Gökberk Demirci, noi amintiri din vacanță. Protagonistul din „Jurământul” continuă să fie activ în mediul online după despărțirea de Özge Yağız

Publicat pe 31.05.2022 la 12:16 Actualizat pe 31.05.2022 la 13:14

Gökberk Demirci a postat în mediul online noi amintiri din vacanță. Protagonistul din “Jurământul” continuă să fie activ după despărțirea de Özge Yağız.

Gökberk Demirci poartă un pulover maro închis și ține un telefon la ureche cu mâna dreaptă

Gökberk Demirci din "Jurământul"

Happy Channel

Gökberk Demirci continuă să fie activ în mediul online după despărțirea de Özge Yağız. Unul dintre cei mai iubiți actori din Turcia s-a lăsat fotografiat așa cum nu a mai fost văzut până acum și a postat imaginile pe contul personal de socializare. Dacă până acum protagonistul din “Jurământul” era văzut doar la costum și în ținute sobre, iată că de data aceasta și-a uimit fanii.

Dacă fosta sa parteneră își arată bucuria de pe chip cu fiecare ocazie, nici Gökberk Demirci nu ezită să se arate în ținute atipice.

Gökberk Demirci a postat în mediul online noi amintiri din vacanță

De data aceasta, îmbrăcat în pantaloni scurți și cu un tricou simplu, Gökberk Demirci a apărut în aceeași notă pe contul personal de Instagram. Cu peste 1 milion de fani, acesta continuă să-și construiască un adevărat imperiu, atât în Turcia, cât și pretutindeni. Dacă într-o fotografie anterioară s-a lăsat pozat în cadrul unui apreciat resort din țara sa natală, de data aceasta a menționat că se află pe plaja “Sea Me Beach”.

Urmărește "Jurământul", de luni până miercuri de la 20.00, doar la Happy Channel

Peste șapte mii de comentarii și mai mult de 70 de mii de aprecieri au fost lăsate de fani în dreptul celor două imagini postate. Internauții i-au apreciat îndrăzneala cu care a ținut să-și lase descoperite și alte părți ale vieții față de cele profesionale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Gökberk la plajă, o combinație mortală”, “Bine ai revenit”, “Frumos”, “Minunat”, “Ce perioadă minunată”, “Rege minunat”, “Bine ai venit, dragul meu”, au fost doar câteva dintre cuvintele scrise de cei care nu ratează nicio ipostază a vedetei. Alături de patrupedul său sau la plajă, așa a putut fi văzut Gökberk Demirci în cele mai recente imagini.

Citește și: Cine este Melis Bürsin. Totul despre sora actorului Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”

A trăit o frumoasă poveste de iubire alături de Özge Yağız, actrița în vârstă de 25 de ani. Cu toate că fanii își imaginau că îndrăgostiții vor ajunge la altar, iată că deznodământul a fost altul. Cu puțin după ultimul interviu acordat, cei doi au șterg orice urmă a relației lor din mediul online și nu au oferit nicio declarație oficială în legătură cu despărțirea. Cu toate acestea, protagonista din “Jurământul” a declarat conform Seriesturkish.com că nu se află în nicio relație amoroasă la momentul actual.

Özge Yağız, o nouă relație după despărțirea de Gökberk Demirci

Özge Yağız și Gökberk Demirci s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului “Jurământul” și de atunci idila lor a început. Cu toate că fanii se așteptau ca relația lor să treacă la nivelul următor și cei doi îndrăgostiți să se căsătorească, iată că vestea a fost alta. Despărțirea a venit mai repede decât se aștepta oricine, iar fotografiile care au stat vreodată mărturie a dragostei lor au dispărut din mediul online.

Citește și: Aras Bulut İynemli și Bige Önal apar împreună într-una dintre rarele fotografii de cuplu. Ce au descoperit fanii

Nimeni nu a crezut în separarea lor, asta până când frumoasa actriță a declarat că nu se află într-o relație la momentul actual. Özge Yağız joacă acum în serialul “Baba”, iar cei care o îndrăgesc spun că partenerul său de pe platourile de filmare, Hakan Kurtaş, îl poate înlocui cu ușurință pe Gökberk Demirci. Conform turkishworld.org, Özge Yağız a declarat: “Nu există o astfel de relație. Am râs amândoi atunci când am citit știrile.”

În articolul

Gökberk Demirci, noi amintiri din vacanță. Protagonistul din „Jurământul” continuă să fie activ în mediul online după despărțirea de Özge Yağız

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x