Cele mai frumoase imagini cu actorul Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”. Galerie FOTO

Publicat pe 17.03.2022 la 12:45 Actualizat pe 17.03.2022 la 13:43

Care sunt cele mai frumoase imagini cu actorul Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”. Cum a reușit actorul să impresioneze fanele din lumea întreagă.

Kerem Bürsin poartă un sacou gri, vestă neagră, cămașă albastră și cravată

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” se numără printre cei mai iubiți actori la momentul actual. Datorită rolului său din comedia romantică în care joacă alături de Hande Erçel a reușit să pătrundă în inimile a milioane de fani din toată lumea.

Cele mai multe ipostaze cu actorul în celebrul serial au reușit să pună pe jar doamnele și domnișoarele care îl îndrăgesc.

Cele mai frumoase imagini cu actorul Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”

După deznodământul relației cu Hande Erçel, actorul Kerem Bürsin a continuat să fie activ în mediul online și să le arate fanilor că activitățile zilnice continuă în aceeași manieră pozitivă ca și până acum. Îmbrăcat sport și gata să le dea un exemplu de determinare fanilor, așa a apărut vedeta în cele mai recente ipostaze.

Datorită rolului “Serkan” din “Dragostea plutește în aer”, Kerem Bürsin a reușit să-și înduioșeze fanii din Europa. Se pare că serialul a reușit să ajungă pe primele locuri în topurile din lumea întreagă, fiind difuzat în 85 de țări. Actorul este pregătit să participe în cadrul Malaga Film Festival între 18 și 27 martie, eveniment ce va avea loc în Spania. Informația a reușit să ajungă deja către cei care îl îndrăgesc, iar cei mai mulți dintre fani așteaptă cu nerăbdare apariția vedetei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Dragostea plutește în aer” este unul dintre cele mai urmărite seriale la momentul actual, scenariul fiind scris de Ayşe Üner Kutlu. Comedia romantică spune povestea de iubire dintre “Serkan” și “Eda” care ajung să se întâlnească întâmplător și astfel să treacă prin peripeții greu de gestionat. În cele din urmă, cei doi ajung să-și împărtășească unul altuia sentimentele, fără însă a fi scutiți de tot mai multe momente inedite.

Citește și: Cele mai frumoase imagini cu Halil Ibrahim Ceyhan din „Moștenirea” – Galerie FOTO

După ce și-au dat seama că se iubesc și în afara platourilor de filmare, Kerem Bürsin și Hande Erçel și-au anunțat oficial relația. Cu toate acestea, dragostea lor nu a durat la nesfârșit, actrița fiind cea care a vorbit pentru prima dată despre separare.

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”, după despărțirea de Hande Erçel

După despărțirea de Hande Erçel, celebrul Kerem Bürsin și-a uimit fanii din mediul online cu o simplă acțiune care a ridicat nenumărate semne de întrebare. Acesta și-a adăugat în lista de prieteni de pe Instagram o fostă iubită pe nume Yağmur Tanrısevsin. Ideea din spatele acestei acțiuni nu a fost comunicată încă de actor.

Cei doi și-au finalizat relația de iubire în 2014, după ce au jucat împreună în serialul “Güneşi Beklerken” care a fost difuzat între 2013 și 2014. Motivul despărțirii a implicat tot mai multe proiecte profesionale din parte amândurora. Ulterior, un comunicat de presă a fost distribuit în numele actorului pentru a lămuri întreaga situație.

Citește și: Cele mai frumoase imagini cu Gokberk Demirci în "Jurământul" - Sezonul 3. Galerie FOTO

“Din păcate, am simțit nevoia să facem acest anunț în această perioadă dificilă din cauza informațiilor apărute în presă. Tot ceea ce s-a scris despre Kerem Bürsin până acum nu este adevărat. Orice anunț s-a vehiculat până la momentul actual nu trebuie luat în seamă. De aceea, rugăm fanii și jurnaliști să respect acest lucru.”, s-a scris în comunicat, conform Seriesturkish.com.

În articolul

Cele mai frumoase imagini cu actorul Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”. Galerie FOTO

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x