Bige Önal din “Dragostea plutește în aer” a postat o fotografie din copilărie. Cum arăta vedeta pe vremea când celebritatea îi era străină

Publicat pe 27.09.2022 la 10:11 Actualizat pe 27.09.2022 la 10:51

ige Önal din “Dragostea plutește în aer” a postat o fotografie din copilărie. Cum arăta vedeta pe vremea când celebritatea îi era străină.

Bige Önal poartă o bluză cu mâneci lungi și are părul lung, desprins

Bige Önal din “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

Bige Önal din “Dragostea plutește în aer” se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A reușit cu rolul său din celebrul serial să-și construiască o adevărată armată de fani și astfel s-a arătat în toată splendoarea sa atât pe internet cât și pe micile ecrane în cele mai inedite producții. Dacă acum este recunoscută în toată lumea, pe vremea când era doar o fetiță niciuna dintre aceste posibilități nu îi erau disponibile.

Bige Önal din “Dragostea plutește în aer” a postat o fotografie din copilărie

A jucat în serialul “Dragostea plutește în aer” și are la activ multe proiecte ce au reușit fără doar și poate să îi crească faima pretutindeni. Este într-o relație cu Aras Bulut İynemli și a jucat cu acesta într-una dintre producțiile din țara sa natală. Frumusețea actriței Bige Önal nu poate fi trecută cu vederea, asta pentru că părul său blond și ochii albaștri te duc imediat cu gândul la o zi toridă de vară. De altfel, marea este locul în care vedeta își dorește întotdeauna să fie, asta pentru că este de părere că are puteri tămăduitoare.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", sâmbătă și duminică de la 21:45, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deși pe plan personal trăiește una dintre cele mai surprinzătoare povești de iubire, rareori postează fotografii romantice în mediul online. Cele mai multe dintre acestea îi arată chipul și multe dintre locațiile pe care le vizitează atunci când se află în vacanță. Cât despre planurile profesionale, Bige Önal susține că se află într-un continuu proces de dezvoltare.

“Îmi găsesc mereu timp pentru odihnă, chiar dacă perioadele de muncă sunt foarte aglomerate. Sunt într-o stare foarte bună și mă bucură întotdeauna să știu că am parte de colegi care mă susțin.”, a dezvăluit actrița din “Dragostea plutește în aer”, potrivit Alem.com.tr. Fotografiile postate pe internet reprezintă un semn pentru faptul că Bige Önal nu uită de fanii ce îi apreciază fiecare apariție din mediul online. Cea mai recentă dintre acestea îi duce pe internauți în copilăria sa, atunci când celebritatea îi era străină.

Citește și: Halil İbrahim Ceyhan a urcat pe scenă pentru prima oară în calitate de interpret. Protagonistul din “Moștenirea” a cântat piese compuse chiar de el

“De la 0 la 30 de ani”, a scris Bige Önal în dreptul unei imagini în care apare chipul său de bebeluș, dar și un tablou ce prezintă evoluția. Sute de comentarii au fost lăsate în dreptul postării, acestea fiind reacții din partea tuturor.

Bige Önal din “Dragostea plutește în aer” se dedică complet muncii profesionale

Deși iubește vacanțele și este gata să rămână conectată cu marea și soarele ce îi oferă energie, se pare că pentru Bige Önal din “Dragostea plutește în aer” vara anului 2022 a reprezentat mai mult muncă profesională, decât personală.

“Vara înseamnă că merg direct la mare. Niciodată nu ies prea repede din apă. Rudele mele râd de iubirea mea pentru mare. Primul lucru pe care îl fac dimineața este să înot.”, a spus vedeta. Aceasta se află în lumina reflectoarelor încă din tinerețe, însă atunci lucrurile erau reprezentate diferite față de prezent.

Citește și: Can Yaman apare alături de o actriță din Italia într-o nouă campanie pe internet. Actorul își continuă proiectele profesionale departe de țara sa natală

“Cred că îmi dau seama ce-a însemnat la momentul respectiv. Eram tânără, dar îmi amintesc sentimentul, era ceva amestecat cu entuziasm.”, își amintește actrița din “Dragostea plutește în aer”.

În articolul

Bige Önal din “Dragostea plutește în aer” a postat o fotografie din copilărie. Cum arăta vedeta pe vremea când celebritatea îi era străină

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x