Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”, actor și coproducător într-un serial cu vampiri. Despre ce este vorba

Publicat pe 26.04.2022 la 15:14 Actualizat pe 26.04.2022 la 15:54

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” și-a surprins fanii cu cel mai recent rol. Actor și coproducător într-un serial cu vampiri, acesta a reușit să atragă atenția. Despre ce este vorba.

Kerem Bürsin poartă o cămașă albastră, sacou gri și o vestă neagră

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

Unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia la momentul actual a reușit să-și surprindă audiența încă o dată cu ajutorul unui rol de excepție. Kerem Bürsin, protagonistul serialului “Dragostea plutește în aer”, s-a transpus de această dată în pielea unui vampir.

Seria “Yaşamayanlar” ( Not Living), a reușit să atragă atenția fanilor. În cadrul serialului, Kerem Bürsin este atât actor cât și coproducător.

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”, actor și producător într-un serial cu vampiri

Kerem Bürsin se numără printre cei mai iubiți actori la momentul actual, iar acest lucru nu mai poate fi pus la îndoială. Datorită rolurilor sale de excepție a reușit să ajungă cu ușurință printre preferații telespectatorilor. Ca totul să meargă în favoarea sa, actorul a reușit să ajungă pe primele locuri în topurile din Europa.

Acest lucru a fost posibil odată cu seria “Yaşamayanlar”, producție în care Kerem Bürsin este atât actor, cât și coproducător. Astfel, a fost desemnat cel mai urmărit serial horror din Portugalia. Filmat în anul 2018, a reușit să-i redea lui Kerem Bürsin un aspect latino și astfel i-a cucerit pe tot mai mulți fani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actorul din “Dragostea plutește în aer” este actor și coproducător și a jucat alături de nume mari din Turcia precum Birkan Sokullu, Elçin Sangu și Selma Ergeç. Cu doar un singur sezon și opt episoade, se clasează printre serialele de dramă. Denumită mini serie, “Yaşamayanlar”, îl scoate pe Kerem Bürsin din zona lui de confort și îl plasează în rândul actorilor care au dat o șansă rolurilor de vampiri.

Citește și: O actriță renumită va juca alături de Kerem Bürsin într-o nouă producție turcească. Despre cine este vorba

Kerem Bürsin a fost văzut recent alături de Antonio Banders, celebrul actor pentru care protagonistul din “Dragostea plutește în aer” a declarat că un respect enorm. Cei doi au reușit să-și împartă gânduri și sugestii în cadrul unui festival care a avut lon în Malaga, iar ulterior s-au întâlnit din nou cu ocazia sărbătorilor de Paște.

Kerem Bürsin și Antonio Banderas, împreună pentru a doua oară

După cea de-a două întâlnire cu Antonio Banderas în Malaga, Kerem Bürsin a declarat că este hotărât să înceapă o colaborare profesională cu celebrul actor.

“E foarte valoros să ai șansa de a sta alături de un astfel de profesionist și să poți împărtăși lucruri personale și profesionale. Am vorbit despre o posibilă colaborare, depinde de proiecte. Amândoi suntem dispuși să încercăm.”, a declarat Kerem Bürsin, conform Seriesturkish.com.

Cu toate că nu a oferit nicio declarație la momentul respectiv, actorul din “Dragostea plutește în aer” este determinat să nu lase această oportunitate să treacă.

Urmărește “Dragostea plutește în aer”, joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

“În Turcia este casa mea, mereu voi avea proiecte acolo.”, a menționat actorul. Se pare că acesta este pregătit să dea o șansă proiectelor profesionale din Spania. Cu peste 10 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acesta reușește de fiecare dată să-i surprindă pe aceștia cu apariții inedite în diverse ipostaze. Cele mai recente îl înfățișează în sala de forță, acolo unde Kerem Bürsin petrece tot mai mult timp.

În articolul

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”, actor și coproducător într-un serial cu vampiri. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x