Morala seriei Golden Boy – Dragoste rebelă a fost descoperită în cadrul MIPCOM de la Cannes. Despre ce e vorba

Publicat pe 23.10.2023 la 15:04 Actualizat pe 23.10.2023 la 16:00

În lumina ultimelor evenimente legate de Golden Boy – Dragoste rebelă, evenimentului MIPCOM de la Cannes a venit ca o sursă de motivație pentru întreaga echipă.

actrițe golden boy - dragoste rebelă

Morala seriei Golden Boy – Dragoste rebelă a fost descoperită în cadrul MIPCOM de la Cannes

Happy Channel

Într-un mediu în care criticile pentru serialul Golden Boy – Dragoste rebelă continuă, evenimentul MIPCOM de la Cannes a venit ca o sursă de motivație pentru membrii echipei de producție.

Morala seriei Golden Boy – Dragoste rebelă a fost descoperită în cadrul MIPCOM de la Cannes

Serialul cu Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir în rol principal, a fost producția care a reușit să cucerească publicul în primul sezon. În cel de-al doilea însă, lucrurile au stat complet diferit. Schimbările care s-au produs în scenariu au adus și scăderea cifrelor în ceea ce privește audiența. Actorii noi și diferențele de situații și povești au făcut ca fanii să renunțe la producția lor preferată.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, miercuri de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate acestea, presa din Turcia a reușit să vadă situația dintr-un alt unghi, dat fiind faptul că telespectatorii au urmărit totul mult mai pasional în primul sezon față de ceea ce se întâmplă în prezent. Primul motiv pentru care fanii au renunțat a fost disconfortul pe care l-au simțit față de personaje.

Citește și: Cele mai populare 5 seriale turcești pe care le poți urmări alături de partener. De la Vis de iubire la Dragostea plutește în aer

Iubirea dintre Ferit și Seyran povestită în cel de-al doilea sezon a fost denumită ca fiind lipsită de emoție, comparativ cu primul sezon. Cu toate că actori ca Binnur Kaya și Tarık Emir Tekin au fost aduși în distribuție nu a lăsat o impresie asupra audienței. Într-un timp în care serialul Golden Boy – Dragoste rebelă a fost supus criticilor, evenimentul MIPCOM de la Cannes a venit ca o idee bună. Astfel, întregul moral al echipei a fost ridicat.

Golden Boy – Dragoste rebelă a primit deja suport din partea fanilor din străinătate, fiind printre producțiie favorite în cadrul MIPCOM de la Cannes. S-a arătat punctual faptul că telespectatorii au ținut să plătească pentru a vedea scenele lor favorite. Această situație a avut loc în plin proces de critică în Turcia. Atât scenariul, cât și slaba dezvoltare a întregii povești a deranjat întreaga echipă de producție.

Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir s-au certat pe platourile de filmare Golden Boy – Dragoste rebelă

Presa din Turcia susține că faimoșii actori din Golden Boy – Dragoste rebelă s-au certat pe platourile de filmare. Zvonurile au creat o întreagă avalanșp pe rețelele sociale. Scenele filmate au avut loc într-un spital privat din Turcia.

“Revino-ți în fire”, “Nu încerca să strici această armonie”, „Arătați foarte bine împreună”, “Nu va mai fi un asemenea cuplu, niciodată”, au fost doar câteva dintre comentariile din mediul online. O altă idee care nu i-a încântat deloc pe fani a fost faptul că actrița care a jucat rolul lui Pelin în primul sezon va reveni alături de echipă.

Cât despre Afra Saracoglu și Mert Ramazan Demir, actorii principali, aceștia nu au mai publicat nicio fotografie de pe platourile de filmare până în prezent. De asemenea, nu au oferit nicio declarație oficială referitoare la relația dintre ei. Mert Ramazan Demir are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 50 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea este o campanie al cărei imagine este. Nu este pentru prima oară când procedează astfel.

În articolul

Morala seriei Golden Boy – Dragoste rebelă a fost descoperită în cadrul MIPCOM de la Cannes. Despre ce e vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x