Lucruri pe care nu le știai despre Alperen Duymaz din “Dacă un bărbat iubește...”

Publicat pe 01.09.2022 la 14:49 Actualizat pe 01.09.2022 la 15:31

Află totul despre Alperen Duymaz din "Dacă un bărbat iubește...". Detalii pe care nu le știai despre celebrul actor. “Dacă un bărbat iubește...” poate fi urmărit DOAR pe AntenaPLAY în fiecare luni.

Alperen Duymaz poartă o cămașă albă și un sacou negru cu papion

Alperen Duymaz din “Dacă un bărbat iubește...”

Happy Channel

Alperen Duymaz din “Dacă un bărbat iubește…” se numără printre cei mai îndrăgiți actori la momentul actual. S-a născut în Turcia și este de asemenea și model. A apărut în mai multe show-uri de televiziune și este cunoscut aparițiilor din mediul online. Atunci când și-a început expunerea pe internet, nu a avut ajutor din partea nimănui.

Lucruri pe care nu le știai despre Alperen Duymaz din “Dacă un bărbat iubește...”

Alperen Duymaz din “Dacă un bărbat iubește…” a devenit cunoscut după ce a postat mai multe videoclipuri în mediul online și acestea au devenit virale. Traiectoria actorului pe rețelele sociale s-a schimbat odată ce propunerile din partea mai multor branduri de succes au început să curgă. Are peste 3 milioane de fani pe contul personal de Instagram și s-a născut în Ankara, Turcia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deși este cunoscut din serialul “Dacă un bărbat iubește...”, Alperen Duymaz este apreciat de fanii din mediul online pentru fotografiile postate cu caractere inspiraționale. Născut pe 3 noiembrie 1992 este absolvent al studiilor superioare și este zodia Scorpion. Are 65 de kg, tatuaje, dar și părul închis la culoare. Atunci când se află în timpul liber preferă să mănânce înghețată, dulciuri și mâncăruri simple ce îl aduc într-o stare bună.

Atunci când călătorește alege locuri precum Paris și Dubai și se află alături de prieteni sau oameni dragi. Ca și preferințe în materie de haine, alege să poarte culori închise și să iasă în evidență doar în momente cu adevărat importante. Este unul dintre actorii apreciați ai Turciei, așa că nu are cum să piardă momente în care își dovedește iscusința în sala de forță. Deși are un program încărcat, atunci când se trezește dimineața obișnuiește să bea 3 pahare de apă călduță pe stomacul gol. A postat până acum peste 200 de fotografii și filmulețe pe contul personal de Instagram.

Totul despre “Dacă un bărbat iubește...”, serialul fenomen din Turcia

Serialul “Dacă un bărbat iubește…” aduce în atenția fanilor actori turci de excepție. Printre aceștia se numără și Alperen Duymaz care a făcut parte și din distribuția “Son Yaz”. Producția turcească se așteaptă a fi un succes, reprezentând o istorie a unei Cenușărese moderne. O comedie romantică regizată de Ömür Atay și scrisă de Aslı Zengin. Primul episod a fost difuzat în Turcia pe 20 ianuarie 2022.

Serialul “Dacă un bărbat iubește…” spune povestea unei femei de clasă mijlocie, mamă a doi copii, ce se îndrăgostește nebunește de un bărbat frumos și foarte bogat. Alperen Duymaz apare în fața telespectatorilor ca un bărbat carismatic, singur, frumos, sportiv, inteligent și bogat. De cealaltă parte, Büşra Develi este o femeie singură cu doi copii ce trece prin viață ca mulți alți oameni de categoria ei.

Citește și: Cine este Cansu Dere, protagonista serialului “Puterea destinului”. Află detalii inedite despre îndrăgita actriță

Cât despre Yasemin Kay Allen, aceasta joacă rolul rivalei, cea care își dorește cu ardoare să formeze un cuplu cu personajul principal, bărbatul tânăr și bogat ce i-a cucerit inima. “Zeynep” ( Büşra Develi) este mama a doi copii gemeni, divorțată de “Oktay” ( Görkem Sevindik). Cei doi s-au căsătorit pe vremea când erau studenți, însă ulterior aceasta a fost înșelată de cel în care și-a încredințat dragostea.

În articolul

Lucruri pe care nu le știai despre Alperen Duymaz din “Dacă un bărbat iubește...”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x