Kerem Bürsin și-a uimit fanii cu cele mai noi imagini din sala de forță. Cum arată acum actorul

Publicat pe 14.04.2022 la 11:57 Actualizat pe 14.04.2022 la 14:18

Noua apariție a lui Kerem Bürsin în mediul online a surprins fanii de pretutindeni. Cele mai noi imagini din sala de forță au pus pe jar femeile din lumea întreagă.

Kerem Bürsin poartă pantaloni deschiși la culoare și tricou asemănător. Are ochelari negri și privește în depărtare

Kerem Bürsin în “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

La momentul actual, Kerem Bürsin se numără printre cei mai iubiți și apreciați actori din Turcia. Datorită rolului său din “Dragostea plutește în aer” a reușit să-și surprindă audiența într-un timp foarte scurt. De când numele său a devenit public, internauții au stat cu ochii pe conturile sale de socializare.

Cea mai nouă postare a sa îl înfățișează în sala de forță, acolo unde lovește cu pumnii un sac de box. Acesta se antrenează alături de Burak Bujin, fondatorul clubului Bujin încă din 2003.

Kerem Bürsin și-a uimit fanii cu cele mai noi imagini din sala de forță

Kerem Bürsin nu mai are nevoie de nicio prezentare, asta pentru că fanii cunosc acum toate detaliile despre celebrul actor. Datorită rolului său din “Dragostea plutește în aer” a reușit să-și construiască un imperiu format din oameni care îl îndrăgesc din toate colțurile lumii. După despărțirea de Hande Erçel, acesta a continuat să fie la fel de activ în mediul online.

Cele mai recente ipostaze îl înfățișează pe actor în sala de forță, acolo unde se antrenează alături de Burak Bujin.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

“Să aveți o zi frumoasă prieteni. Mâinile lui Burak Bujin sunt întotdeauna la fel de rapide”, a scris Kerem Bürsin în dreptul imaginilor surprinse. Peste 1 milion de aprecieri și 11 mii de comentarii a primit acesta din partea internauților care îi laudă de fiecare dată fizicul de invidiat. Actorul din “Dragostea plutește în aer” este urmărit de peste 10 milioane de fani din întreaga lume.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceștia au realizat până acum că sportul face parte integrantă din viața acestuia și ultima sa apariție le-a reamintit acestora de filmul Rocky, acolo unde Slyvester Stallone avea rolul principal.

Citește și: Eiza Gonzalez, îmbrăcată într-o rochie specială, împodobită cu cioburi de oglinzi. Cum arată ținuta răvășitoare

“Ești super”, “Ești minunat”, “Nici nu am dat sonor videoclipului și am auzit melodia din Rocky”, “Ești foarte priceput”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani. După vizita actorului în Spania, reprezentantele sexului frumos au declarat că vor călători în Turcia pentru a-și găsi un pretendent asemănător.

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” ar avea o relație cu Fiorella Cayo

După ce Kerem Bürsin și-a surprins fanii din Spania cu apariția sa, iată că zvonurile unei noi relații s-au intensificat. În cadrul vizitei sale, actorul a avut șansa de a petrece timp alături de frumoasa actriță Stephanie Cayo. Sora actriței, Fiorella Cayo, a făcut primele dezvăluiri despre presupusa idilă.

Citește și: Cum și-a început Özge Yağız cariera de actriță. Vedeta a oferit detalii inedite despre cel mai nou rol al său

Aceasta spune că nu cunoaște nicio relație de acest gen, iar numele surorii sale nu ar trebui alăturat unor astfel de presupuneri. Stephanie Cayo este o actriță, cântăreață și compozitoare din Peru. Aceasta a fost căsătorită cu Chad Campbell și a reușit să se facă ușor remarcată datorită rolurilor sale în producții de succes.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

A avut o relație și cu Maxi Iglesias, actorul cu care a împărțit platourile de filmare pentru producția “Until we meet again”. Despre despărțirea de Chad Campbell aceasta spune că a fost una amicală, fără certuri. Chiar și la momentul actual cei doi comunică amical.

În articolul

Kerem Bürsin și-a uimit fanii cu cele mai noi imagini din sala de forță. Cum arată acum actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x