Melih Özkaya din Moștenirea joacă in Golden Boy – Dragoste rebelă. Ce personaj interpretează în celebra poveste de dragoste

Publicat pe 12.02.2024 la 13:52 Actualizat pe 12.02.2024 la 15:17

Melih Özkaya revine în atenția publicului cu un rol în proiectul Golden Boy - Dragoste rebelă. Actorul a jucat în serialul fenomen Moștenirea.

actor poartă un tricou alb și un pulover verde la gât

Melih Özkaya din Moștenirea joacă in Golden Boy – Dragoste rebelă

Instagram

Melih Özkaya face parte din distribuția seriei Moștenirea și în prezent este parte integrantă a producției Golden Boy – Dragoste rebelă, sezonul doi. Ce personaj interpetează în povestea celebră dramă.

Melih Özkaya din Moștenirea joacă în Golden Boy – Dragoste rebelă

Nu este pentru prima oară când se produc schimbări în serialul fenomen din Turcia. Producția care se află de ceva vreme pe primul loc în topurile preferințelor fanilor aduce un nou actor în distribuție. Este vorba despre Melih Özkaya, cel care a jucat și în Moștenirea. Joacă rolul Akın în Golden Boy – Dragoste rebelă și este așteptat cu sufletul la gură de fanii din toată lumea. Aceștia s-au arătat extrem de entuziasmați în mediul online.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se așteaptă acum impactul pe care actorul îl va lăsa asupra poveștii. Producătorii și actorii din Golden Boy – Dragoste rebelă s-au arătat entuziasmați să-l întâmpine pe noul lor coleg pe platourile de filmare, arată saraymedya.com.

Citește și: Melih Özkaya din “Moștenirea” surprinde cu proiecte profesionale inedite. Actorul va apărea din nou pe micile ecrane

Serialul este urmărit cu același interes și în cel de-al doilea sezon după ce o perioadă de timp a fost pus sub semnul întrebării pentru scenariul oferit publicului. Melih Özkaya se numără printre numele celebre la momentul actual în Turcia. Publicațiile din Turcia aduc la cunoștință faptul că personajele Seyran și Akın vor începe o nouă poveste de dragoste. Cei doi se întâlnesc din întâmplare și devin tot mai apropiați în cadrul unei întâlniri romantice. După această perioadă se așteaptă ca cei doi să devină parteneri romantici.

Melih Özkaya este cunoscut pentru rolul său din Moștenirea, însă a fost urmărit cu sufletul la gură în cadrul unui show cunoscut pe micile ecrane.

Detalii despre actorul Melih Özkaya

Născut în Istanbul în 1987 este cunoscut pentru performanețele sale în cadrul unui show celebru, dar și pentru rolul din Moștenirea. Este absolvent al departamentul de sport din cadrul Anadolu University. Și-a început cariera de sportiv, a jucat volei profesionist, însă a descoperit actoria în 2011 atunci când a și studiat în acest sens.

Citește și: Melih Özkaya a dezvăluit secretul unui abdomen de fier. Cum se antrenează actorul din "Moștenirea" pentru a rămâne în formă

Are peste 130 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea îl arată ca personaj în serialul Golden Boy – Dragoste rebelă.

“Akin și Seyran”, “Vrem ca Akin să fie un băiat bun și nu unul nebun, vă rog! Fii drăguț cu Seyran”, “Akin, te rog căsătorește-te cu Seyran”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor din mediul online. Pasionat de sporturile extrem, practică surf, volei și baschet. În mediul online își arată deseori calitățile fizice și este lăudat de fani.

În cadrul seriei Moștenirea a demonstrat că a creat o relație de prietenie cu colegii de platou. Astfel, Halil Ibrahim Ceyhan a fost cel care a publicat la momentul respectiv mai multe fotografii de pe platourile de filmare. A mai jucat de asemenea și în Yazgi în 2022, acolo unde s-a bucurat de succes. Este un actor în plină dezvoltare profesională și fanii din mediul online îl susțin necondiționat. La scurtă vreme după plecarea faimoasei Sila Turkoglu din cadrul proiectului, a venit rândul său să-și ia rămas bun de la colegi.

În articolul

Melih Özkaya din Moștenirea joacă in Golden Boy – Dragoste rebelă. Ce personaj interpretează în celebra poveste de dragoste

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x