Kubilay Aka a vorbit pentru prima oară despre viața sa personală. Ce a declarat actorul din “Legea familiei” despre o posibilă parteneră

Publicat pe 17.03.2022 la 14:00 Actualizat pe 17.03.2022 la 14:42

Kubilay Aka a vorbit pentru prima oară despre viața sa personală și a făcut mărturisiri inedite despre o posibilă parteneră. Ce a declarat actorul din “Legea familiei”.

Kubilay Aka poartă un tricou alb și o bluză închisă la culoare

Kubilay Aka din "Legea familiei"

Happy Channel

Kubilay Aka a devenit unul dintre cei mai cunoscuți actori din Turcia, asta după ce a jucat în serialul “Legea familiei”, un serial urmărit în tot mai multe țări. Vedeta a făcut câteva declarații recente despre viața sa amoroasă, asta după ce zvonurile legate de o posibilă parteneră au apărut în mediul online.

Pentru a-și liniști fanii, Kubilay Aka a vorbit deschis despre ceea ce se întâmplă la momentul actual atât în viața sa personală, cât și în cea profesională.

Kubilay Aka a vorbit pentru prima oară despre viața sa personală

Invitat în cadrul emisiunii “Tight Conversation” cu Hakan Gence, actorul Kubilay Aka din “Legea familiei” a vorbit despre ceea ce se întâmplă în prezent atât în viața personală, cât și în cea profesională.

“Mă aflu în cea mai fericită perioadă a vieții mele, atât pe plan personal cât și pe plan profesional.”, a mărturisit Kubilay Aka, potrivit Seriesturkish.com. Deși la început zvonurile legate de o posibilă parteneră au părut să-l deranjeze pe celebrul actor, acum nimic nu îi mai poate distrigue pacea sufletească.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“La început, aceste știri m-au deranjat nespus, însă apoi mi-am dat seama că lucrurile astea se întâmplă peste tot în jurul meu. O femeie și un bărbat pot vorbi, pot bea o cafea împreună, asta nu înseamnă neapărat că formează un cuplu. Toți cei care au aflat din presă despre o posibilă relație de-a mea, le-au scris prietenilor mei, chiar și vărul meu a fost pus în această ipostază. Nu îmi mai pasă atât de mult de aceste știri, doar mă amuz pe seama lor.”, au fost declarații făcute de actor.

Numele lui Kubilay Aka a fost asociat cu cel al actriței Aslı Bekiroğlu, cea alături de care a făcut parte dintr-un show celebrul de televiziune din țara sa natală.

Urmărește “Legea familiei” de luni până vineri de la 23.00, doar la Happy Channel

“Când am văzut știrile am sunat-o pe Aslı și am râs amândoi pe seama lor. Ea este prietena mea.”, a spus acesta.

Cine este Kubilay Aka, actorul din “Legea familiei”

Kubilay Aka a mărturisit că nu este adeptul nopților petrecute în cluburile de noapte și preferă de cele mai multe ori să iasă în aer liber pentru a-și încărca bateriile.

“Ies în oraș o dată la patru ani, îmi place să-mi petrec timpul în aer liber.”, a spus acesta. Cât despre viața sa amoroasă, Kubilay Aka a subliniat faptul că la momentul actual nu este implicat în nicio relație de iubire, fiind dornic să-și onoreze proiectele profesionale de viitor.

“Nu este nimeni în viața mea, sunt într-o perioadă a vieții în care doresc să mă concentrez asupra muncii mele. După serialul Legea Familiei am vrut să-mi ofer un timp de odihnă și să mă apuc din nou de treabă, acum este acel moment.

Citește și: Cele mai frumoase imagini cu actorul Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”. Galerie FOTO

Sunt într-o perioadă a vieții în care îmi doresc să fiu singur, să mă descoper. Nu aș vrea să las pe nimeni în viața mea, nu ar fi corect pentru persoana respectivă.”, au fost declarațiile oferite de Kubilay Aka în cel mai recent interviu.

În articolul

Kubilay Aka a vorbit pentru prima oară despre viața sa personală. Ce a declarat actorul din “Legea familiei” despre o posibilă parteneră

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x