Postarea lui Mert Ramazan Demir din serialul Golden Boy - Dragoste rebelă, imediat după despărțirea de iubita lui, a atras atenția fanilor

Publicat pe 02.08.2024 la 08:32 Actualizat pe 02.08.2024 la 11:12

Celebrul actor Mert Ramazan Demir a făcut o postare pe contul lui de Instagram care a atras imediat atenția fanilor. Se pare că el și iubita lui au pus punct relației lor.

mert-ramazan-demir-in-golden-boy

Celebrul actor Mert Ramazan Demir a făcut o postare pe contul lui de Instagram care a atras imediat atenția fanilor. Se pare că el și iubita lui au pus punct relației lor.

Happy Channel

Actorul care a cunoscut un succes răsunător cu rolul său din serialul Golden Boy – Dragoste rebelă a făcut o postare pe contul său de Instagram care a confirmat zvonurile despărțirii de iubita lui.

Mert Ramazan Demir a confirmat zvonurile despărțirii de Afra Saraçoğlu

Întors de curând din vacanță, aceasta a fost prima oară când Mert Ramazan Demir a vorbit deschis despre despărțirea dureroasă de iubita lui.

Citește și: Mert Ramazan Demir urmează să apară într-un nou proiect profesional. Actorul a semnat deja contractul

Relația lui cu frumoasa actriță Afra Saraçoğlu s-a încheiat, iar fanii cuplului au observat imediat acest lucru după ce cei doi și-au dat unfollow pe Instagram.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

Mert Ramazan Demir a fost văzut petrecând câteva zile de vacanță în Cihangir, fiind pentru prima dată singur după separarea de Afra Saraçoğlu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce a petrecut câteva zile singur pentru a reflecta asupra despărțirii, el s-a întors în Istanbul. Cu zâmbetul pe buze și cu mai mult optimism, atunci când a fost întâmpinat de jurnaliști, actorul a spus că această scurtă vacanță a funcționat pentru el și se simte acum mult mai bine.

Atunci când jurnaliștii l-au întrebat despre despărțirea de frumoasa Afra Saraçoğlu, a fost pentru prima oară când actorul a fost dispus să vorbească deschis și să recunoască despărțirea.

Citește și: Detalii despre noul proiect în care Mert Ramazan Demir urmează să se implice. Ce spun publicațiile din Turcia

“Lucrurile sunt așa cum le vedeți și știți acum”, a mai zis Mert Ramazan Demir, potrivit Onurakay.

O altă persoană care confirmat despărțirea actorului Mert Ramazan Demir de Afra Saraçoğlu a fost cântărețul Onur Akay, care a declarat într-o postare pe Instagram că uneori gelozia distruge relații, spunând și:

“Din nefericire, Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir s-au despărțit. De fapt, lumea geloasă din jurul lor au reușit să distrugă această poveste de iubire”.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

âPe de altă parte, în prezent se pregătește începerea filmărilor pentru noul sezon al serialului Golden Boy – Dragoste rebelă și au apărut schimbări și pentru Mert Ramazan Demir. Se pare că în noul sezon serialul va avea un alt scenarist, pe H. Zeynep Bonçe. Acest scenarist este cunoscut pentru succesul pe care l-a avut cu alte seriale precum “Fiica ambasadorului” și “Păsări de foc”.

Citește și: Mert Ramazan Demir a publicat o fotografie alături de Çetin Tekindor. Comentariul lăsat de protagonistul din Golden Boy – Dragoste rebelă i-a încântat pe fani

E posibil, totuși, ca H. Zeynep Bonçe să schimbe scenariul și acest lucru îl va impacta și pe actorul Mert Ramazan Demir. Primul sezon din Golden Boy – Dragoste rebelă s-a încheiat cu episodul 73 și întrebarea care a rămas pe buzele fanilor a fost dacă Seyran chiar a murit sau poate în sezonul următor se vor întâmpla niște schimbări care ar putea schimba totul.

Având în vedere că el a format un cuplu cu colega lui de pe platourile de filmare de la Golden Boy – Dragoste rebelă, lui Mert Ramazan Demir nu o să îi fie ușor să o revadă când vor începe filmările pentru sezonul următor.

În articolul

Postarea lui Mert Ramazan Demir din serialul Golden Boy - Dragoste rebelă, imediat după despărțirea de iubita lui, a atras atenția fanilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x