Mert Ramazan Demir urmează să apară într-un nou proiect profesional. Actorul a semnat deja contractul

Publicat pe 28.05.2024 la 13:40 Actualizat pe 28.05.2024 la 14:48

Chiar dacă serialul Golden Boy – Dragoste rebelă se apropie de final, iată că Mert Ramazan Demir își continuă aventura profesională. Actorul a semnat un nou contract. Află despre ce este vorba.

actor pe platourile de filmare

Mert Ramazan Demir urmează să apară într-un nou proiect profesional

Happy Channel

De când joacă rolul lui Ferit în serialul turcesc Golden Boy – Dragoste rebelă, numele lui Mert Ramazan Demir a devenit tot mai popular în rândul fanilor. De altfel, relația cu partenera Afra Saraçoğlu nu a rămas nici acum neobservată.

Mert Ramazan Demir urmează să apară într-un nou proiect profesional

Într-un interviu recent, producătorul de origine turcă Tümay Özokur a mărturisit cum l-a descoperit pentru prima oară pe actorul din Golden Boy – Dragoste rebelă. Se pare că a fost Mert Ramazan Demir cel care l-a căutat pe acesta pe contul personal de instagram, arată odatv.com.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Invitat în cadrul show-ului "We Came to the Owner of the Place", celebrul producător a declarat următoarele: „Nu este Mert Ramazan Demir un actor pe care îl admiră toată lumea acum? Mi-a scris pe Instagram. Și-a trimis CV-ul. Nu mai era nicio agenție la care să nu fi aplicat înainte de mine. A postat și o poză foarte rea, mulțumesc. Am citit CV-ul, dar nu m-am uitat la poză. A primit bursă de acolo, de aici...mi-am zis, dacă copilul ăsta a primit burse din locurile astea, are talent. L-am invitat la primul workshop și așa a început călătoria lui Mert Ramazan Demir.”

Citește și: Beril Pozam și Öznur Serçeler au plecat în vacanță la Madrid. Imaginile cu cele două vedete din Golden Boy – Dragoste rebelă

Actorul și-a reînnoit contractual cu un brand important, astfel că numele său nu va fi uitat prea curând. În următoarea perioada va apărea într-o nouă campanie de promovare, iar proiectele vor continua și în viitor. În prezent, acesta are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 60 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt colaborări inedite pe care Mert Ramazan Demir le-a început de când a devenit celebru în Golden Boy – Dragoste rebelă.

Relația cu Afra Saraçoğlu continuă să fie discutată în mediul online, mai ales după recenta mărturisire a actriței. Aceasta a transmis pe contul personal de instagram că își poate cumpăra singură flori.

Afra Saraçoğlu a publicat un mesaj cu subînțeles în mediul online. Fanii cred că este îndreptat către Mert Ramazan Demir

Într-o postare recentă, protagonista din Golen Boy – Dragoste rebelă apare cu un buchet de flori în mână, dar cu mesajul “Pot să-mi cumpăr singură flori”. Internauții consideră că este o temă îndreptată către partenerul Mert Ramazan Demir. O altă informație despre Afra Saraçoğlu vine chiar de la scenaristul producției.

Citește și: Taro Emir Tekin îl ia prin surprindere pe Ersin Arıcı în cadrul unui interviu. Cei doi sunt prieteni buni și totul a început pe platourile de filmare Golden Boy

Acesta a lăsat să se înțeleagă faptul că vedeta a făcut o greșeală atunci când și-a spus replicile, însă totul a trecut neobservat. Născută pe 2 decembrie 1997, aceasta și-a construit un nume în lumea divertismentului. Mai întâi a apărut în multe reclame, ca mai apoi să se afle pe podium în cadrul prezentărilor de modă și în sfârșit să devină o actriță de succes.

A jucat în Bad Boy în 2017 și în prezent se bucură de succes în Golden Boy – Dragoste rebelă. Are peste 9 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt colaborări cu diferite branduri.

În articolul

Mert Ramazan Demir urmează să apară într-un nou proiect profesional. Actorul a semnat deja contractul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 iulie 2024. Berbecii au lucruri de îmbunătățit. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Patricia a ajuns cu bine în Turcia, unde medicii speră să facă un miracol. "Sper să mă întorc cu copilul de mână!"
a1.ro
Cum arăta Maria Tebieș de la Insula Iubirii când nu avea operații estetice. Imagini rare de dinainte să obțină formele voluptoase
HelloTaste.ro
Clafoutis cu multe legume și parmezan, pentru un prânz delicios
Catine
Souvlaki de pui. Rețetă simplă și delicioasă din bucătăria grecească
useit.ro
Elon Musk susține că ar fi fost „păcălit” să ajute la „moartea” copilului său transgender: „Mi-am pierdut fiul”
as.ro
Imagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena
MediCOOL
Efectele adverse ale folosirii aparatului de aer condiționat. La ce este important să fii atent
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
DeParinti
Ce impact are educația permisivă asupra dezvoltării copilului
MediCOOL
Ce este nictofobia. De ce apare teama de întuneric și cum o poți trata
HelloTaste
Castraveți murați la soare. Rețeta vedetă a verii
x