Melisa Döngel și-a înscris sora la facultate. Ce pas urmează să facă vedeta în viața personală și profesională

Publicat pe 27.08.2024 la 16:03 Actualizat pe 27.08.2024 la 16:50

Vedeta din Dragostea plutește în aer și-a înscris sora la facultate și cele două sunt pregătite pentru a sărbători în acest sens. Ce surprize aduce Melisa Döngel pentru fani.

Melisa Döngel a fost surprinsă de către jurnaliști în Cihangir, Turcia. A răspuns curiozităților și astfel i-a făcut pe fani să devină mai entuziasmați de ce urmează să se întâmple în viața sa personală și profesională.

Melisa Döngel și-a înscris sora la facultate

Elif Döngel urmează să studieze la universitate, asta după spusele surorii sale celebre, actriță în Dragostea plutește în aer, arată milliyet.com.tr. Pe lângă producția celebră, Melisa Döngel a mai jucat și în Aşk Logic Revenge sau Love tactics alături de faimoasa Demet Özdemir.

Urmărește Dragostea plutește în aer, de luni până vineri de la 23:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost văzută alături de sora sa în Turcia. Le-a transmis jurnaliștilor că urmează ca sora sa să studieze la universitate. Ulterior, a specificat că va organiza o petrecere pentru ea.

“Am vrut să vin aici cu sora mea și să mâncăm, să sărbătorim. O altă persoană se adaugă vouă. O să studieze relații publice și publicitate. Noi, surorile, împărtășim totul. Ea este sora mea dragă, totul meu. Suntem prietene foarte apropiate, suntem familie. Mereu caut și îi ofer sfaturi.”, a transmis vedeta din Dragostea plutește în aer. În ceea ce privește viața sa personală și relațiile, a mărturisit că nu formează un cuplu la momentul actual.

Citește și: Melisa Döngel caută iubirea de sine. Într-un interviu recent, actrița a vorbit despre prioritățile sale

De-a lungul timpului s-au vehiculat multe astfel de idei, însă niciuna nu a rămas în picioare până în prezent. Astfel, Melisa Döngel a vorbit despre ideea unei noi iubiri.

“Nu a intrat nimeni în viața mea care să mă facă să testez ideea unei iubiri. Nu am testat-o. Spun asta sincer. Cred că fiecare lucru are timpul său. Sunt deschisă iubirii și o aștept. Cred că cea mai frumoasă iubire mă va găsi.”, a transmis vedeta din Turcia. De asemenea, a precizat că în prezent nu își dorește să se căsătorească, dar nici să devină mămică.

Melisa Döngel vorbește despre planurile personale

Deși a fost asociată cu mai mulți bărbați de-a lungul timpului, în prezent spune că își dorește să se concentreze asupra altor planuri de viitor.

“Nu există nimeni în viața mea acum. Când o să găsesc persoana potrivită, o să mă vedeți. Acum nu este momentul pentru căsnicie și pentru a fi mamă în cazul meu. Am doar 25 de ani. Trebuie să mai cresc și să mă maturizez un pic.”, a punctat actrița.

Citește și: Melisa Döngel se află în vacanță alături de sora sa. Cele două au reușit să atragă atenția

De asemenea, și-a oferit ritualul pe care îl urmează în fiecare seară înainte de culcare. A menționat că nu își dorește să doarmă cu machiaj pe față pentru a-și păstra întotdeauna un ten curat.

“Nu am niciun secret, de fapt. Cred că este important să dorim fără machiaj pentru că lucrăm într-un mediu foarte ocupat. Câteodată ajung acasă și îmi spun că vreau să mă bag direct în pat, dar apoi îmi reamintesc că trebuie să-mi curăț fața. Mă curăț și dorm apoi. De obicei îmi țin crema de soare în geantă.”, a povestit vedeta. Născută pe 18 septembrie 1999 în Istanbul, aceasta a povestit faptul că a fost abuzată de tatăl biologic. Deși a avut o copilărie dificilă, a știut să se ridce mai puternică și să-și continuie drumul profesional.

În articolul

Melisa Döngel și-a înscris sora la facultate. Ce pas urmează să facă vedeta în viața personală și profesională

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 septembrie 2024. Balanțele se simt iubite. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
CALCUL. Profitul obținut astăzi de un român care ar fi cumpărat un lingou de aur în 2019
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Aluat fraged pe bază de iaurt. Rețeta de care ai nevoie atunci când vrei să prepari tarte, pizza, biscuiți
Catine
Câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Specialiștii au dezvăluit cantitatea necesară pentru a te hidrata
useit.ro
Fenomenul astronomic care va schimba cerul. Ce se va întâmpla pe 17 septembrie
as.ro
„E complex!” Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect! Când vor începe lucrările
MediCOOL
Nutrienți pentru toamnă. Cum îți pot completa alimentația
Spynews
Cristina Irimie, profesoara ucisă în atacul armat de la un liceu din SUA, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini dureroase de la înmormântare | FOTO
DeParinti
Epilepsia la copii: cauze, tipuri și tratament
MediCOOL
Cauze ale sensibilității dentare. Ce poate provoca acest disconfort la nivelul dinților
HelloTaste
Unde poți să păstrezi cartofii ca să reziste până la șase luni
x