”Nu-ți stă bine în femeie scorpie!” Răspunsul Andreei Ibacka face toți banii ;)

Publicat pe 10.10.2017 la 14:48 Actualizat pe 10.10.2017 la 15:08

Andreea Ibacka are un rol negativ in ”O gramada de caramele”. Ce zic fanii?

Pe Paula Iepuraș fanii serialului ”O grămadă de caramele” nu o pot simpatiza. Ea e tipa aia rea, e femeia care strică o căsnicie, o famile, e cea care se poartă urât cu cei din jurul ei. E greu de crezut că poți iubi o astfel de persoană, nu? Dar pe Andreea Ibacka, actrița care o interpretează pe domnișoara Iepuraș, fanii o iubesc foarte mult. Iar asta s-a văzut în cea mai recentă transmisiune live pe Facebook, când Andreea a fost copleșită de numărul mare de declarații de iubire primite.

”Nu-ți stă bine în femeie scorpie!”, i-a spus un fan. Imediat, Andreea i-a răspuns:

Pe bune? Și eu chiar m-am chinuit. Da, nu prea am avut roluri negative până acum și asta chiar a fost o provocare pentru mine. Nu încerc să mă joc pe mine cea de toate zilele, ci să creez un personaj. A fost o provocare să fac un personaj care nu-mi seamănă în viața reală. Ăsta mi se pare farmecul meseriei: dimineață plec de acasă eu, Andreea, apoi, ajung la filmări și am ocazia să mă metamorfozez, să trec prin tot felul de stări și situații care nu sunt ale mele, dar din care pot învăța multe despre mine. Am avut o teamă, la început. Credeam că oamenii mă vor judeca prea aspru pentru ce fac. Dar, până la urmă, este doar un scenariu. Mă temeam să nu treacă această antipatie pentru Paula dincolo de ecran. Dar, mă bucur să cirtesc din comentariile voastre că lucrurile nu stau chiar așa”.

În serialul ”O grămadă de caramele”, Andreea Ibacka o interpretează pe Paula Iepuraș, amanta lui Emil (Andreas Petrescu). Ce mai pune ea la cale vei afla din 16 octombrie, când postul de televiziune Happy Channel va difuza primul episod din sezonul doi al seriei. ”Păcatul” se va difuza luni și marți, de la ora 19.00.

”O grămadă de caramele” continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă. Serialul este produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore, și poate fi urmărit NUMAI LA POSTUL DE TELEVIZIUNE HAPPY CHANNEL, luni și marți de la ora 19.00, în reluare de la 23.45, tot în zilele de luni și marți. Fii cu ochii pe Happy!

Din distribuție fac parte: Carmen Tănase (buni Smaranda), Marian Râlea (Tănase Găleată, zis Tănase Șapte Case), Cristina Ciobănașu (Miruna Șerban), Vlad Gherman (Victor Morante), Virginia Rogin (Zorica Găleată), Alina Chivulescu (Nora Șerban), Ioana Ginghină (Geanina Găleată), Dana Dembinski (Carla Morante), Ion Ion (Geanni Morante), Andrei Aradits (George), Andreea Ibacka (Paula), Andreas Petrescu (Emil Șerban), Doinița Oancea (Pamela Găleată), Augustin Viziru (Doruleț), Silviu Mircescu (Mirciulică), Rapha (Radu), Mihai Bubu Cernea (Micky Goga), Tatiana Șelaru (Ema), Elisa Ciocan (Eva Șerban), Tiberiu Herdea (Luca Șerban), Tudor Roșu (Victoraș), Victor Țăpeanu (Leo), Mihai Marinescu (Porumbelu’), Elena Șeulean (Mona), cu participarea specială, în roluri episodice, a actorilor Rodica Negrea și Mihai Călin.

În articolul

”Nu-ți stă bine în femeie scorpie!” Răspunsul Andreei Ibacka face toți banii ;)

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • ieri la 18:37
Gokberk Demirci, frumosul actor din “Jurământul”, știe cum să pozeze pentru fanele lui
Happy People • ieri la 13:53
Lucruri neștiunde despre Öznur Serçeler, frumoasa Leyla din „Vis de iubire”. Actrița a vorbit despre momentul căsătoriei și cum și-ar dori să arate acesta
Happy People • ieri la 12:27
Gestul făcut de Adamari Lopez față de fostul soț, Luis Fonsi, la 10 ani de la despărțire. Imaginea s-a viralizat imediat
Happy People • ieri la 11:49
Maite Perroni și-a uimit fanii cu un portret de familie. Actrița și mama sa sunt aproape identice
Happy People • ieri la 11:43
Imagini rare cu Eduardo Palomo și fiica sa, Fiona
Cuisine • pe 22.10 la 15:02
Gogoși pufoase la cuptor cu glazură