Kerem Bürsin și-a uimit fanele de pretutindeni cu cel mai recent mesaj. Ce a transmis vedeta din “Dragostea plutește în aer”

Publicat pe 06.07.2022 la 14:46 Actualizat pe 06.07.2022 la 15:19

Kerem Bürsin și-a uimit fanele de pretutindeni cu cel mai recent mesaj. Ce a transmis vedeta din "Dragostea plutește în aer" și ce comentarii a primit în mediul online.

Kerem Bürsin poartă un tricou gri și un sacou negru

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

Kerem Bürsin se numără printre cei mai îndrăgiți actori la momentul actual. A reușit într-un timp foarte scurt să-și facă simțită prezența pe micile ecrane, acolo unde a jucat rolul de protagonist în serialul “Dragostea plutește în aer”. Acum este la fel de activ și în mediul online, acolo unde obișnuiește să posteze fotografii și filmulețe, atât de pe platourile de filmare, cât și din viața reală.

Kerem Bürsin și-a uimit fanele de pretutindeni cu cel mai recent mesaj

Kerem Bürsin a reușit să cucerească atât publicul din Turcia, cât și cel din Italia și Spania. Actorul din “Dragostea plutește în aer” l-a vizitat pe Antonio Banderas în Malaga și de atunci a continuat să viziteze țara pentru a-și determina planurile profesionale de viitor. Acesta a continuat să fie apreciat atât pentru talentul său actoricesc, cât și pentru amabilitatea de care a dat dovadă atunci când a decis să se despartă de Hande Erçel.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

Recent, protagonistul din “Dragostea plutește în aer” și-a uimit încă o dată fanele cu un mesaj care a ajuns deja viral în mediul online. Cunoscut pentru rolul său, acesta a reușit să atragă atenția și în viața privată, acolo unde a rămas la fel de hotărât în alegerile sale ca și până acum. Kerem Bürsin a vorbit despre violența împotriva femeilor și a reușit să-și strângă o armată de fani încă o dată. Acesta și-a întrebat un fan care este motivul pentru care este atât de pornit împotriva persoanelor de sex feminin.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Sıla Türkoğlu apare pe coperta unei reviste de modă din Turcia. Cum s-a îmbrăcat vedeta din “Moștenirea”

“Cred că toți cei care scriu comentarii de ură, inclusiv pentru Hande, sau sunt suporteri ai acestei mișcări, nu ar trebui să mai facă acest lucru. Când văd așa ceva îi rog să se oprească. Nu avem nevoie de ură în această lume.”, a transmis Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”. Cuvintele scrise de actor au fost transmise mai departe de către fanii de pe rețelele sociale. În 2014, Kerem Bürsin a fost prima personalitate publică din Turcia care a vorbit în cadrul mișcării de solidaritate He For She, inițiată de United Nations Gender Equality and Women’s Empowerment Unit și care a reușit să ajute femeile din lumea întreagă.

“Dragostea plutește în aer”, subiect de știre în cadrul CNN Brazilia

Serialul “Dragostea plutește în aer” a reușit să câștige popularitate în tot mai multe țări, în special în America Latină. Povestea personajelor i-a cucerit imediat pe telespectatori, iar întâmplările din viața lor au reușit să ajungă rapid la inimile telespectatorilor. În Italia, serialul a ajuns atât pe DVD, cât și în format e-book, astfel că cine își dorește poate să citească povestea de dragoste din Eda și Serkan.

Citește și: Demet Özdemir se află în vacanță după o lungă perioadă petrecută pe platourile de filmare. Actrița a postat primele fotografii

După ce Kerem Bürsin și-a demonstrat calitățile actoricești, a ajuns să aibă întâlniri de afaceri cu unul dintre actorii din La casa de Papel, dar și cu Antonio Banderas. Implicat deja în mai multe proiecte profesionale, acesta vor fi dezvăluite chiar de către actor atunci când toate lucrurile vor fi puse la punct. Are peste 10 milioane de fani pe Instagram, acolo unde nu ezistă să se arate.

În articolul

Kerem Bürsin și-a uimit fanele de pretutindeni cu cel mai recent mesaj. Ce a transmis vedeta din “Dragostea plutește în aer”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x