Melisa Döngel surprinde cu fotografii alb-negru în lenjerie intimă. Actrița este judecată de către fani

Publicat pe 05.04.2024 la 13:26 Actualizat pe 05.04.2024 la 14:13

Melisa Döngel continuă să-și surprindă fanii din mediul online cu fotografii provocatoare. A fost totuși judecată din partea internauților la scurtă vreme.

actrițe stau una lângă cealaltă și zâmbesc

Melisa Döngel surprinde cu fotografii alb-negru în lenjerie intimă

Happy Channel

Melisa Döngel este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A jucat în serialul Dragostea plutește în aer – Love is in the air și Coșul de rufe – Kirli Sepeti alături de Halil Ibrahim Ceyhan. Două proiecte care au reușit să o facă celebră în lumea întreagă. Astfel, viața sa personală a devenit rapid un subiect de curiozitate pentru fani.

Melisa Döngel surprinde cu fotografii alb-negru în lenjerie intimă

După ce Dragostea plutește în aer – Love is in the air a devenit un fenomen mondial, curiozitatea despre viețile actorilor a devenit și ea mult mai intensă. Melisa Döngel, una dintre actrițele care fac parte din distribuție s-a bucurat de succes fără margini. Astfel, s-a aflat dintr-un interviu pe care l-a oferit că a fost abuzată de tată în adolescență. Ulterior, relațiile sale personale au devenit subiecte de prima pagină ale publicațiilor din Turcia.

Urmărește Dragostea plutește în aer, de luni până vineri de la 23:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Născută pe 18 septembrie 1999 are o soră pe care a ținut să o aibă sub protecție după ce și-a dezvăluit drama familiei. A avut relații amoroase intense și în prezent se iubește cu un bărbat mai mare cu 27 de ani. A format un cuplu cu artistul turc Sefo, iar acum se spune că se iubește cu antrenorul de fotbal Sergen Yalçın.

Citește și: Melisa Döngel a publicat fotografii de pe platourile de filmare alături de Halil Ibrahim Ceyhan. Cei doi au creat deja o relație de prietenie

Cei doi s-au mai iubit și în trecut și astfel relația lor a revenit pe buzele tuturor în prezent. În presa din Turcia se arată că cei doi au călătorit împreună în vacanță și de acolo totul a luat o cu totul altă întorsătură. Se pare de asemenea că ieșirile pe care cei doi și le programează la restaurante sunt întotdeauna atent alese. Pe lângă proiectele în care s-a implicat actrița s-au numărat Love logic revenge între 2021 și 2022, dar și Kusursuz Kiraci în 2022.

Detalii despre Melisa Döngel din Dragostea plutește în aer

Cu toate că este una dintre cele mai îndrăgite vedete la momentul actual, recunoaște că unele momente pe care le-a trăit în viața sa au devenit în prezent un regret. Spune că un cadou o face mereu mai fericită și este tristă că și-a vopsit părul încă de la început.

Citește și: Melisa Döngel apare pe coperta unei reviste din Turcia într-un costum verde pal. Care a fost piesa de rezistență

A avut numai cuvinte de laudă la adresa foștilor săi colegi de platou din Golden Boy – Dragoste rebelă și de cele mai multe ori a vorbit într-o manieră pozitivă despre această experiență trăită pe platourile de filmare. Spune că ascultă muzică techno și că își dorește ca actriță să le transfere fanilor săi întreaga bucurie pe care o are.

A făcut parte din distribuția seriei Coșul de rufe alături de maestrul Halil Ibrahim Ceyhan. Preferatului publicului până în acest moment, actorul s-a bucurat de un succes răsunător în serialul Moștenirea. Timp de două sezoane a jucat alături de Sila Turkoglu ca ulterior aceasta să fie înlocuită. De asemenea, chiar Halil Ibrahim Ceyhan a fost cel care a părăsit proiectul în sezonul 4 pentru a se dedica unui alt proiect profesional. Vorbim despre Kirli Sepeti, acolo unde joacă un rol secundar. Serialul a avut premiera în 2023.

În articolul

Melisa Döngel surprinde cu fotografii alb-negru în lenjerie intimă. Actrița este judecată de către fani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x