iSerialul ”Când mama nu-i acasă” revine la Happy Channel. Iată când îl puteți urmări

Publicat pe 29.12.2017 la 14:29 Actualizat pe 29.12.2017 la 14:56

Fani ai iSerialului ”Când mama nu-i acasă”, postul Happy Channel v-a pregătit o surpriză pentru ultimele două zile din acest an. În weekendul 30-31 decembrie, aveți un adevărat maraton! Vor fi două zile în care puteți urmări cele 16 episoade din primul serial tv din România filmat integral cu telefonul mobil: ”Când mama nu-i acasă”.

Astfel, sâmbătă, 30 decembrie, de la ora 14.00, veți putea urmări episoadele 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 și 8. Iar pe 31 decembrie, tot de la 12.00, pe Happy Channel vor fi difuzate episoadele 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 și 16 din primul sezon al iSerialului ”Când mama nu-i acasă”.

Lansat în luna martie a acestui an, iSerialul ”Când mama nu-i casă” a reprezentat o premieră abolută în lumea televiziunii din România. Este primul serial de televiziune filmat integral cu telefonul mobil.

Proiectul a reprezentat, totodată, și revenirea Ruxandrei Ion în zona de ficțiune, iSerial-ul fiind realizat de aceasta împreună cu o parte e echipei alături de care a lucrat pentru majoritatea proiectelor tv care au consacrat-o.

“Viața te învață să faci lucruri la care nu te-ai așteptat. Sunt încântată să mă apuc de ceva ce n-am mai făcut până acum, un serial filmat cu telefonul. Toată lumea își dorește acest proiect și sunt bucuroasă să am lângă mine o echipă de tineri entuziaști”, spune Ruxandra Ion.

Scenariul iSerialului “Când mama nu-i acasă” îi aparține Simonei Macovei (scenarist pentru “Inimă de țigan”, “Regina”, “Pariu cu viața”), regia este realizată de Ruxandra Ion și de Radu Grigore (“La Bloc”, “Arestat la domiciliu”, “Ingerașii”, “Pariu cu viața”), director de imagine este Cătălin Simioană (“Iubire și onoare”, “Narcisa sălbatică”, “Regina”, “Un pas înainte”, “Baieți buni”, “HoHo 2”), iar din distribuție fac parte actori de excepție.

iSerialul realizat de Ruxandra Ion, co-producător prin Act Smart House, alături de Antena Group, va avea o abordare unică: o acoperire de 360 grade, fiind primul produs integrat pe toate platformele media: TV, Online și Social Media. Este de asemenea o noutate și din punct de vedere tehnic.

E absolut fascinant să vezi ce poate face un telefon mobil. Tehnica modernă a avansat foarte mult și e normal să o folosim în avantajul nostru. Multe lucruri care erau aproape imposibil de filmat acum au devenit mai simple și asta ne lasă să ne folosim și mai mult imaginația și să nu avem limite în ceea ce facem. Și când la toate acestea se adaugă o distribuție de excepție sperăm ca rezutatul să depășească toate așteptările”, spune Radu Grigore, regizor al iSerialului “Când mama nu-i acasă”.

iSerialul “Când mama nu-i acasă” se înscrie în cel mai recent trend global în ceea ce privește producțiile de ficțiune de televiziune și cinematografie, în Statele Unite ale Americii existând deja un festival anual dedicat lungmetrajelor filmate cu telefonul.

În articolul

iSerialul ”Când mama nu-i acasă” revine la Happy Channel. Iată când îl puteți urmări

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp