Sıla Türkoğlu apare pe coperta unei reviste de modă din Turcia. Cum s-a îmbrăcat vedeta din “Moștenirea”

Publicat pe 11.09.2022 la 20:10 Actualizat pe 11.09.2022 la 14:21

Sıla Türkoğlu apare pe coperta unei reviste de modă din Turcia și impresionează din nou cu un look perfect. Cum s-a îmbrăcat vedeta din "Moștenirea".

Sıla Türkoğlu apare îmbrăcată într-un tricou alb și o rochie cu flori, dar și părul prins într-o coadă de cal

Sıla Türkoğlu, în cadrul celui de-al doilea sezon al serialului turcesc "Moștenirea"

Happy Channel

Sıla Türkoğlu se numără printre cele mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual. A reușit de-a lungul timpului să își construiască o întreagă armată de fani datorită rolurilor sale pe care le-a interpretat, dar și felului de a fi foarte simplu. Cu toate acestea, frumusețea sa nu a fost trecută cu vederea. Drept dovadă stă cea mai nouă apariție a sa în mediul online.

Sıla Türkoğlu apare pe coperta unei reviste de modă din Turcia

Nu mai este niciun secret faptul că Sıla Türkoğlu și-a impresionat fanii odată cu plecarea sa de pe platourile de filmare ale serialului “Moștenirea”. Vedeta și-a anunțat retragerea din cadrul proiectului odată cu mesajul trimis de avocatul său în mediul online. Cu toate că nu a fost oferită nicio explicație directă din partea vedetei, cei care o îndrăgesc și-au arătat susținerea în cel mai scurt timp.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18.00, doar la Happy Channel

Ulterior, protagonista din “Moștenirea” a devenit din ce în ce mai activă în mediul online și astfel a continuat să posteze fotografii uluitoare purtând ținute diverse. De data aceasta, Sıla Türkoğlu nu s-a lăsat mai prejos și a ținut să le arate tuturor imaginea sa de pe coperta unei reviste de modă din Turcia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceasta a vorbit despre carieră, despre planurile de viitor, dar și despre viața sa personală. Se pare că tânăra se bucură la momentul actual de toate privilegiile vieții și așteaptă cu nerăbdare un nou rol care să-i facă pe telespectatori să-i acorde în continuare un vot de încredere. Gardirop Magazin au descris-o pe Sıla Türkoğlu ca fiind “încrezătoare, plină de viață și sensibilă.”

Citește și: Gökberk Demirci a surprins fanele de pretutindeni cu o fotografie realizată în plină stradă. Cum arată

„Ar dori să dea viață unui personaj extrem măcar o dată în viață. Am vrut să vorbim despre anii de copilărie, carieră, planuri de viitor, dragoste și alte lucruri interesante ce se petrec în viața tinerei actrițe.”, au dezvăluit pe pagina de Instagram cei din cadrul Gardirop Magazin.

Care sunt planurile de viitor ale faimoasei Sıla Türkoğlu din “Moștenirea”

Sıla Türkoğlu a venit în atenția publicului odată cu rolul său din serialul “Moștenirea”. Deși prezența sa a fost lăudată și în producția turcească de succes “Jurământul”, ca protagonistă vedeta a strălucit considerabil. Dovadă stau cei peste 900 de mii de fanii ce îi urmăresc profilul de Instagram, acolo unde până acum a postat peste 50 de fotografii și filmulețe.

Născută pe 18 aprilie 1999 în Bornova, Turcia, s-a implicat de mică în activități creative ce au dus-o mai departe pe drumul vieții la etapa în care se află la momentul actual. Potrivit Magazinmahallesi, vedeta din “Moștenirea” a mărturisit că ododată cu începerea carierei sale și-a depășit multe bariere profesionale, dar și personale pe care le avea setate de multă vreme. O artistă căreia nu îi este frică de provocări, Sıla Türkoğlu spune că visul este este să deschidă o școală de arte pentru copii în viitor.

Citește și: Demet Özdemir din “Vis de iubire” urmează să se căsătorească, dar își continuă planurile profesionale. Despre ce este vorba

“Frumoasă vedetă”, “Este extrem de bine să știi că totul are un preț. Poate ei au văzut asta ca pe un simplu interviu, dar este o oportunitate uriașă pentru o tânără de 23 de ani. În ciuda tuturor obstacolelor, trebuie să continui pe drumul tău.”, au scris fanii în mediul online.

În articolul

Sıla Türkoğlu apare pe coperta unei reviste de modă din Turcia. Cum s-a îmbrăcat vedeta din “Moștenirea”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x