Maite Perroni din “Rebelde” nu este singura vedetă din familie. María Perroni Garza este actriță la doar 14 ani

Publicat pe 01.08.2022 la 14:47 Actualizat pe 16.12.2022 la 16:49

Maite Perroni din "Rebelde" are o nepoată la fel de talentată. Cine este María Perroni Garza, o actriță îndrăgită încă de când era copil.

Maite Perroni poartă o rochie neagră cu decolteu și fără mâneci

Maite Perroni din "Rebelde"

Profimedia Images

Maite Perroni este recunoscută pentru rolul său din “Rebelde”, însă puțini știu că are o nepoată la fel de talentată. Nu este străin publicului faptul că vedete mari din toată lumea au adus plăcerea meseriei lor și către ceilalți membri ai familiei. Așa este și cazul vedetei care ne-a încântat cu personajul de neuitat “Lupita”.

Maite Perroni din “Rebelde” nu este singura vedetă din familie

María Perroni Garza este cea mai mică stea care strălucește în proiectul “Vencer la ausencia”. Tânăra în vârstă de 14 ani este nepoata celebrei Maite Perroni din “Rebelde”. Numele său a putut fi ușor confundat cu al vedetei, însă nici cel de-al doilea nume de familie nu este străin de lumea mondenă. Mama sa, Mariana Garza, a făcut parte din grupul Timbiriche, iar tatăl său Pablo Perroni este actor de teatru și televiziune. Cei doi au fost căsătoriți între 2006 și 2019, iar tânăra a venit pe lume pe data de 20 iulie 2008.

Pablo Perroni este verișorul actriței Maite Perroni, ceea ce o face pe tânăra María nepoata acesteia. Nu se știe ce relație există totuși între cele două, asta pentru că niciuna nu a vorbit despre acest subiect până acum. Ceea ce se cunoaște cu exactitate este talentul de care dispune tânăra în vârstă de 14 ani, asta pentru că de-a lungul timpului a fost cunoscută ca “Bridget” în cunoscutul desen “Vampirina”, dar și “Anabel Banks” în “Întoarcerea lui Mary Poppins”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-un interviu acordat pentru “ El minuto que cambió mi destino” în iulie 2022, mama actriței a declarat că aceasta este preocupată de arte încă de la vârsta de 6 ani.

Citește și: Maite Perroni spulberă zvonurile legate de sarcină. Actrița din “Rebelde” a spus adevărul

“De când a intrat în Billy Elliot, cred că sunt 4 ani, învață acasă. De trei ori pe săptămână are un grup ce vine la ea acasă sau se strâng toți la unul dintre ei.”, a declarat mama actriței, Mariana Garza.

Cine este María Perroni Garza, nepoata actriței Maite Perroni

Traiectoria tinerei a început încă de când era doar o copilă, având mai multe prezențe la activ atât pe micul ecran cât și pe scenă ca și interpretă. Cu toate acestea, rolul de protagonistă din “Vencer” i-a adus succesul mult dorit. Astfel, Mariana Garza s-a alăturat listei de artiști care au jucat vreodată alături de copiii lor pe scenă. Curios este faptul că aici cele două sunt mamă și fiică.

Cât despre faptul că împarte platourile de filmare alături de mama sa, María Perroni Garza a avut de transmis cele mai frumoase cuvinte.

Citește și: Cum arată Patricio Borghetti la 18 ani de la premiera telenovelei “Rebelde”. Actorul are un fiu cu faimoasa Grettel Valdez

„Se simte incredibil, am învățat multe de la mama fiindcă am fost alături de ea în această nouă experiență și mai ales pentru că este mama mea în telenovelă și că putem să facem ce facem și acasă împreună.”, a declarat María Perroni Garza, potrivit Univision.com. Tânăra are peste 35 de mii de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până acum a împărtășit cu fanii doar peste 80 de fotografii și filmulețe, atât de pe platourile de filmare cât și din viața reală.

În articolul

Maite Perroni din “Rebelde” nu este singura vedetă din familie. María Perroni Garza este actriță la doar 14 ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x