Melisa Döngel și-a dezvăluit secretul unui trup de invidiat. Ce aliment consumă vedeta tot mai des

Publicat pe 12.09.2024 la 13:41 Actualizat pe 12.09.2024 la 14:48

Vedeta din Dragostea plutește în aer a vorbit într-un interviu recent despre alimentul pe care îl consumă deseori pentru a avea un trup de invidiat. Melisa Döngel și-a uimit fanii cu răspunsul său.

actori pe platourile de filmare

Melisa Döngel și-a dezvăluit secretul unui trup de invidiat

Happy Channel

Melisa Döngel și-a impresionat fanii cu aparițiile sale și cu trupul de invidiat. A dezvăluit recent care este secretul frumuseții sale și cum a implementat un nou regim în viața sa. A jucat în Dragostea plutește în aer, una dintre cele mai îndrăgite producții turcești.

Melisa Döngel și-a dezvăluit secretul unui trup de invidiat

Dat fiind faptul că este persoană publică, aceasta este nevoită întotdeauna să aibă apariții de neuitat în fața camerelor. În ultima vreme a reușit să atragă atenția cu ținutele pe care le-a îmbrăcat, dar și felul cum acestea se așază pe trupul său perfect. Are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe.

Urmărește Dragostea plutește în aer, de luni până vineri de la 23:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cele mai recente dintre acestea sunt realizate în vacanță de vară a anului 2024. Aceasta și-a petrecut timpul alături de prieteni, la mare. A avut parte de răsturnări de situația în viața personală, însă în prezent nu formează un cuplu. Spune că nu este pregătită să devină mamă, însă și-ar dori să se afle într-o relație la un moment dat.

Citește și: După succesul seriei Coșul de rufe – Kirli Sepeti, actrița Melisa Döngel revine pe platourile de filmare. Unde o vom putea vedea

Melisa Döngel este admirată deseori pentru trupul său tras prin inel și iată că acum și-a dezvăluit secretul. Se pare că aceasta consumă oțet din fructe de păducel, crud, nefiltrat. O ajută în cazul unei diete echilibrate și a programului de nutriție pe care îl urmează. La cei 24 de ani ai săi știe cum să rămână în atenția fanilor.

A decis să aleagă o rețetă care să se potrivească cu metabolismul său, asta pentru a rămâne suplă. Spune că nu mănâncă după ora 18:00 și în prezent cântărește 55 de kilograme. Fructele de păducel reprezintă un produs natural obținut prin fermentarea acestora. Are nenumărate beneficii pentru sănătate, arată milliyet.com.tr.

Melisa Döngel vorbește despre relații într-un interviu recent

Cu toate că a fost în repetate rânduri alăturată mai multor bărbați, se pare că relațiile sale nu au avut un final așteptat. În cele din urmă a declarat că își dorește să formeze un cuplu, fiind o femeie “emoțională”.

“Nu sunt cu nimeni acum, dar mi-ar plăcea. Ușa inimii mele este larg deschisă. Sunt o femeie care iubește, emoțională. Dacă cineva vine spre mine cu iubire necondiționată, o s-o dau la schimb.”, a mărturisit vedeta din Dragostea plutește în aer. Actrița s-a născut pe 18 septembrie 1999 în istanbul și a jucat în producții de succes din țara natală.

Citește și: Melisa Döngel caută iubirea de sine. Într-un interviu recent, actrița a vorbit despre prioritățile sale

S-a alăturat distribuției Dragostea plutește în aer în 2020 și proiectul a fost finalizat în 2021. Astfel a devenit cunoscută în lumea întreagă. De asemenea, a făcut parte din proiectul Kirli Sepeti în 2023 alături de Halil Ibrahim Ceyhan. S-a spus că cei doi ar forma un cuplu, însă au legat doar o frumoasă relație de prietenie. De asemenea, în 2022 a jucat în Kusursuz Kiraci. Este și model, nu doar actriță. Colaborările profesionale prezentate de-a lungul timpului au demonstrat acest lucru, ia brandurile internaționale par să o adore pe vedeta din Turcia. A declarat că nu își dorește să devină mămică în prezent, însă acest vis îi este cu siguranță predestinat.

În articolul

Melisa Döngel și-a dezvăluit secretul unui trup de invidiat. Ce aliment consumă vedeta tot mai des

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x