Maite Perroni și Andrés Tovar au stabilit data nunții. Fanii se întreabă acum dacă foștii colegi din “Rebelde” se află printre invitați

Publicat pe 23.09.2022 la 10:18 Actualizat pe 23.09.2022 la 11:22

Maite Perroni și Andrés Tovar au stabilit data nunții. Fanii se întreabă acum dacă foștii colegi din “Rebelde” se află printre invitați.

Maite Perroni poartă un costum roșu, pantofi cu toc și o cămașă albă și stă lângă partenerul său, Andrés Tovar

Maite Perroni și Andrés Tovar

Getty Images

Maite Perroni și Andrés Tovar au anunțat recent că doresc să-și oficializeze relația și să pășească într-o altă etapă a vieții împreună. Actrița și celebrul producător vor spune cuvintele magice în doar câteva săptămâni și la momentul actual pregătesc cele mai importante detalii ale marelui eveniment.

Maite Perroni și Andrés Tovar au stabilit data nunții

Cei doi îndrăgostiți se pregătesc să-și unească destinele mai repede decât ar fi crezut oricine, așa că pregătirile sunt în toi. Cu doar puțină vreme în urmă, Maite Perroni și Andrés Tovar și-au anunțat logodna și faptul că vor merge pe același drum al vieții de acum înainte.

Urmărește "Rebelde", de luni până vineri de la 14:30, doar la Happy Channel

“Aici, aproape de Dumnezeu și de lună, vreau să-ți cer să te căsătorești cu mine.”, a fost mesajul lui Tovar către faimoasa lui parteneră. Pe data de 19 septembrie, faimosul producător a dezvăluit data oficială a evenimentului.

“Nunta va avea loc pe 9 octombrie”, a spus acesta în cadrul “ Siéntense quien pueda”, potrivit Univision.com. Cu toate acestea, doar cununia civilă va avea loc la o distanță atât de scurtă față de anunțul logodnei. În fața lui Dumnezeu, producătorul s-a căsătorit cu actrița Claudia Martín în data de 12 ianuarie 2019. Actrița din “Rebelde” a mărturisit că deja își pregătește detaliile pentru cea mai importantă noapte din viața ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am totul pregătit, suntem mai mult decât pregătiți pentru a sărbători alături de prieteni și familie.”, a declarat Maite Perroni. Îndrăgostiții vor avea cununia civilă în Mexic, țara în care s-au născut amândoi. Momentan nu au specificat locația în care se va desfășura totul. De asemenea, jurămintele pe care cei doi și le vor spune nu vor fi disponibile niciuneia dintre publicații.

Citește și: Telenovela “Rebelde” a avut 6 greșeli pe care puțini le-au sesizat de-a lungul timpului. Ce au descoperit fanii pe parcurs

“Suntem de părere că este un eveniment personal, alături de familie și lucrurile acestea ar trebui să fie ținute pentru noi.”, a declarat Maite Perroni. Printre alte subiecte legate de nunta vedetei din “Rebelde” a fost și cel legat de invitațiile foștilor colegi ai săi.

“Bineînțeles că vor fi invitați toți prietenii noștri și oamenii pe care îi iubim vor fi acolo. Asta da, sigur că da.”, a subliniat. Maite Perroni nu va avea domnișoare de onoare la nunta cu Andrés Tovar.

Care sunt actorii din “Rebelde” care au încetat din viață

“Rebelde” se numără printre cele mai îndrăgite telenovele ale tuturor timpurilor. A reușit să aducă multă bucurie în viața telespectatorilor, iar actorii ce au interpretat rolurile principale au rămas pentru totdeauna în inimile fanilor. Cu toate că au trecut aproape două decenii de la prima difuzare, cei șase membri ai formației RBD au ținut întotdeauna să aducă aminte de acea perioadă din viața lor.

O adaptare a telenovelei originare din Argentina, “Rebelde Way”, a avut un succes răsunător la care nimeni nu se aștepta. Personajele Mía Colucci, Miguel Arango, Roberta, Diego, Lupita și Giovanni sunt încă amintite de fani în diferite ocazii. Anahí se numără printre actrițele care și-a păstrat costumația școlii pe care a reprezentat-o pe platourile de filmare între 2004 și 2006.

Citește și: Dulce María apare alături de familie într-o fotografie emoționantă. Ce imagine rară a distribuit vedeta din “Rebelde” în mediul online

Nu toți actorii au avut parte de un viitor strălucit, asta pentru că mai mulți dintre aceștia au încetat din viață de-a lungul timpului. Jacqueline Voltaire, cea care a interpretat-o pe mama lui “Vico” a murit la câțiva ani de la difuzare din cauza cancerului de piele. Lourdes Canale a jucat rolul profesoarei “Hilda”, însă acum este reamintită într-o manieră emoționantă de cei care au îndrăgit-o pe atunci. S-a stins din viață pe 8 august 2012 la vârsta de 78 de ani.

Apodado Chatanuga, cel care l-a interpretat pe valetul Miei Colucci, s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani din cauza unei insuficiențe cardiace. Enrique Rocha a jucat rolul tatălui lui Diego Bustamante.

În articolul

Maite Perroni și Andrés Tovar au stabilit data nunții. Fanii se întreabă acum dacă foștii colegi din “Rebelde” se află printre invitați

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x