Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer” uimește audiența cu aparițiile sale. Vedeta are succes pe toate planurile

Publicat pe 28.07.2022 la 12:03 Actualizat pe 28.07.2022 la 12:47

Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer” uimește audiența cu aparițiile sale, atât în mediul online cât și pe micile ecrane. Vedeta are succes pe toate planurile și este gata să uimească cu rolurile sale.

Melisa Döngel poartă o rochie fără mâneci și are părul coafata pe spate

Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer” este una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual. După succès pe care l-a avut recent, planurile profesionale par să nu se oprească, iar pe plan personal totul îi merge mai bine ca niciodată. Fanii sunt nerăbdători astfel să o vadă pe vedetă din nou pe micile ecrane.

Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer” uimește audiența cu aparițiile sale

Dacă numele său era apreciat în Turcia încă din 2016, iată că în lumea întreagă a ajuns să fie cunoscută odată cu rolul din “Dragostea plutește în aer”. A jucat și în alte serialul îndrăgite precum “Hangimiz Sevmedik” și “Arka Sokaklar”. Următoarele două roluri i-au adus o binecunoscută expunere în lumea showbizului, asta pentru că “Bizim Hikaye” și “Dragostea plutește în aer” au fost printre cele mai urmărite producții ale acestor vremuri. Cu toate că aplauzele au fost la scenă deschisă pentru rolul “Ceren”, multă lume a fost enervată de personaj.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

Născută în 1999 în Istanbul, Melisa Döngel a studiat în cadrul Osman Yağmurdereli Art Academy și ulterior a primit rolul “Çağla” în comedia romantică “ Aşk Mantık İntikam”. La momentul actual, vedeta din “Dragostea plutește în aer” este pregătită pentru apariții în “Dünyayla Benim Aramda”, dar și “Love tactics 2” cu Demet Özdemir. Prezența vedetei în comediile romantice a fost pregnantă încă din 2020.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Kerem Bürsin își continuă incursiunea în Spania. Cu ce actor american renumit s-a întâlnit vedeta din “Dragostea plutește în aer”

Rolurile în drame pline de suspans au rămas acum de domeniul trecutului pentru Melisa Döngel. Din septembrie este așteptată și în “Kusursuz Kiracı”. Prezența sa constantă pe platourile de filmare a reușit să-i confere acesteia o încredere cum nu a mai avut până acum. Din 2017, cariera sa a mers pe o pantă ascendentă și continuă la fel și acum. Cât despre rețelele sociale, Melisa Döngel are pe pagina de Instagram peste 3 milioane de fani ce îi urmăresc activitatea constant.

Melisa Döngel, o adevărată prezență cameleonică pe micile ecrane

Deși este recunoscută cu ușurință datorită figurii sale, Melisa Döngel nu uită să-și surprindă fanii cu apariții cameleonice pe internet. Mai mereu poate fi văzută cu părul blond, însă a șocat de-a dreptul cu una dintre apariții în care poate fi văzută cu părul brunet și o țigară în colțul gurii. Cât despre felul în care arată vedeta, nu mai poate fi nicio îndoială. La doar 22 de ani radiază de bucurie cu fiecare ocazie pe care o are de a-și arăta imaginea pretutindeni.

Cu toate acestea, a fost judecată de internauți pentru una dintre imaginile urcate pe internet. Aceștia au sugerat faptul că actrița din “Dragostea plutește în aer” ar fi apelat la botox pentru a-și mări buzele. O comparație imediată poate fi făcută dacă sunt vizualizate toate fotografiile acesteia.

Citește și: Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o rochie albă, scurtă și s-a lăsat fotografiată în toată splendoarea. Machiajul a fost piesa de rezistență

“Ce fel de buză este asta?”, au întrebat fanii. Cei mai mulți dintre ei i-au apreciat îndrăzneala de a se fi pozat într-o astfel de ipostază. Sute de comentarii au fost lăsate pe pagina personală a vedetei și internauții au rămas impresionați la prima vedere. Nu este prima dată când vedeta impresionează în astfel de momente.

În articolul

Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer” uimește audiența cu aparițiile sale. Vedeta are succes pe toate planurile

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x