Istoria relațiilor lui Alperen Duymaz din Iarna Neagră. Care au fost partenerele sale de-a lungul timpului

Publicat pe 02.01.2024 la 12:00 Actualizat pe 02.01.2024 la 11:01

Alperen Duymaz este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia. Care au fost relațiile ce i-au marcat trecutul.

Alperen Duymaz poartă barbă

istoria relațiilor lui Alperen Duymaz din Iarna Neagră

Happy Channel

Alperen Duymaz joacă rolul de protagonist în serialul turcesc “Iarna neagră”. Este unul dintre cei mai apreciați actori din țara sa natală la momentul actual, cu multe proiecte interesante la activ. Nu este de mirare că și în mediul online reușește să-și construiască în fiecare zi o întreagă armată de fani.

Istoria relațiilor lui Alperen Duymaz din Iarna Neagră

A format un cuplu cu faimoasa actriță Burcu Özberk din “Dragoste, rațiune, răzbunare” ( Aşk Mantik İntikam) din 2017 până în 2018. S-a căsătorit cu Kübra Kelkit în 2020, însă multe zvonuri au vorbit despre o separare a celor doi. Protagonistul din “Iarna Neagră” și-a ținut mult timp relația ascunsă de ochii celor curioși, însă nu a putut lăsa să treacă mai multe imagini publicate în mediul online. Pe pagina personală de Instagram are peste 3 milioane de prieteni virtuali, dar și peste 200 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate că este menționat în repetate rânduri cu proiectele profesionale, pe plan personal nu se cunosc foarte multe detalii despre viața sa. Kübra Kelkit a fost profesoară în primii ani ai relației cu actor, trei ani la rând. Acum instruiește studenți din Istanbul, având o altă reședință.

Citește și: Detalii despre Hazal Filiz Küçükköse din serialul turcesc “Iarna neagră”. Află totul despre vedeta care joacă rolul Berrak

Născut pe 3 noiembrie 1992 în Ankara, Alperen Duymaz a studiat în cadrul Universității din Ankara, departamentul de teatru. A ținut să-și perfecționeze studiile în teatru și se pare că în cele din urmă a reușit tot ce și-a propus. Primul său proiect profesional a fost în 2015 în cadrul Tatlı Küçük Yalancılar, serialul fiind un remake al Pretty little liars. A reușit să câștige recunoaștere internațională după drama “Valurile vieții” în 2016. A apărut și în filmul Direniş Karatay, în 2018 cu rolul Kutay.

A făcut parte de asemenea din proiectul “Legea familiei” cu personajul Emrah Amir. Popularitatea sa a crescut între 2018 și 2019, atunci când a urmat proiectul profesional “Coliziunea” cu personajul Kerem Korkmaz.

Alperen Duymaz a urmat și o carieră de model

Are 1.83 cm înălțime și 74 de kg. În timpul studiilor liceale a primit mai multe oferte pentru a lucra ca model. Astfel, și-a început cariera de model în Ankara și a jucat în mai multe reclame difuzate pretutindeni. Pe platourile de filmare a serialul Ego, Alperen Duymaz a oprit filmările din cauza stresului provocat de-a lungul timpului.

Citește și: Ayça Ayşin Turan din “Iarna neagră” a îmbrăcat o ținută casual și s-a lăsat fotografiată pe stradă. Protagonista a optat pentru o geantă de culoare galbenă

“Am vrut să merg pe platourile de filmare să filmez, dar n-am putut din cauza stresului creat de personajul care se tot schimbă, care își schimbă personalitatea. Vreau să-mi cer scuze tuturor.”, a declarat actorul, potrivit haberler.com.

Trebuie menționat faptul că a avut loc o criză pe platourile de filmare ale seriei Ego, între actorii Alperen Duymaz și Melisa Aslı Pamuk. S-a arătat că protagonistul nu a ținut să ajungă la filmări, făcându-i pe colegii săi să aștepte mai multe ore pentru el. Potrivit jurnaliștilor turci, acesta nu a putut cădea la un acord cu regizorul Doğa Can Anafarta.

“Am simțit că trebuie să mă exprim. Din nou, eram deja pe platourile de filmare, am fost pentru a filma cea de-a doua scenă, dar am realizat că nu mai pot filma.”, a spus Alperen Duymaz.

În articolul

Istoria relațiilor lui Alperen Duymaz din Iarna Neagră. Care au fost partenerele sale de-a lungul timpului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x