Mert Ramazan Demir este fascinat de succesul pe care îl are “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Nimeni nu s-ar fi așteptat

Publicat pe 03.04.2024 la 20:30 Actualizat pe 03.04.2024 la 20:26

Ce spune Mert Ramazan Demir despre personajul său Ferit. Descrierea pe care a făcut-o actorul i-a uimit pe fani.

Mert Ramazan Demir poartă o cămașă albastră cu mâneci lungi

Mert Ramazan Demir joacă rolu lui Ferit Korhan în Golden Boy - Dragoste rebelă

Happy Channel

Toată echipa din “Golden Boy – Dragoste rebelă” a stat cu sufletul la gură pentru a urmări primul episod din nou sezon, înainte de vacanță de vară. Este de așteptat ca până atunci, alte patru episoade să apară pe micile ecrane. Mert Ramazan Demir a fost cel care a declarat că atât el cât și colegii săi continuă să se afle pe platourile de filmare.

Mert Ramazan Demir este fascinat de succesul pe care îl are “Golden Boy – Dragoste rebelă”

Protagonistul din “Golden Boy – Dragoste rebelă” joacă rolul Ferit în celebra producție. A devenit unul dintre cei mai îndrăgiți actori în ultimele luni ale anului. Se află deja pe cele mai importante locuri în topurile preferințelor. Odată cu popularitatea, au venit și ofertele de muncă, iar Mert Ramazan Demir a ajuns să joace în tot mai multe reclame. Astfel, a înțeles într-un timp foarte scurt avantajele popularității.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Adresându-se unui public tot mai numeros, și prietenii virtuali au început să apară pe contul personal de Instagram, acolo unde până în prezent are peste 3 milioane de fani. Mert Ramazan Demir și-a propus pentru vacanță de vară să se odihnească. Acesta a menționat că își dorește ca filmările să ia sfârșit pentru a se bucura de zilele libere.

Citește și: Ce remarcă a făcut Afra Saraçoğlu la adresa sprâncenelor lui Mert Ramazan Demir. Actrița a publicat o fotografie cu colegul de platou

“Nu am niciun plan, trăiesc după cum vin zilele.”, a declarat protagonistul din “Golden Boy – Dragoste rebelă”. A rămas surprins să afle că fani din întreaga lume urmăresc serialul fenomen.

“Îți jur, urmărim cu stupoare cum evoluează lucrurile.”, a spus. Producția a început să fie difuzată în țările din spațiul Balcanic și Europa. În țara noastră, povestea din Turcia a devenit specială. Este distribuită de Eccho Rights. Cu numele “Golden Boy” difuzat în străinătate, a reușit să atragă atenția și în Suedia sau Finlanda. Este așteptat și cel de-al doilea sezon, iar fanii deja își spun speranțele în mediul online.

Părerea lui Mert Ramazan Demir despre personajul său, Ferit

Cu toate că este unul dintre cele mai apreciate personaje din serialul Golden Boy, actorul care îl interpretează are o părere diferită despre acesta. În cel mai recent interviu, Mert Ramazan Demir a vorbit despre Ferit.

Citește și: Personajul interpretat de Mert Ramazan Demir în "Golden Boy – Dragoste rebelă" a devenit un adevărat fenomen. Cum a evolut Ferit Korhan

“Răsfățat, este concentrat doar pe problemele sale și are prea multă încredere de sine, la dimensiunea narcisismului. Nu prețuiește nimic în viață, dar este bunicul său pe care îl apreciază. Ar putea face orice pentru el. Odată ce obține ce-și dorește, poate să întoarcă imediat privirea.”, a declarat Mert Ramazan Demir, arată seriesturkish.com. Acesta spune că nu poate să-și dea seama care este direcția în care va merge Ferit de acum înainte, dar totul depinde de telespectatori.

Mert Ramazan Demir este de părere că Seyran este inaccesibilă pentru că întotdeauna îl contrazice pe Ferit. Odată ce o va avea de partea lui, nu îl va mai interesa. Actorul este de părere că lumea îl confundă deseori cu personajul său, dar acest lucru vine în urma faptului că se află pe platourile de filmare 6 zile pe săptămână.

“Eram o persoană complet diferită înainte să încep acest proiect. Când am început să-l joc pe Ferit, m-am transformat în el în timpul procesului.”, a spus acest.

În articolul

Mert Ramazan Demir este fascinat de succesul pe care îl are “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Nimeni nu s-ar fi așteptat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x