Telenovela “Rebelde” a avut 6 greșeli pe care puțini le-au sesizat de-a lungul timpului. Ce au descoperit fanii pe parcurs

Publicat pe 21.09.2022 la 13:43 Actualizat pe 21.09.2022 la 14:09

Telenovela "Rebelde" a avut 6 greșeli pe care puțini le-au sesizat de-a lungul timpului. Ce au descoperit fanii pe parcurs și cum arată în prezent una dintre cele mai urmărite producții din Mexic.

rebelde actori stau unii lângă alții pe o motocicletă

Actorii din "Rebelde" într-o poză de lansare a telenovelei

Happy Channel

Nimeni nu poate demonta ideea că “Rebelde” a rămas de-a lungul timpului una dintre cele mai îndrăgite telenovele din lume. La 18 ani de la lansare continuă să facă furori în lumea întreagă, iar fanii vor să îi descopere din ce în ce mai mult pe actorii care au făcut parte din distribuție. Deși la început erau doar niște copii, acum cei mai mulți dintre ei au familii, copii și se dedică altor proiecte profesionale.

Telenovela “Rebelde” a avut 6 greșeli pe care puțini le-au sesizat de-a lungul timpului

Cu toate că “Rebelde” a însemnat mai mult decât o telenovelă pentru multe generații, după 18 ani de la lansare s-au descoperit 6 greșeli pe care puțini le-au sesizat de-a lungul timpului. Există mai multe semne care stau la baza acestor idei, atât din partea fanilor cât și din cea a producătorilor sau chiar a actorilor. În episodul 13 al producției, atunci când “Roberta” se prezintă la audiții pentru grupul de dans al “Miei”, aceasta din urmă o respinge. Din cauza relației mai puțin apropiate dintre cele două, numele personajului este complet șters de pe lista numelor.

Urmărește "Rebelde", de luni până vineri de la 14:30, doar la Happy Channel

De asemenea, numele personajului Yadira Rivera apare repetat de două ori, cu toate că s-a schimbat într-un final. În episodul 380, Roberta se arată extrem de dezamăgită atunci când află că cel pe care îl credea tatăl ei, nu este în realitate el. Într-o primă apariție, actrița apare cu o brățară la mână, pentru ca ulterior să îi fie scoasă. Greșelile sesizate în legătură cu vestimentația actorilor au fost prea puțin observabile. În episodul 84, Miguel apare cu două cămăși diferite, deși scena este aceeași.

Citește și: Alfonso Herrera vorbește despre momentele mai puțin plăcute din viața de artist. Când a suferit actorul din “Rebelde” din cauza expunerii mediatice

Ceea ce puțini au observant, în episodul în care elevii de la Elite Way School merg în vacanță în Canda, Mia Colucci îl strigă pe Miguel pe numele real, acesta fiind Poncho. De asemenea, într-un alt episode, Mia îi spune din nou numele greșit partenerului său, aceasta declarând că îl cheamă “Miguel Arango Aceves”. Printre greșelile ușor sesizabile a fost cea în care un cameraman apare pe holurile liceului.

Cu ce se ocupă în prezent protagoniștii telenovelei “Rebelde”

După 18 ani de la difuzarea primului episod din “Rebelde”, cei șase protagoniști au trecut prin nenumărate schimbări de-a lungul timpului. Anahi a devenit mămică a doi băieței și soție cu acte în regulă, același lucru fiind valabil și pentru Dulce Maria, doar că artista este în prezent mama unei fetițe. Cât despre Alfonso Herrera, acesta este tatăl a doi băieței și divorțat de curând.

Maite Perroni s-a implicat în nenumărate proiecte profesionale și în prezent este logodită. Christian Chavez și-a continuat cariera artistică și a demonstrat că stilul său aparte îl însoțește și astăzi. Christopher Uchermann s-a dezis complet de lumea artistică și acum este unul dintre cofondatorii unei cafenele ce scoate la iveală ideea veganismului și a preparatelor care să nu conțină carne.

Citește și: Estefania Villarreal din “Rebelde” a îmbrăcat un body de plasă și s-a lăsat fotografiată astfel. Fanii au observat imediat transformarea uluitoare

Cei șase protagoniști au reamintit pe parcurs despre trecutul lor atât în formația RBD cât și în telenovela “Rebelde” și au rămas în continuare la fel de iubiți de către public.

În articolul

Telenovela “Rebelde” a avut 6 greșeli pe care puțini le-au sesizat de-a lungul timpului. Ce au descoperit fanii pe parcurs

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Băgătoare de seamă, vorbește gura fără ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedetă
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x