (George), Andreea Ibacka (Paula), Andreas Petrescu (Emil Șerban), Doinița Oancea (Pamela Găleată), Augustin Viziru (Doruleț), Silviu Mircescu (Mirciulică), Rapha (Radu), Mihai Bubu Cernea (Micky Goga), Tatiana Șelaru (Ema), Elisa Ciocan (Eva Șerban), Tiberiu Herdea (Luca Șerban), Tudor Roșu (Victoraș), Victor Țăpeanu (Leo), Mihai Marinescu (Porumbelu’), Elena Șeulean (Mona), cu participarea specială, în roluri episodice, a actorilor Rodica Negrea și Mihai Călin.

În articolul

Ioana Ginghină a venit cu o invitată specială la avanpremiera producției ”O grămadă de caramele”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x