Kerem Bürsin a îmbrăcat o ținută sport. Cum arată actorul din “Dragostea plutește în aer” atunci când nu se află pe platourile de filmare

Publicat pe 13.08.2022 la 14:00 Actualizat pe 02.04.2023 la 20:06

Kerem Bürsin a îmbrăcat o ținută sport și s-a lăsat fotografiat așa. Cum arată actorul din “Dragostea plutește în aer” atunci când nu se află pe platourile de filmare, alături de o armată de stiliști.

Kerem Bürsin poartă o cămașă albă și un sacou gri și zâmbește

Kerem Bürsin din "Dragostea plutește în aer" în cadrul unei ședințe foto la Cannes. 3 apr. 2017

Profimedia Images

Kerem Bürsin a îmbrăcat o ținută sport și s-a lăsat fotografiat așa. Actorul le-a arătat fanilor cum arată atunci când nu se află pe platourile de filmare, înconjurat de o armată de stiliști. Cu toate că vedeta a ținut să abordeze un alt stil vestimentar, a fost la fel de apreciat de internauți.

De asemenea, Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” continuă să cucerească publicul din întreaga lume datorită prestațiilor sale în seriale de succes.

Kerem Bürsin a îmbrăcat o ținută sport și s-a lăsat fotografiat

Kerem Bürsin și-a uimit fanii cu cea mai recentă postare din mediul online. Actorul a continuat seria fotografiile din sala de sport și a îmbrăcat o ținută relaxată care să îi lase la vedere trupul sculptat. Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că vedeta din “Dragostea plutește în aer” își dedică timpul liber activităților fizice.

Se numără printre cei mai apreciați actori din Turcia la momentul actual cu peste 10 milioane de fani doar pe pagina personală de Instagram, așa că nu este de mirare faptul că celebrul Kerem Bürsin a fost apreciat de peste 1 milion de internauți în cea mai recentă postare. De asemenea, acesta a primit peste 18 mii de comentarii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Cel mai frumos”, “Continuă cu acest obicei”, “Ne-ai surprins cu aceste postări”, au fost doar câteva dintre comentariile oferite de fani. Kerem Bürsin a reușit să devină cunoscut în lume datorită rolului pe care l-a avut în serialul “Dragostea plutește în aer”. Actorul continuă să fie descoperit de fanii din America Latină, conform Seriesturkish.com. Grație mai multor producții care vor intra în curând în Paraguay, Bolivia și Chile.

“Şeref Meselesi” și “Şehir Arkandan Gelecek” sunt două dintre serialele în care Kerem Bürsin va putea fi urmărit în America Latină. Cele două producții au fost deja distribuite în Ecuador, Franța, acolo unde au avut un succes răsunător.

“Şeref Meselesi” îi aduce în prim-plan pe Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen, Burcu Biricik și Şükran Ovalı.

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” în rolul lui “Serkan Bolat”

“Dragostea plutește în aer” îi are ca protagoniști pe Kerem Bürsin și Hande Erçel. Cei doi interpretează rolurilor de succes care au reușit să le aducă succes în lumea întreagă. Serkan Bolat și Eda Yıldız, doi tineri frumoși, ajung împreună în circumstanțe fără de care niciunul nu are habar. În realitate, însă, cei doi nu se suportă deloc și au caractere total diferite (ea este o fire boemă, pasionată de flori, el un afacerist obsedat de muncă). De aici și până la iubirea care se infiripă între ei sunt doar câțiva pași, multe momente amuzante și replici spumoase.

Kerem Bürsin s-a născut pe 4 iunie 1987 în Istanbul, Turcia. Este recunoscut ca și actor și model și a reușit de-a lungul timpul să reprezinte mai multe brand-uri de succes din țara sa. Alături de Hande Erçel a format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri în producția “Dragostea plutește în aer”.

În articolul

Kerem Bürsin a îmbrăcat o ținută sport. Cum arată actorul din “Dragostea plutește în aer” atunci când nu se află pe platourile de filmare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x